- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Misiana, Lyanka, Gabi28 - > ale prezentacja brzuszków! Zgrabne i ładne! Misiana - 39 t.c. naprawdę robi wrażenie !!! Ja zacznę w sobotę, czyli pojutrze... Też niedługo.... I zgadzam się z Agni, że dużych brzuszchów to chyba nikt na tym forum nie widział!
Staślubania, bardzo miło było przeczytać, że masz takie pozytywne nastawienie mimo bólu, jaki Cię dręczy ... Silna Kobietka z Ciebie! I życzę Ci, by jutrzejszy dzień obfitował juz tylko we wspaniałe ciepłe i pełne cudownych emocji uczucia a odbiór nagrody synka zapewne sprawi nie tylko Tobie - Droga Mamusiu - ale synkowi duzo radosci i dumy i całkiem słusznie! Gratulacje!
Hansel, to naprawdę bardzo miłe co o nas piszesz. Tym bardziej sie cieszę, że postanowiłaś do nas dołączyć I mam nadzieje, że nasza Margolka niebawem się odeziwe i napisze, co słychać u niej i u Marcelka, bo już długo wiesci żadnych nie mamy ...
Czekam na zdjecia wyprawkowe!
Ale mi Ewcia humor poprawiła Taka wiadomość !!! Tak mnie kłuł ten brzuch, a dopiero niecałe 10 minut temu przeszło. Od 3.00 to się pomęczyłam ... Ale lenia mam tak totalnego, że mężowi już oznajmiłam, by zapomniał o obiedzie ... pojedziemy cos zjeść jak wróci z pracy. Ja dzisiaj po prostu mam wyczerpane baterie. młody sie wypina - całe szczęście bo od tego kłucia, to poważnie już się bałam o niego ... Najchętniej wziełłabym pilota i przewinęła dzisiejszy dzień już do jutrzejszego. Jutro wizyta u lekarza, to zawsze jakies atrakcje
Ali, trzymam kciuki za pomyślną wizytę i czekam na wieści!
Ja też nie wyobrażam sobie bym mogła nie myć w szpitalu głowy! Zeby nie dźwigać dwóch flaszek (szampon i żel pod prysznic) kupiłam w Biedronce ten taki 2w1 ze słonikiem dla dzieci - on jest rumiankowy i już go używałam, więc wiem, że go dobrze toleruję to sobie ułatwiłam nieco życie
Buziaki Dorgie Mamusie ;**** Wesołego, spokojnego i pełnego zdrówka dnia Wam życzę! ;***
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Pępek Victorii odpadł po tygodniu i dwóch dniach jak była położna w domu to został jej w dłoni, a małą dostałam w środe ( urodziła się w sobotę wieczorem) to już miała zasuszony pępek.
Jeżeli chodzi o spanie małej to przeważnie spała mi okk2,5 do 3 godzin budziła się na jedzenie pojadła 20 minut i spała dalej chyba że czkawke miała wtedy się budziła leżała grzecznie i po kilku minutach zaczęła się czkawka, ale od dwóch dni co ją nakarmie i odłoże to się budzi odrazu albo po minucie i karmie ją jeszcze drugi albo trzeci raz. Dziś w nocy obudziła się ok 1 potem o 4 i o 7 ale po kąmpieli wieczorem karmiłam ją 3 razy bo w ramionach śpi a odkładana budzi się ( może mą ją nauczył noszenia:)) A może to taki czas położna mówiła,że ok 2 tygodnia dziecko ma taki etap że ciągle by jadło i było przy piersi. O już się powoli odzywa:), dziś przychodzi położna i omawiamy szczepienia, jak mi szkoda kruszynki że jej będą igłą co chwilę kłuć. A dziś rano jak mała obudziła sie o 7 to do 8 jadła o 9 się obudziła znowu jadła i o 10 ją odłożyłam i 20 minut leżała i usnęła, dziś spytam się położnej czy nosić czy ma leżeć skoro nie płacze tylko gaworzy, nigdy się nie opiekowałam takim małym dzieckiem, a mówią że jak się nauczy na rękach to już potem będę musiała nosić, a muszę wziąść pod uwagę fakt,że niedługo będziemy same dwie.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
A ja dziś wręcz przeciwnie do Was pierwszy raz od wielu nocy spałam lepiej
Co do szamponu też nie wyobrażam sobie pobytu w szpitalu bez mycia włosów, bardzo nie lubię jak są tłuste i tak samo jak ggabii skóra głowy mnie zaraz swędzi.
Postanowiłam zrobić kilka zdjęć ciuszków i wstawić, żebyście nie krzyczały na mnie brzucha wstawię popołudniu może a kącik małego jak wszystko będzie gotowe, czyli pewnie znając mojego ukochanego nieprędko :/
Aha i gratuluję cudnego synka Ewa1001, jest prześliczny
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Dariak świetne ciuszki, body militarne kradnę mam podobny cumelek z lovi, tylko ten i love daddy...
Załącznik nie został znaleziony
Muszę jeszcze dokupić ten z i love mummy... bo jak kupowałam to tego drugiego nie było
Dobra idę się pomału szykować!
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
ggabii maly bryka? ale rozrabiaka się zrobil
Kinga podpytaj polozna o pneumokoki jeśli chcialabys mala szczepic, bo dzieci urodzone przed koncem 37tc maja pneumokoki za darmo.
Dariak swietne ciuszki ejj a nikt nie chce wrzucić nic dla dziewczynek? same chlopiece rzeczy ostatnio
staślubania wiec to będzie dzień owocny w wydarzenia trzymam kciuki żeby do tego czasu jakos Cie te bole oszczedzaly...
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
na zadne cc mnie nie wysylajcie, niech ktos urodzi za mnie, plis
oj cos czuje w kosciach, ze zbliza sie drzemka
- hansel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Ewcia gratulacje kochana mały przesliczny ale mialam czuja jak obstawialm ciebie albo agnille na 3 miejsce heheh:) Nagroda mi sie nalezy hmmm moze w postaci mojej coreczki w ramionach heheh.
A ja jak wczoraj ponarzekalam ze jestem jak zombi to dzisiejsza noc przespalam i tylko jeden raz na siku szok jak nigdy no ale i tak musialam rano wstac zrobic badania wiec za duzo nie pospalam ehheh
Agnni masz zdolna mame:)
Misiana w moim gownianym polo nie ma kaktusowych kisielkow masakra jakas:(
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96