BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #901600 przez Ali
Misiana gratulacje! Właśnie wczoraj cały dzień czekałam na wieści od Ciebie i Elmirki! :kiss:
Gratulacje dla dzielnej mamusi i tatusia! Zdjęcie troszkę nie wyraźne, ale chyba tatusiowi sie trzęsły ręce ze wzruszenia, co jest kompletnie zrozumiałe! Igorek kochaniutki! Teraz dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka! :kiss: :kiss:

A my dalej bujamy się w dwupaku ehhh...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #901604 przez martyska
Misiana gratuluje!!!! Śliczny duży Igorek dużo zdrówka dla was i odpoczynku . Gratulacje dla tatusia ;)

10 lata 5 miesiąc temu #901608 przez wiolcia1004
Misiana gratulacje kochana wkoncu masz swoje malenstwo to cudowne uczucie. Ja nadal nie moge uwierzyc ze to jest moje dziecko ze ja je urodzilam i wogole szok niewiem kiedy to do mnie dotrze.
Dziewczyny trzymam za was kciuki abyscie urodzily jak najszybciej buziaczki
Podziękowania: Ali

10 lata 5 miesiąc temu #901611 przez Cania
Hej Dziewczyny :)

My caly czas w dwupaku :) juz tydzien po. I wciaz zadnych oznak. Ale juz dzis widze ze zaczynam sie stresowac jutrzejszym przyjeciem do szpitala i tym co tam zdecyduja. Zaraz siadam jeszcze raz przegladnac torbe do szpitala czy na peenomi wszystko potrzebne i czy niczego mi nie brakuje :)

Misiana gratulacje! :) maly jest przecudny :) tylko widac ze tez wymeczony troszke... Naszczescie juz calo i zdrowo u mamusi w ramionach! :)

10 lata 5 miesiąc temu #901615 przez Ali
Cania nie stresuj się! Pomyśl, że już wkrótce będziesz tulić Julkę! Ja już nie mogę się doczekać, chętnie bym nawet położyła się na oddziale dziś, zaraz, teraz ;) byleby tylko mieć mojego Andreaska :)

10 lata 5 miesiąc temu #901630 przez rewelka1312
No super kolejny maluch do lipcowej kolekcji :)
Ja mam gosci jest tato ciagle cos sie dzieje wczoraj gril ale ja juz ledwo na chodzie, mojego taty zona tez w ciazy ale 18-19 tydzien dopiero to ona jescze lata robi wsyztsko tak jak ja w 20tym tyg a ja juz ledwo zipie wczoraj mi tak nogi jak banie spuchly, wogole cala napuchnieta jestem wczoraj czulam sie fatalnie w sklepie bylam biala jak sciana jak wrocilismy to od razu poszlam sie polozyc a dzisiaj juz chlodno super , Moj zabral ich na spacer nad jeziorko a ja zostalam bo juz sie nie nadaje na jakiekolwiek wedrówki heehehe

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 5 miesiąc temu #901631 przez misiana
dziekuje dziewczyny za mile slowa :*
ali moj mati byl w takim szoku ze musialam mu powtarzac dwa razy ze ma chociaz jedno zdjecie malemu zrobic az w koncu lekarz mu powiedzial ze ma mamie zrobic jedno i zrobil hehe ale i przecial pepowine :) jestem z niego dumna, bo nie chcial byc przy samym porodzie ale wytrzymal i bardzo i pomogl!
a ty kiedy masz sie stawic na oddzial? dobrze pamietam we wtorek?

cania to juz jutro bedziesz swoje malenstwo jak dobrze pojdzie :* nie denerwuj sie, moze troche boli i jest ciezko ale da sie przezyc :)

10 lata 5 miesiąc temu #901634 przez Ali
Misiana ale Igorek kochaniutki! :kiss: taki maleńki skarb :)
Jestem pod wrażeniem, że Twój M. był z Tobą! Mój za nic by nie poszedł, chyba by tam zemdlał. Ale i tak go nie ma przy nas teraz, także nie mam pretensji, a sama nie wiem czy byłabym zadowolona z jego obecności (i paniki ;)
Ja dopiero w środę na oddział, pokręciły mi się dni niestety. Ale jestem pełna nadziei, że może coś samo szybciej ruszy ;)
Jeszcze raz gratuluję ślicznego synusia! :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901635 przez Cania
Misiana maly jest naprawde przeuroczy :) przystojniak! :) jeszcze raz gratuluje! :) dobrze ze Twoj byl przy Tobie i Cie wspieral :) mnie maja jutro na oddzial przyjac ale wcale sie nie spodziewam malej zobczyc jutro :) dopiero zdecyduja czy cc czy sn, zanim zaczna wywolywac to pewnie zejdzie, moze zaczna dopiero we wtorek... Takze mysle ze w srode najpozniej Julka bedzie z nami :) tylko nie wiem jak ten moj maz, bo nie chce zeby bral bez potrzeby trzy dni urlopu jesli ma sie nic nie dziac. Jak tylko bede wiedziala co z nami zdecyduja to bede wiedziec na czym stoimy. Jesli bedziemy rodzic sn to na pewno bedzie robil wszystko zeby ze mna byc :) chociaz ta perspektywa go przeraza :D :p zobaczymy jak to bedzie.

Ali ja chetnie tez juz dzis bym poszla! :) tylko to jakos tak samo przychodzi ze czlowiek sie stresuje jaka bedzie decyzja, czy jesli sn to czy dam rade tego mojego klocuszka urodzic :D jesli cc to czy wszystko pojdzie dobrze. Nie da sie nie myslec o takich rzeczach :) a to wszystko przeplata sie z ogromnym pragnieniem zeby miec juz mala przy sobie :) i radoscia ze to juz naprawde niedlugo :) takie te emocje skomplikowane :p

Rewelka no masz prawo byc zmeczona i nie miec sily. I nie ma co porownywac sie teraz do siebie z 20tc bo to zupelna perzepasc i abstrakcja :) takze wiem ze to Ty podejmujesz gosci a nie oni Ciebie ale odpoczywaj, daj im zrobic cos za Ciebie :)

10 lata 5 miesiąc temu #901636 przez sabina211
Misiana, gratulacje!!!
Ciekawe, co u Elmirki?
Lyanka, cieszę się bardzo, że poukładały Ci się relacje w patchworkowej rodzince. To zawsze jest wyzwanie. Mam nadzieję, że Twój mąż znajdzie tyle rozsądku i mądrości, by żadne z dzieci nie miało powodu czuć się gorsze, a Ty nie zaczniesz traktować Młodej jak intruza (bo i tak bywa, niestety.) Trzymam za Was kciuki i wierzę, że dotrzecie się w czwórkę. I za Ciebie też mocno trzymam kciuki, bo cesarka już pojutrze. Chciałabym, żebyśmy się spotkały na Żelaznej, ale to już od mojego Kajtka zależy.

Wczoraj byłam z mężem na meczu w pubie, a w zasadzie to on był ze mną, bo to ja lubię piłkę nożną. Dziś też idziemy na finał. Na szczęście w takich miejscach obecnie się nie pali i przy radlerze mogłam posiedzieć. Fajna odmiana przy oczekiwaniu.

Miłej i nieupalnej niedzieli dla wszystkich. Ciekawe, kto właśnie rodzi?
Angila, powodzenia w naturalnym karmieniu. Z tego, co piszesz to naprawdę jesteście z Polą blisko sukcesu. Będzie ok.

10 lata 5 miesiąc temu #901639 przez rewelka1312
oj Cania naszczescie duzo pomagaja, ja sie wczoraj zdziwilam bo moj tez pomagal, widzialz e zle sie czuje nagrzal mi rosolku grila operowal wieczorem tesciowa sprzatala , wszyscy pomagaja:) NO naprawde to jest taki skok, 2 tygodnie temu niebo a ziemia a w ciagu 2-3 dni tak mzoe sie zmienic wsyztsko w ciazy ja juz mam nadziej ze urodze niedlugo ale strasznie sie juz boje i stresuje, spac po nocach nie moge juz ...

10 lata 5 miesiąc temu #901646 przez rewelka1312
Dziewczyny a czy wy tezmze tak macie, od 2 dni czuje sie jakbym miala kaca dodam ze to juz nie pierwszy raz, w ustach mam poskam taki kwasno gorzki( nie metaliczny) i caly jezyk zolty:/ ogolńie zolty jezyk to od zoladka idzie ale wczoraj wieczorem juz bylo lepuej a dzis znow to samo, wczoraj ciagle mialam sucho w ustach a okolo az biale usta wypilam chyba z 5 litrow wody ciagle mi zasychalo w ustach...:/ dzis to senna jestem, osatnio dziwnie sie czuje juz z 3 dni mam rewolucje zoladkowa ciagle na kibel latam i kreci mi w kiszkach tylko slysze jak bulgocze.

10 lata 5 miesiąc temu #901656 przez dariak
Hej dziewczyny! Jednak się rozbujalo :) i tym sposobem dziś o 9.25 na świat przyszedł Kostek, wazy 3520g i mierzy 56 cm :) jestem przeszczesliwa :) później dodam zdjęcie małego przystojniaka i was doczytam,dziękuje za wszystkie kciuki i dobre słowa :) rodzilam SN i było naprawdę ok wszystko dzięki super położnej i mojemu P, który był przy mnie cały czas :) rodzilam w Tucholi i polecam każdemu ten szpital wszystkie położne są naprawdę do rany przyloz.

10 lata 5 miesiąc temu #901660 przez Cania
Dariak gratulacje :) ciesze sie ze dobrze wspominasz przyjscie na swiat swojego Skarba :) to w koncu najpiekniejszy dzien w Waszym dotychczasowym zyciu :) czekamy na zdjecia malego przystojniaka :)

10 lata 5 miesiąc temu #901668 przez agnieszka89
dariak gratuluje :*

ja powiem wam dziewczyny ze juz starcilam nadzieje że urodze przed terminem i juz sie nastawilam na szpital od czwartku

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka