- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A ja wlasnie mialam serce w gardle. Mala sobie kolo mnie spi w bujaku i usnela a co raz zerkam na nia i wzielam ja policzku a ona nic, delikatnie ja szturchnelam i ona tez nic wzielam ja na rece a ona zadnej reakcji taka wiotka to mi serce w gardle stanelo zaczelam ja potrzasac krzyczec lena lena i jedn reka dzwonic do szwagra co z moim pracuje, polozylam mala na kolanie zaczelam klepac po plecach i sie przebudzila taka zaspana byla tak sie wystraszylam. czyzby tak mocno spala? Ciagle jest marudna i spiaca przez ten katarek dzis chyba nie usne bede co chwile do niej zagladac do pokoiku, sprobuje tez moze polozyc ja znjow u nas w kolysce ale nie wiem czy bedzie chciala w niaej spac:/
Nie zycze tego nikomu takiego stracha. ale mysle ze poprostu az tak mocno usnela glebokim snem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Misiana, bardzo ładnie wyglądałaś!

Mnie też nieźle ubawiłyście dzisiaj !!!

A u mnie dzisiaj dzień w domu, ale .... OBIAD UGOTOWAŁAM !!! Tomek spał!

Byliśmy na chrzcinach Tomka małej koleżanki. Ubrałam go w strój z chrztu (rozmiar 56), bo na swoim chrzcie w nim pływał, a - nie wiem jak to się stało - nie zrobiliśmy mu zdjęcia w stroju w jego całej okazałości. No to na chrzcie Tomcia koleżanki chciałam nadrobić zaległość i ............ Ledwo dojechaliśmy do restauracji, usiedliśmy przy stole i akurat jak zrobiło się chwilowo zupełnie cicho ..... Tomek zawarczał i gruchnął takie głośne kupsko, że przeciekło mu przez cały strój a musiałam mu zmieniać nawet skarpetki !!! No SZOK !!!

I znowu nie mamy zdjęć w jego stroju (uniwersalnym bo z drobnego białego sztruksu). Dobrze, ze wzięłam ze sobą dla niego wszystko na przebranie łącznie ze spodenkami. Tylko skarpetek nie miałam ale ubrałam mu buciki to jakoś wytrzymał

Ja też nie wiem o jakiego usypiacza chodzi....
Jej, ale wrzask, lecę do Tomka!
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Super ze maly od najmłodszych lat ma kontakt z jezykami obcymi

Staslubania no nie wiem, moja tesciowa wazy mniej ode mnie

Elmirka buahaha skads to znam

Rewelka nie obwiniaj się o ciśnienie teściowej. Najpewniej skoki ciśnienia jej się zdarzają częściej, tylko się takimi rzeczami nie chwali albo może nie mierzy na co dzień. A ten był większy..
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Kuwa w ndz zapchalo nam kibel a teraz wywalilo główny korek, musiałam wzywać elektryka a ta od razu tel do teścia i do mnie "a ojciec mówił, ze to i tamto..". Az się spytalam czy ojciec jest elektrykiem, z tymi rurami to samo nosz cholera
Madzia o co chodzi z cycusiem? Pola tez się zrywa choć na szczęście dużo mniej ale wybudza ja to moro :/
Rewelka odpisz teściowej ze na chrzcie Ci dali inne imię a nie Piotrek

Boże jakie Pola ma ostatnio marudne popołudnia, jeśli to skok rozwojowy to chyba muszę jej obniżyć poprzeczkę bo cholerka nigdy nie przeskoczy ps.dzis mi się śniło, ze chodzi

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A to moja Jula i jej nowy kumpel

Załącznik nie został znaleziony
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

chodzi mi kobitki o naciaganie u chlopcow prąci,chcialam sie dowiedziec od kiedy to trzeba zaczac robi

zaliczylismy wreszcie spacer paru godzinny, maly super spal

Cania super przytulanka, mialam kupic taka Fabiankowi,ale wiekszość wykupili u nas, zostaly tylko fioletowe

Kurcze czlowiek bedzie sie martwil cale zycie o swojego szkraba
hehe pomyslalam,ze gdyby ktores z nas planowaly drugie, to trzeba sie zmowic znowu na podobne terminy,zeby byla fajna grupa jak teraz hihi

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja wam się przyznam że często sprawdzam czy mały oddycha jak śpi nie wiem jakieś schizy mam tak bardzo się o niego boje

No to Elmirka miałaś wesoło

Moja teściowa to by i do zamrażalki weszła i miała luz taki szczypior

Śliczna Jula ja mojemu body już niektóre na 74 zakładam

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
m.allegro.pl/pozytywka-bicie-serca-matki...y-0-i4634955913.html
Tylko zastanawiam się, czy to działa

I potwierdzam, dzisiaj wesoło jest na forum

Magduska, napisz dokładnie o co chodzi z tym naciąganiem prącia, bo ja jakos nie znam tematu...
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Nietopera... muszę zapamiętać

I z cycusia wyszedł wacuś ... aż się boję myśleć co będzie dalej. Pola już chodzi, Julia rozmawia z pluszakami, Lenka śpi snem sprawiedliwego, Tomek udowadnia, że każdej pieluszce da radę

Rewelka, jakieś 3 lata temu miałam kurs pierwszej pomocy i sobie przypominałam ale tylko czytając ulotki, które ostatnio dostałam od położnej. Ale i popatrzę w necie, może coś więcej się dowiem.
A jakiś czas temu pisałam, że kupiłam Stasiowi takiego oto konika:
bemisie.istore.pl/pl/fisher-price-konik-...it.html?partner=1984
Staś zasypia i bez tego, dlatego trudno mi ocenić czy to faktycznie uspokaja, ale bulgotanie troszkę przypomina dziecku dźwięki jakie słyszało w brzuszku mamy.
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

74 mówisz? wow... no Jula tez wazy już sporo, bo 6700, ale jedyne co większe ubieramy to spodenki, bo niektóre te z 3 i 6 miesięcy sa wąskie w pasie, a Jula nie taki szczypior

magduska zapraszam do mnie, były i baranki i niebieskie chyba sloniki i te fioletowe

Lyanka nie mam takiego usypiacza, Julka spi bez tego. ale czasami puszczamy jej karuzele z szumem fal

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*

Cania no właśnie większe przez brzuszek śmiejemy się że tatuś ma piwny a synuś mleczny

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tak jak marzena wiem co czula gdy mala zaczela sie dlawic tak jak i mojej dobudzic nie moglam..
Napewno jak pojedziemy na kontrole to o tym wspomne lekarzowi..
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Rewelka nie zazdroszcze "przygody ". I zaś biedaku stres.
Magduska co do odciagania napletka to ile pediatrow tyle opinii. Ja od naszej lekarki usłyszałam żeby już zacząć to robić najlepiej przy kąpieli. Oczywiście tak tylko delikatnie bo póki co to niemowlaki mają zrosniety napletek do prącia i zbyt mocne odciaganie tylko może zaszkodzić. Jedni właśnie mówią że za szybko, dopiero po roku. Najwięcej głosów na różnych forach jednak było za, żeby już powoli "hartowac" skórę i nie było problemu w przyszłości.
Wiecie co dostałam dzisiaj pierwszy okres po porodzie. Nawet tego nie zauważyłam bo nic nie czuję. Zawsze umieralam z bólu i nie mogło się obyć bez tabletek przeciwbólowych dlatego jestem w totalnym szoku. Oby tak już było zawsze bo taki okres to ja mogę mieć i co dwa tygodnie

Śpijcie dobrze. Dobranoc