- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny nie było mnie tak długo bo 20.06. urodził się Oluś Ważył 3400 g, 52 cm długi
Poznajcie mojego małego przystojniaka
Załącznik nie został znaleziony
Niestety ciężko będzie mi was narobić ale po tabelce z pierwszej strony widzę, że Marzenka też jest już po. GRATULUJĘ
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hansel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
jak tylko ogarne to forum to zaczne wrzucac zdjęcia wyprawki Jasia
Rewelka mieszkam w okolicach Trieru, to jest jakieś 20 km od granicy z Luksemburgiem, także trochę daleko mamy do siebie ale jak czytam Twoje posty, to w wielu sprawach mam takie samo podejście i podobne odczucia co do pobytu na obczyźnie, hehe
Jest tu o wiele lepiej pod względem finansowym, ale ma to swoja cenę w postaci rozłąki z rodzina. ja na szczęście mam tutaj tate i brata, a mama i siostra zostały w Polsce, ale i tak czasami jest ciężko.
Cania i Elmirka naprawdę mowilam szczerze o zasługach forum, ja tu nie widzę żadnych bzdur, które mialybyscie wypisywac, mnie ono pomogło jak nic innego, zwłaszcza, ze nie mam tu zbyt wielu koleżanek, a te z Polski akurat rodziły wczesniej ode mnie i jak one się zajmowały wyprawami, to ja nawet nie myslalam o tym.
a jeszcze cos mi się przypomnialo, też jestem pod wrażeniem telentu plastycznego MarzenyBZ ja jestem noga w takich sprawach
co do tych chusteczek nawilzajacych do pupy, to tutaj nam mówili, zeby uzywaz ich tylko przy wyjściach, albo w sytuacjach kryzysowych, a tak to woda i waciki. nie wiem, jak to będzie wygladalo w praktyce, ale tak zalecają
tez się przylaczam do pozdrowien dla Magdy i podobnie jak Wy umieram z ciekawości co dalej u Margolki
życzę Wam miłego dzionka i oby te co nie muszą jeszcze nie rodziły
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ewa1001 jedy jaki słodki ! zakochałam się w nim normalnie hehe śliczny jest !! duzo zdrówka wam zyczę Odzywaj sie do nas czasami, napisz nam coś dokladniej hehe
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Wy macie problemy z wlosami, jak je ulozyc, ja co rano wygladam jak ace ventura mam krotkie wlosy i jak wstaje, to az strach, mloda w nocy na karmienie bedzie sie budzila i sie bedzie mamy bala jak umyje to tylko czesze, bo nie uzywam suszarek, ale jak sie klade to wtedy sie odgniataja, wiec wole siebie nie widziec po cesarce i tym lezeniu
Marzena, spakuj sobie na porodówkę tabakę, kichanie gwarantowane oby skuteczne!
a wiecie, ze u mnie w miescie od 30.06 do 09.07 nie bedzie cieplej wody tzn nie beda jej mieli ci, ktorzy sa podlaczeni do miejskiej kanalizacji, czyli osiedla miejsce itp. normalnie lepiej trafic nie moglam dzien przed pojsciem do szpitala a w kranie zimna woda. juz rozmawialam z mama. moi rodzice na szczescie mieszkaja w domu jednorodzinnym, maja swoje ogrzewanie gazowe, ktore tez ogrzewa wode na biezaco wiec ich takie akcje nie dotycza. tym samym w poniedzialej jade do rodzicow sie wykapac i wypindrzyc moze sobie do wanny wskocze, bo my mamy tylko prysznic mam nadizje, ze szpital ma jakies swoje agregaty albo co, bo nie wyobrazam sobie, zeby po porodzie sie myc w zimnej wodzie. nieee chyba co? ten zaklad ma jakis wielki remont, musza te wode wylaczyc, wszystko rozumiem, ale kurcze...jak pech to pech
pokaze Wam rozek i podusie i siadam z kompem do ukladania fotek, potem drzemka i obiad, mam od mamy golabki ot to moje plany na dzisiejszy dzien
EDIT: oooo matko ale jaja, ide doczytac bo mnie tu ktos z wpisem wyprzedzil.....
Ewa wooooow gratulacje!! ale słodziak juz otwieram tabelke ps. mialam jeszcze kogos dopisac:unsure: bo kurde zapomnialam
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
ucałuj Olka od ciotki forumowej
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
gabi28 tez sliczny brzusio Ale nam się kolekcja brzuszków na koniec robi!
Ali daj znac jak będziesz po wizycie jestem ciekawa co tym razem Ci lekarz powie trzymam kciuki! A co do pogody to się nam fatalnie popsula... takie dziadostwo za oknem, ze się wszystkiego odniechciewa... dobrze ze na to ktg poszlam wczoraj rano jak było ladnie, bo dziś to by mi się na pewno nie chciało
malgorzatawalak chyba wole żeby mi wlosy wychodzily niż ze tak się wyraze smierdziec na oddziale po tylu godzinach rodzenia Będę musiala umyc glowe, bo nawet jeśli oplukam się cala a nie myje wlosow to i tak będę się czula niekomfortowo. a co do słodyczy, to na szczęście maz wczoraj cos kupil wiec podjadam
Agnilla no to Cie z ta woda załatwili, dajcie spokoj... Na szczęście rodzice Cie chyba poratują, bo inaczej to modl się żeby był upal tak, by zimna woda nie przeszkadzala heh...
Ewa aaaaa gratuluje! maly jest wprost cudowny zdrowka dla Was jak znajdziesz chwilke napisz jak się czujecie, jak porod, jak maly sypia itd.
- tosienka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
naprawde musiało być coś w powietrzu bo ja też nie mogłam spać, jeszcze na dodatek mój M. przyjechał z popołudniówki i meczyk zachciało mu się oglądać , a mnie dziś znów boli gardełko, ale za to cieplutko, słoneczko świeci, i na 12 do fryzjera ogarnąć mój " busz", obiadku dziś nie robie bo i do kogo, może ewentualnie naleśniki z dżemikiem
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- polikaaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Ale niespodziankę nam sprawiłaś Synuś po prostu cudny!!!
Jak tylko dojdziesz do siebie i będziesz miała chwilę, to czekamy na relacje z porodu
Buziaki dla dzielnej mamusi i maluszka
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Mam nadzieję że wszystko z Wami w jak najlepszym porządku, czujecie się świetnie i teraz już możesz do woli przytulać i całować swoją kruszynkę. Przekochany jest
Zapomniałam dopisać o tym szamponie. Ja na pewno zabieram do szpitala bo nie wyobrażam sobie leżeć z nieumytymi włosami. Od razu mnie skóra na głowie swędzi i wzmaga to tylko u mnie agresję.... Więc żaden suchy szampon nie wchodzi w grę.