- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratulacje dla dzielnej mamusi i tatusia! Zdjęcie troszkę nie wyraźne, ale chyba tatusiowi sie trzęsły ręce ze wzruszenia, co jest kompletnie zrozumiałe! Igorek kochaniutki! Teraz dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka!
A my dalej bujamy się w dwupaku ehhh...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Dziewczyny trzymam za was kciuki abyscie urodzily jak najszybciej buziaczki
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
My caly czas w dwupaku juz tydzien po. I wciaz zadnych oznak. Ale juz dzis widze ze zaczynam sie stresowac jutrzejszym przyjeciem do szpitala i tym co tam zdecyduja. Zaraz siadam jeszcze raz przegladnac torbe do szpitala czy na peenomi wszystko potrzebne i czy niczego mi nie brakuje
Misiana gratulacje! maly jest przecudny tylko widac ze tez wymeczony troszke... Naszczescie juz calo i zdrowo u mamusi w ramionach!
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja mam gosci jest tato ciagle cos sie dzieje wczoraj gril ale ja juz ledwo na chodzie, mojego taty zona tez w ciazy ale 18-19 tydzien dopiero to ona jescze lata robi wsyztsko tak jak ja w 20tym tyg a ja juz ledwo zipie wczoraj mi tak nogi jak banie spuchly, wogole cala napuchnieta jestem wczoraj czulam sie fatalnie w sklepie bylam biala jak sciana jak wrocilismy to od razu poszlam sie polozyc a dzisiaj juz chlodno super , Moj zabral ich na spacer nad jeziorko a ja zostalam bo juz sie nie nadaje na jakiekolwiek wedrówki heehehe
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
ali moj mati byl w takim szoku ze musialam mu powtarzac dwa razy ze ma chociaz jedno zdjecie malemu zrobic az w koncu lekarz mu powiedzial ze ma mamie zrobic jedno i zrobil hehe ale i przecial pepowine jestem z niego dumna, bo nie chcial byc przy samym porodzie ale wytrzymal i bardzo i pomogl!
a ty kiedy masz sie stawic na oddzial? dobrze pamietam we wtorek?
cania to juz jutro bedziesz swoje malenstwo jak dobrze pojdzie :* nie denerwuj sie, moze troche boli i jest ciezko ale da sie przezyc
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem pod wrażeniem, że Twój M. był z Tobą! Mój za nic by nie poszedł, chyba by tam zemdlał. Ale i tak go nie ma przy nas teraz, także nie mam pretensji, a sama nie wiem czy byłabym zadowolona z jego obecności (i paniki
Ja dopiero w środę na oddział, pokręciły mi się dni niestety. Ale jestem pełna nadziei, że może coś samo szybciej ruszy
Jeszcze raz gratuluję ślicznego synusia!
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ali ja chetnie tez juz dzis bym poszla! tylko to jakos tak samo przychodzi ze czlowiek sie stresuje jaka bedzie decyzja, czy jesli sn to czy dam rade tego mojego klocuszka urodzic jesli cc to czy wszystko pojdzie dobrze. Nie da sie nie myslec o takich rzeczach a to wszystko przeplata sie z ogromnym pragnieniem zeby miec juz mala przy sobie i radoscia ze to juz naprawde niedlugo takie te emocje skomplikowane
Rewelka no masz prawo byc zmeczona i nie miec sily. I nie ma co porownywac sie teraz do siebie z 20tc bo to zupelna perzepasc i abstrakcja takze wiem ze to Ty podejmujesz gosci a nie oni Ciebie ale odpoczywaj, daj im zrobic cos za Ciebie
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ciekawe, co u Elmirki?
Lyanka, cieszę się bardzo, że poukładały Ci się relacje w patchworkowej rodzince. To zawsze jest wyzwanie. Mam nadzieję, że Twój mąż znajdzie tyle rozsądku i mądrości, by żadne z dzieci nie miało powodu czuć się gorsze, a Ty nie zaczniesz traktować Młodej jak intruza (bo i tak bywa, niestety.) Trzymam za Was kciuki i wierzę, że dotrzecie się w czwórkę. I za Ciebie też mocno trzymam kciuki, bo cesarka już pojutrze. Chciałabym, żebyśmy się spotkały na Żelaznej, ale to już od mojego Kajtka zależy.
Wczoraj byłam z mężem na meczu w pubie, a w zasadzie to on był ze mną, bo to ja lubię piłkę nożną. Dziś też idziemy na finał. Na szczęście w takich miejscach obecnie się nie pali i przy radlerze mogłam posiedzieć. Fajna odmiana przy oczekiwaniu.
Miłej i nieupalnej niedzieli dla wszystkich. Ciekawe, kto właśnie rodzi?
Angila, powodzenia w naturalnym karmieniu. Z tego, co piszesz to naprawdę jesteście z Polą blisko sukcesu. Będzie ok.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- dariak
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja powiem wam dziewczyny ze juz starcilam nadzieje że urodze przed terminem i juz sie nastawilam na szpital od czwartku