BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #895249 przez Ewa1001
Cześć :)
Dziewczyny nie było mnie tak długo bo 20.06. urodził się Oluś :) Ważył 3400 g, 52 cm długi :)
Poznajcie mojego małego przystojniaka :)

Załącznik nie został znaleziony

Niestety ciężko będzie mi was narobić ale po tabelce z pierwszej strony widzę, że Marzenka też jest już po. GRATULUJĘ :)
Podziękowania: gabi28, malgorzatawalak, elmirka_20, Ali

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #895251 przez hansel
dziękuje Wam za tak mile przywitanie :)

jak tylko ogarne to forum to zaczne wrzucac zdjęcia wyprawki Jasia :)

Rewelka mieszkam w okolicach Trieru, to jest jakieś 20 km od granicy z Luksemburgiem, także trochę daleko mamy do siebie :( ale jak czytam Twoje posty, to w wielu sprawach mam takie samo podejście i podobne odczucia co do pobytu na obczyźnie, hehe
Jest tu o wiele lepiej pod względem finansowym, ale ma to swoja cenę w postaci rozłąki z rodzina. ja na szczęście mam tutaj tate i brata, a mama i siostra zostały w Polsce, ale i tak czasami jest ciężko.

Cania i Elmirka naprawdę mowilam szczerze o zasługach forum, ja tu nie widzę żadnych bzdur, które mialybyscie wypisywac, mnie ono pomogło jak nic innego, zwłaszcza, ze nie mam tu zbyt wielu koleżanek, a te z Polski akurat rodziły wczesniej ode mnie i jak one się zajmowały wyprawami, to ja nawet nie myslalam o tym.

a jeszcze cos mi się przypomnialo, też jestem pod wrażeniem telentu plastycznego MarzenyBZ :) ja jestem noga w takich sprawach

co do tych chusteczek nawilzajacych do pupy, to tutaj nam mówili, zeby uzywaz ich tylko przy wyjściach, albo w sytuacjach kryzysowych, a tak to woda i waciki. nie wiem, jak to będzie wygladalo w praktyce, ale tak zalecają

tez się przylaczam do pozdrowien dla Magdy i podobnie jak Wy umieram z ciekawości co dalej u Margolki

życzę Wam miłego dzionka i oby te co nie muszą jeszcze nie rodziły :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895252 przez misiana
Rewelka pytałas mnie czy mam nisko brzuch, według mnie jest on nisko ;) połozna na wizycie 2 tyg temu tez mowila ze jest nisko. Zobaczymy co jutro powie hehe

Ewa1001 jedy jaki słodki ! ;) zakochałam się w nim normalnie hehe śliczny jest !! :) duzo zdrówka wam zyczę :) Odzywaj sie do nas czasami, napisz nam coś dokladniej hehe

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895256 przez Agnilla
Laski, Wy chyba wielkiego brzucha nie widzialyscie :) wszystkie mamy zgrabne brzuchy! uwierzcie :) moja znajoma z pracy....ta to miala olbrzymi brzuch, nie wiedzialam, ze az tak moze urosnac :P nie wiem jak ona chodzila :P
Wy macie problemy z wlosami, jak je ulozyc, ja co rano wygladam jak ace ventura :lol: mam krotkie wlosy i jak wstaje, to az strach, mloda w nocy na karmienie bedzie sie budzila i sie bedzie mamy bala ;) jak umyje to tylko czesze, bo nie uzywam suszarek, ale jak sie klade to wtedy sie odgniataja, wiec wole siebie nie widziec po cesarce i tym lezeniu :D
Marzena, spakuj sobie na porodówkę tabakę, kichanie gwarantowane :lol: oby skuteczne! ;)
a wiecie, ze u mnie w miescie od 30.06 do 09.07 nie bedzie cieplej wody :ohmy: tzn nie beda jej mieli ci, ktorzy sa podlaczeni do miejskiej kanalizacji, czyli osiedla miejsce itp. normalnie lepiej trafic nie moglam :ohmy: dzien przed pojsciem do szpitala a w kranie zimna woda. juz rozmawialam z mama. moi rodzice na szczescie mieszkaja w domu jednorodzinnym, maja swoje ogrzewanie gazowe, ktore tez ogrzewa wode na biezaco wiec ich takie akcje nie dotycza. tym samym w poniedzialej jade do rodzicow sie wykapac i wypindrzyc :P moze sobie do wanny wskocze, bo my mamy tylko prysznic :) mam nadizje, ze szpital ma jakies swoje agregaty albo co, bo nie wyobrazam sobie, zeby po porodzie sie myc w zimnej wodzie. nieee chyba co? :P ten zaklad ma jakis wielki remont, musza te wode wylaczyc, wszystko rozumiem, ale kurcze...jak pech to pech :)
pokaze Wam rozek i podusie i siadam z kompem do ukladania fotek, potem drzemka i obiad, mam od mamy golabki ;) ot to moje plany na dzisiejszy dzien :P

EDIT: oooo matko ale jaja, ide doczytac bo mnie tu ktos z wpisem wyprzedzil.....
Ewa wooooow gratulacje!! :kiss: ale słodziak :) juz otwieram tabelke :) ps. mialam jeszcze kogos dopisac:unsure: bo kurde zapomnialam :angry:

10 lata 5 miesiąc temu #895257 przez gabi28
wow!!! Ewa gratulacje.. co za wiadomość :) Patrze na Twojego Olusia i nie mogę się napatrzeć :) śliczny jest. Jak będziesz mieć troche czasu to opowiedz o porodzie.

ucałuj Olka od ciotki forumowej :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895259 przez Cania
jej, co do tych wlosow... ja tak nie znosze ich wiazac... zawsze rozpuszczone. albo zakręcone, albo wyprostowane... ale jak nic z nimi nie zrobie to zdecydowanie zyja swoim życiem :D :) ale musze to przeboleć heh :D choć naprawdę okrogla szczotka i mala suszarka uratują sytuacje :D :)

gabi28 tez sliczny brzusio :) Ale nam się kolekcja brzuszków na koniec robi! :)

Ali daj znac jak będziesz po wizycie :) jestem ciekawa co tym razem Ci lekarz powie :) trzymam kciuki! A co do pogody to się nam fatalnie popsula... takie dziadostwo za oknem, ze się wszystkiego odniechciewa... dobrze ze na to ktg poszlam wczoraj rano jak było ladnie, bo dziś to by mi się na pewno nie chciało :D

malgorzatawalak chyba wole żeby mi wlosy wychodzily niż ze tak się wyraze smierdziec na oddziale po tylu godzinach rodzenia :D :) :P Będę musiala umyc glowe, bo nawet jeśli oplukam się cala a nie myje wlosow to i tak będę się czula niekomfortowo. a co do słodyczy, to na szczęście maz wczoraj cos kupil wiec podjadam :D :)

Agnilla no to Cie z ta woda załatwili, dajcie spokoj... Na szczęście rodzice Cie chyba poratują, bo inaczej to modl się żeby był upal tak, by zimna woda nie przeszkadzala heh...

Ewa aaaaa gratuluje! :) maly jest wprost cudowny :) zdrowka dla Was :) jak znajdziesz chwilke napisz jak się czujecie, jak porod, jak maly sypia itd. :)

10 lata 5 miesiąc temu #895263 przez tosienka
melduje się i ja :laugh:
naprawde musiało być coś w powietrzu bo ja też nie mogłam spać, jeszcze na dodatek mój M. przyjechał z popołudniówki i meczyk zachciało mu się oglądać :angry: , a mnie dziś znów boli gardełko, ale za to cieplutko, słoneczko świeci, i na 12 do fryzjera ogarnąć mój " busz", obiadku dziś nie robie bo i do kogo, może ewentualnie naleśniki z dżemikiem :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #895265 przez agnieszka89
Ewa gratuluje :* naprawdę przystojniak :)
A jak powód?

10 lata 5 miesiąc temu #895266 przez polikaaa1
melduje 2w1 troche sie uspokoilo i wygladam koszmarnie, bo malo spalam:/ ale zaraz to nadrobie, ale wczoiraj to byla masakra:/pozdrawiam

10 lata 5 miesiąc temu #895268 przez Ali
Ewa GRATULACJE! Przepięknego masz synka! :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #895270 przez Cania
widze ze Agni uzupelnila tabelke :) coraz więcej naszych dzieciaczkow na swiecie :)

10 lata 5 miesiąc temu #895271 przez malgorzatawalak
Ewa wielkie z calego serca gratulacje :) toz to przystojniak i jaki slodki :) dzieki za informacje :) ale niespodzianka ... :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #895276 przez martyska
Ojejciu Ewa gratuluje :kiss: normalnie aż mi się łezka w oku zakręciła jak tak patrzę na syneczka Twojego

10 lata 5 miesiąc temu #895282 przez Lyanka
EWA GRATULACJE!!!! :silly:
Ale niespodziankę nam sprawiłaś :) Synuś po prostu cudny!!!
Jak tylko dojdziesz do siebie i będziesz miała chwilę, to czekamy na relacje z porodu ;)
Buziaki dla dzielnej mamusi i maluszka :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #895283 przez ggabii
Ewa aaaaaaaaaaaa gratuluję kochana!!!! Taka piękna data!!!! (moje urodziny hehehe). Będzie super bliźniak :silly:
Mam nadzieję że wszystko z Wami w jak najlepszym porządku, czujecie się świetnie i teraz już możesz do woli przytulać i całować swoją kruszynkę. Przekochany jest :)

Zapomniałam dopisać o tym szamponie. Ja na pewno zabieram do szpitala bo nie wyobrażam sobie leżeć z nieumytymi włosami. Od razu mnie skóra na głowie swędzi i wzmaga to tylko u mnie agresję.... Więc żaden suchy szampon nie wchodzi w grę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka