- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Gabi trzymaj sie jestesmy z Toba z malym napewno bedzie wszystko dobrze! teraz sa lekarze maja sprzet a zoltaczke ma tyle dzieci ze wiedza co robia.
Teraz dociera do nas ze zaczyna sie macierzynstwo-czyli juz caly czas bedziemy martwic sie o swoje dzieci od chwili ich urodzenia.
Olus jest sliczny wyglada na silnego chlopaka:)
Magduska moja tez dzis leniwa, jak jest jakis kiepsi dzien pogoda i ja leze to mala tez spokojna .. Jeszce sie nasze pociechy nie urodzily i juz sie martwily a co maja i Gabi i Meniado jak juz maluchy sa na swiecie a nie moga sie nimi zajac:( to dopiero nerwy
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

nie dam rady szukac w archiwum forum, wiec prosze o podeslanie danych do tabelki na priv

Madzia mi wszystko na fb pisala, gratuluje Wam jeszcze raz, jak widac niektorym malenstwom pospieszylo sie na swiat, ale wazne by byly zdrowe

my mamy dzis pierwsz wspolna dobe, bo wczorajszej nie licze. Pola wykapana, nakarmiona ululana przez tate spi, wiec mam chwilke, to pokaze Wam naszego skowronka

trzymajcie sie dziewczyny, po porodzie stwierdzicie, ze czas szybko zlecial i te 9 mcy to jak z bicza strzelil

pierwsze foto ze szpitala, jeszcze mala troche opuchnieta, a te wielkie oczyska to dzis po kąpaniu

Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Dziewczyny trzymam mocne kciuki zeby helenka i olus wyszli juz z inkubatorow i byli z wami

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Agni Pola jest boska!!!! Taka kochana kruszynka.... Oj wycałowałaby ciotka hihi

A mnie dzień przeszedł pod znakiem skurczy. Takich nieregularnych. Ból podbrzusza i kręgosłupa, twardnienie brzucha, kłucie w pochwie... Maluch dopiero teraz się rozruszał bo tak miał leniwy dzień. Opuchlizna mnie nie puszcza :/
- maggi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ostatniej nocy miałam fałszywy alarm tak jak Lyanka,najpierw mała zaczeła strasznie tańcować, wiercic sie tak ze 2h az mnie w szyjce kłuło caly czas, zaczało mnie bolec podbrzusze, do tego doszły bóle w krzyżu tak jak przy porodzie miałam, wiec na serio juz myslalam ze sie zaczyna. Do tego mnie przeczyściło i bylo mi strasznie nie dobrze. Nie pomogla ani nospa ani magnez. Mordowałam sie do 3 w nocy, udalo mi sie jakos usnać a rano już ani śladu bóli. Ale widze ze muszę sie już mieć na baczności.
Meniado i Gabi to zrozumiałe ze martwicie sie o swoje dzieciaczki, do tego dochodzi hustawka hormonów po porodzie. Nie jest łatwo, pamietam jak ja ryczałam po porodzie, ale to szybko minie, dzieciaczki sa pod odpowiednią opieką i nie długo beda już z wami. Agni i marta bardzo fajne te wasze dziewczynki, ja juz sie mojej nie mogę doczekać, bardzo jestem ciekawa jak bedzie wygladać czy bedzie do swojej siostry podobna. Fajny jest ten element zaskoczenia, czlowiek sobie wyobraza to mała buźkę, a pozniej sie wpatruje i porownuje co ma po kim:) Pamietam jak mi córcie polozyli na piersi, nie moglam sie na nia napatrzec, dla mnie byla taka kosmitką z duzymi wpatrzonymi oczami i długimi paznokciami (nie wiem czy to efekt przenoszenia ciąży). eh na wspomnienia mnie wzieło. Dobranoc
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

maggi ja mam tak jak ty, maly tancuje znowu, boli podbrzusze,kluje szyjka i baw sie moim pecherzem

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
JA juz sie boje ze to taki bol skurcze co 2 minuty to juz moze zaraz dzidzius bedzieobok was!!!!
Angi sliczna Pola jakie oczka ma piekne ...

Meniado ale ja to juz jestem zła:( musi da sie cos zalatwic zebys zostala z Helenka!! nawet nie mozesz jej przytulic.... az mi smutno
Maggi ja mam nadziejje ze tez tak bede miala ze jak zobacze Lenke na brzuchu to bede sie w nia wpatrywac i zapomne o calym bólu ktorego panicznie sie boje bo mnie teraz jak mala uciska i zakuje to ja juz nie raz z bólu plakałam moj nie wiedzial co robic:( a co dopiero bol porodowy....
Moja dzis tez daje czadu

Nie wiem czy uda sie dodac filmik
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
A u mnie nadal to samo skurcze sa ale to jeszcze nie to wczoraj mialam ktg 4 razy dzisiaj przed 7 znów mam miec. Powiedzieli ze narazie nie wywołuj bo maluszek ma sie w dobrej kondycji wiec jeszcze czekaja na rozwinięcie a jak nie to w tygodniu napewno mi wywołają
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

Wiolcia mam nadzieję że malenstwo masz już przy sobie, jak tak szybko po oksy pojawily sie skurcze. No niestety skurcze po oksy są dużo bolesniejsze-człowiek sie nastawia na ogromny ból a roznie to bywa czasem gorzej czasem lepiej. Ja to w czasie takich skurczy krsyczalam do męża że ja to sie do rodzenia nie nadaje

No ale jak już sie zacznie to wyjścia nie ma.
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby dziś mała pozwolili wyciągnąć z inkubatora.
Martyska trzymaj sie m nadzieję że akcja w końcu sie rozwinie.
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!