- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
My też dalej w dwupaku... ale już jutro do szpitala, trzymajcie kciuki, żeby mnie zostawili i żebym wyszła już z Andreaskiem Mój G. już nie może się doczekać, cały czas sprawdza bilety, bo myśli, że już jutro urodzę jak pójdę do szpitala hehe optymista! ale chciałabym!
Cania, Lyanka już nie piszę powodzenia, bo zapewne jesteście już rozpakowane. Dlatego pozwolę sobie już cicho Wam pogratulować ale czekamy na wieści, wymiary i Wasze szczęście
Małgosia mój G. też mówił, żeby nic nie przyspieszała. Stwierdził, że to jest facet i czeka na wielkie wyjście hehe a tu jutro nasz termin i chłopak chyba zapomniał wyjść
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
W czwartek szpital i to będzie masakra jak bylam tam 1,5 tyg temu i byly takie upaly to sie spac nie dalo
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już jutro do szpitala! Oby mnie tylko nie odesłali. Dziś synuś mało ruchliwy, to wypiłam szklankę coca-coli i już ma czkawkę a szaleje jak nie wiem. Nasza ostatnia cola
Ciekawe jak tam Cania i Lyanka?
I martwi mnie trochę cisza ze strony Elmirki. Mam nadzieję, że u niej i maleństwa wszystko ok, tylko po prostu nie ma czasu do nas napisać.
Aga forum tak czasem niestety ma :/
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Julka urodzila sie o 8.25 przez cc, byla to bardzo dobra decyzja bo nasza kruszynka wazy jedyne 4590g! Ma 57cm. Jest piekna, idealna!
Załącznik nie został znaleziony
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja za sobą już mam intensywny poranek. Byłam oddać krew i mocz do badania, popłaciłam rachunki, kupiłam wózek... Już po śniadaniu (bardzo późnym) i teraz odpoczynek
Cania i Lyanka trzymajcie się kochane!!!! Szybkiego powrotu do pełni sił. Dzieciaczki przesłodziaczki Takie kochaniutkie małe kruszynki do całowania tulenia i głaskania Ach zakochałam się ponownie
Mi nikt nie chce uwierzyć że termin za 2 tygodnie bo śmigam jak mały samochodzik Ostatnio wysprzątałam samochód w środku, dziś muszę go od much uwolnić bo same zwłoki na masce hehe. A jutro wycieczka do serwisu i na przegląd... Ech że ja baba w ciąży i w dodatku blondynka muszę się i takimi rzeczami zajmować :/
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
Cania twoja cora to kawal kobity jiezle ja w tym brzuchu utuczylas az szok prawie 4600 mam nadzieje ze nie wzielas najmniejszego rozmiaru ubranek do szpitala zycze wamdziewczyny szybkiego powrotu do formy i szybkiego wyjscia ze szpitala
- maggi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gabi ja 2 tyg temu tez mialam sily za trzech a teraz tylko bym lezala
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A ja od 23 wczoraj mam skurcze. Prawie nie spałam w nocy. Dziwne są te skurcze - raz się nasilają, raz słabną, raz są jeden po drugim, a potem nawet pół godziny przerwy. Nie znam nic takiego z poprzednich porodów i jestem cała głupia. Raczej to nie są skurcze przepowiadające, bo już by przeszły...Ale wody nie odchodzą, plamienia zero, tylko ból, czasem dokuczliwy. Męża wysłałam do pracy i kazałam być w pogotowiu i sama nie wiem, czy go ściągać i jechać do szpitala, czy czekać?Bądź tu mądra...To ja powinnam służyć doświadczeniem, a jestem pogubiona, co powinnam robić. Mały niespokojny, rusza się regularnie, więc o niego na razie jestem spokojna...
Choć jestem prawie pewna, że poród się zaczął. I wiem już, że nie ma dwóch takich samych porodów. Przynajmniej u mnie.
To na razie tyle relacji, postaram się zdrzemnąć, bo spałam z 2 godziny, nie dłużej.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie dowiedziałam się, że kuzynka mojego G. urodziła jakieś pół godziny temu dziewczynkę 3600 g a miałyśmy ten sam termin, także domyslacie się pewnie jak panikuję. Moja siostra miała dzień po, a też juz rozpakowana. Zostałam ostatnia w rodzinie
Sabina myślę, że każdy poród inaczej przebiega. Może jedź do szpitala, najwyżej Cię odeślą, ale nie sądzę skoro masz skurcze. A będziesz o wiele spokojniejsza.
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Kurcze dziewczyny ja to mam pecha. Ciągle jakieś paskudztwo się mnie trzyma. Jak nie jakiś grzybek, to infekcja w moczu, później pojawiło się nagle białko, później odkryło się paciorkowca a teraz zauważyłam jakieś krosty "na wylocie".... Normalnie jestem przerażona. I to nie żebym nie dbała o higienę no bo przecież bez przesady. Aż już się boję czwartkowej wizyty u gin czym mnie znów zaskoczy... :/ Ech....