- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Agni Pola jest boska ! Razem z moim M nie możemy sie na nia napatrzeć ;D Ma takie świetne wielkie oczy

Wiolcia gratuluje kochana ! ;* buziaki od forumowych cioć !

meniado o ktorej bedziesz wiedziala co z helenką, czy ją wyjmą dzis i wrócicie do domku ?
Martyska trzymaj się :*
Słuchajcie dziewczyny, nasza Magdalen zadała mi wczoraj pytanie, czy któraś z was ma czasami takie ruchy maleństwa jakby sie trzesło ? Tak przez chwile i przestaje? Ma tak dość czesto. Na dole tak jakby miało czkawke, aż cała chodzi jak mała jej sie tak trzesie. Ale to nie jest czkawka, bo to inne uczucie. Troszkę to dziwne bo we dwie nie mozemy wymysleć co Ninka tam robi hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

martyska trzymaj sie dzielnie

meniado kochana trzymam mocno kciuki

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

staram się Was doczytać (kilkanascie stron za caly weekend!), bo naprawdę było ciężko z czasem w ten weekend. Cala masa przygotowan do slubu, wczoraj tez czec mniej oficjalna - grillowa, wiec robiłam za szofera najpierw żeby zabrać siostrę i jej meza z sali weselnej, bo jeszcze nie dali rady prowadzic

Dziewczyny powiem Wam ze mam już naprawdę dość. A malej się nic a nic nie spieszy, dobrze jej w brzuszku i nie daje zadnych oznak, żeby chciała wylazic! Wiec tak czekam na grom z jasnego nieba... a ja już zupełnie spac nie mogę i kombinuje jak tylko się da żeby sobie pozycje jakas znaleźć w lozku, ledwo chodze, bardziej się tocze i bujam na boki. Ciesze się ze mala pozwolila mi być na slubie i weselu siostry, ale już by mogla zmienić zdanie i jednak się urodzić. Termin miałam na wczoraj, dziś konczy mi się l4, moja gin na urlopie i będzie dopiero za kilka dni i bądź tu madry i pisz wiersze... Do tego już teraz puchne codziennie i mecze się z byle powodu. Tak juz bym chciała być po i szczerze zazdroszczę tym z Was, które maja już swoje maleństwa w ramionach. I nie wyobrażam sobie ze mogloby to potrwać jeszcze 2 tygodnie, jak sobie o tym pomysle to az mi lzy saja w oczach bo już mam po prostu dość. Przepraszam, musiałam się wyzalic
Poki co Dariak, Misiana i ja jedziemy na tym samym wozku i czekamy...
dariak czyli u Ciebie będą wywyolywac 11go? mojej malej tez się nie spieszy, miałam termin na wczoraj, jeden dzień za Toba. Ja wisze caly czas w próżni, pojde na ktg najpewniej w srode to zobaczę, co mi powiedzą. mam nadzieje ze nie stwierdza, ze mala ma jeszcze czas.
ASIczka 07 witam nowa kolezanke. Mi się bardziej podoba FIlip

Agni to wspaniale ze jesteście już w domu

Meniado jeszcze raz gratuluje Helenki

Staślubania ciesze się ze już zabraliście Stasia do domu

Agnieszka, jeszcze raz gratuluje i ciesze się, ze jesteście już w domu

Ali szkoda ze to tylko fałszywy alarm, moglas mieć małego już na rekach

Marta, Gabi28, Agni, Wasze maluchy sa przecudne!

Wiolcia gratulacje!

misiana powiedz Magdalen ze mojej się tak czasami zdarza, nie wiem co to może być ale nie robi tak jakos długo, czasem jej się zdarza.
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Wiedzialam ze jak zajrze na forum to znowu pojawi sie nowa dzidzia

Wiolcia wielkie gratulacje

Meniado ja rowniez trzymam gorace i mocne kciuki zeby nie zostawiali Helenki w szpitalu bez ciebie...nie wyobrazam sobie jak musisz sie czuc...najchetniej bym cie przytulila i dodala otuchy ale moge jedynie przeslac gorace usciski na odleglosc

Ja wczoraj doznalam wielkiego szoku...maz robiac mi masaz sutkow zauwazyl ze po lewej stronie mam kilka malych rozstepow...przez cala ciaze nic nawet jeden a teraz pod koniec i to kilka...

Ja mialam cudowna noc...moze wstalam dwa razy na siusiu i to wszystko

Zaczynam kolejny tydzien ciazy i juz nie moge sie doczekac porodu...naleze do osob ktore lubia wiedziec co i jak i kiedy zeby moc sie przygotowac na 1000000% bo wtedy mniej sie boje atu tak nie ma...i chyba sobie juz odpuszcze myslenie o tym bo niedlugo zwariuje i jeszcze meza zamecze...

Nie wiem dziewczyny co jeszcze wam napisac

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Bardzo chcialam isc z mezem na spacer ale po 400 m mialam juz dosc

Myslalam ze moze po weselu i jak pisalas ze nawet potanczyliscie to mala wyjdzie na swiat i sie pospieszy a ona siedzi i siedzi

Choc z drugiej strony mozna powiedziec tak i ja sobie tak to tlumacze ze jak weszlo to musi wyjsc

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

oj nie martw się rozstępami, smaruj je ladnie a na pewno będą lepsze.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
My dalej w dwupaku. Miałam nadzieję, że może po sobotnim alarmie coś ruszy kolejnej nocy, ale nic. Nawet elegancko spałam, tylko raz się obudziłam na siku. Aż dziwnie tak. A tak bardzo chciałabym, żeby Andreas urodził się dzisiaj, cała rodzina by chciała, bo dziś moja babcia, która jest bardzo chora kończy 80 lat i byłby to najwspanialszy prezent - pierwszy prawnuk!

Wiolcia gratulacje! Kolejna dumna mamuśka!

Meniado trzymam kciuki za Was kochana! Mam nadzieję, że jednak wypuszczą Was razem, albo przynajmniej się zmobilizują i znajdą miejsce dla Ciebie, żebyś mogła być blisko swojej kruszynki! Podobało mi się bardzo, co napisała Cania, że ona ważyła 1900 a teraz dorodna kobietka

Agni Pola boska! te oczy - no cudne

Staślubania czekamy na relacje, jak się nacieszycie ze Stasiem powrotem do domu

Martyska a Ty w szpitalu jesteś czy wypuścili Cię do domu? Bo chyba miałyśmy podobną sobotnią przygodę

Gabi28 Olek cudowny! Taka kruszynka! Wszystko będzie dobrze! Trzymaj się kochana i dużo zdrówka dla Was

I Marta Wiktoria świetna! taki słodziaczek!
Cania super, ze wesele się udało! I że Julka dała Wam się wybawić. Może faktycznie zorganizujemy jakąś pierwsza randkę naszych dzieciaczków na porodówce

A jeszcze MałgosiaWalak rozumie Twój ból. też całą ciążę nie miałam rozstępów, a pojawiły się niedawno. Zresztą zafundowałam sobie tutaj terapię, dziewczyny potrafią zawsze podnieść na duchu. I powoli się oswajam z moim niteczkami. Zresztą nie jest tak najgorzej to może nie będzie ich aż tak widać. Także głowa do góry, myśl o swoim nadchodzącym szczęściu, a nie o rozstępach

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41

Ali w szpitalu jestem bo w czwartek mam termin zaraz jest obchód wiec zobaczymy czy mnie wypuszcza ale bede musiala sie stawiac czy zostawia i beda czekac czy wywołają bo mały jest już gotowy także jeden wielki znak zapytania. A przygoda podobna

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65
Meniado, biedna, ale przeszlaś.... Ja dopiero dzisiaj teraz doczytałam przez godiznę dokładnie wszystkie posty. Mam nadzieję, że szybko o tych niemiłych przygodach porodowych zapomnisz a szpital nie każe Ci wyjść do domu bez Helenki! Jak oni w ogóle mogą brać coś takiego pod uwagę. To jakieś nieludzkie..... Dlatego po prostu nie wierząc, że mogliby tak paskudnie postąpić wierze, że ze szpitala to wyjdziecie już razem: Mamusia z córcią

Wiolcia, serdecznie GRATULUJĘ !!!

Agni, pisałam to już przy poprzednim zdjęciu Twojej Poli, ale nie można nie napisać jeszcze raz: śliczna cócia !!!

Martyska, trzymam kciuki za Ciebie, żebyś jednak szybciutko urodziła i nie musiała się tam długo męczyć i oczekiwać. Obyś tego uniknęła!
Cania, wspaniale, że wesele się udało i świetnie się wybawiłaś

Misiana, Magdalen, moje dzieciątko też czasami tak ma że się zatrzęsie - mi się włącza wtedy czujka, bardzo tego nie lubię jak synek tak robi, ale sa to własnie tak krótkie zatrzęsienia i nie powtarzające się by się im zaraz uwazniej przyjrzeć i też nie wiem co to. A potem synek rusza się normalnie..... Hmm....
No to Kobietki, czekamy na te nasze pociechy - dzień kolejny....... Idę teraz na pobranie krwi na morfologię (mam na piątek termin porodu, więc lekarz teraz mi kazał zrobić tą która jest ważna 14 dni), bo zaraz padnę z głodu a chce kupić jeszcze świeżuteńkie bułeczki

Pieknego dnia Mamusie!

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Narobiłam was wreszcie.
Melduję się nadal 2w1 z ogromiastym brzuchem i brakiem sił na cokolwiek.
Po fałszywym sobotnim alarmie wczorajszy wieczór już byl łagodniejszy. Dzisiaj zaczynamy 39 tydzień i oby się coś już zaczęło dziać.
Agni prześliczna ta twoja Pilusia

Gratuluje też świeżo upieczonej mamusi Wiolce. Nawet tatuś się zaangażował i dał znać jak sytuacja

Meniado trzymaj się tam dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze....boinaczej być nie może. Trzymam za was z maluszkiem kciuki

A pozostałe mamusie niech się pochwalą zdjęciami dzieciaczków!!!

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Martyska to trzymam kciuki, żeby ułożyło się po Twojej myśli! pewnie chciałabyś już zostać i być po