- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Aggi masz rację machnęłam się o jeden dzień, to dziś mam 29+5
Inna dobrze, że wszystko się u ciebie unormowało i że będziesz miała pomoc. Stresu pewnie związanego z mamą się nie pozbędziesz, ale oszczędzaj się chociaż ile możesz.
Missy a teście może lepiej że przed porodem niż po?
Katsi biedulinko, ile jeszcze do cc zostało?
Missy czyli gniazdko dla Mai już prawie gotowe
Jakoś ciężką głowę dziś mam, a taki długi dzień dziś przede mną, buuu, obym dała radę
Trzymajcie się kochane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Nie zdziwię się jak po porodzie też będą chcieli się zjawić. Tym bardziej, że tak daleko mieszkają, to na pewno przyjadą. ;]
Gniazdko się szykuje ;D Jestem z tego powodu niesamowicie szczęśliwa, seriooo:D Mam taki niedosyt, bo musiałam zawsze być zachowawcza, ukrywać ciąże, bo nie wiadomo co się złego stanie. A broń boże jeszcze się "chwalić", nawet na fejsie.
Najgorsze chyba za mną i na tym finiszu chce się nacieszyć tym wszystkim.
ale dziś emocjonalna jestem jak na kozetce u lekarza
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Wiecie co, postanowiłam zaszaleć i kupić sobie poduszkę rogal do karmienia. Dwa lata temu to był kosmiczny wydatek rzędu 100 zł, a teraz na allegro z przesyłką są za 32 zł a może uda mi się używaną kupić to w ogóle taniocha będzie.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Znów dziś długo pospałam.. ale chyba krzywo leżałam bo mnie
tak w środku bolało tak jakby gdzieś między łopatką a żebrem tam gdzieś głęboko ;/ Zrobiłam fotkę do kolejnego porównania, zjadłam śniadanko... teraz poczytam trochę Szaro i buro za oknem, ale ja jestem ZA. Zdecydowanie lepiej mi się oddycha i funkcjonuje
Ale głupie sny miałam ! makabra.. jeden że maluch mi wbijał rączkę tak jak zawsze w bok i jeździł pod skórą i ja mu tam rękę przykładałam.. a on przebił skórę i mnie chwycił ! normalnie szok ;/ a później już tylko śniły mi się sterty pampersów i przewijanie przewijanie przewijanie... Nie wiem co to miały znaczyć te sny :/
Inna fajnie że zakupy udane Teraz leż i pachnij !
missyy jakby mnie teściowa odwiedziła to bym w psychiatryku wylądowała ;> Ty też zakupy porobiłaś Poka poka my lubimy oglądać
Ann daaasz radę , kto jak nie Ty jak zakupisz to poka później
A ja dzisiaj do ginka na 18/19 .. relacje pewnie zdam jutro
Ale trzymajcie kciuki
Patrzajcie na porównanie:
87cm przez pępek, 5,5kg na plusie od początku.
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ehh Ja wkońcu poszłam do lekarza bo juz mnie szlag jasny trafil nie ubierajac tego w slowa inne: nie spalam znow: mimo waszych rad: mleko spacer melisa dlugi prysznic relaksacyjne olejki grrrrrrrrrrrrr mowie wam;horror kolejna noc;(
Umeczylam sie aby: od poniedzialku juz jestem wyczerpana;/
Lekarz przepisal mi hydroxyzynę: dziś mam wziac jedna na noc.ale juz mnie korci zeby wziac: wlozyc stopery do uszu i zasnac. Ale jade potem z B do babci i mamy i nie moge marnowac tabletki:)
Dzis odbieramy ubranka posciele itd dla Fasol od babci: kurcze wiecie ile tego jest!!! Masakrycznie duzo. Szok:D
Po po0wrocie od lekarza poplątalam sie z odkurzaczem po domu:) musze Fasolową szafę ogarnąc i powycierać półki ale chwilowo mocy mi zabraklo. czekam narazie na przyplyw mocy.
Forum nowe mnie wkurza bo z telefonu nie mozna go ogarnac i musze wlaczac lapka specjalnie: pozatym tak jak aggi uwazam: ze szpitalnie: BLE.
Z lekarzem gadalam o cc: ma byc niby 30 czerwca w poniedzialek. jak dotrwam, ale szczerze to te 30 dni mnie przeraza:jak Ja juz sil nie mam wcale:(
Nie wyobrazalam sobie tego tak.
AAAA wiecie ze schudlam?!!! Waga sie cofnela o kilogram. No wiec tak to wyglada: tydzien nie wymiotowalam za to wczoraj dwa razy i dzis juz raz. Masakra.
Jak u Was brzuszki: widzicie rozstępy jakieś? Ja dzis az lekarza poprosilam zeby on obejrzal brzuch bo Ja he paranoje juz mialam ktoregos dnia:) Ale on tez nic nie znalazl:d
Mi jedna Ziaja Mamma Mia idzie w tygodniu: nie to ze reklamuje ale he krem ten uzywam na brzuszek od poczatku.
Najbardziej w sklepach jest chore to, ze to tyle kosztuje, te kosmetyki z notka,, dla ciezarnych" automatycznie podnosi cene!
Ja dzis nic nie gotuje znow: wypad do babci i mamy równa się, że coś moze nawet zwiozę sobie na jutro:)hehe
ehh milego dnia kobietki:)
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Zakupoholikiem jeszcze nie zostałam bo cały czas hamuje mnie ten remont, który się dowiedziałam przesunie się na 23 czerwca ;( eh a potem 3 tyg z życia wyjęte, a gdzie późniejsze porządki? Gdzie przygotowanie wyprawki, pranie, prasowanie. Trochę mnie to przeraża dzisiaj...
Natalia ja też chodzę do endo co 6 tyg. w przyszłym tygodniu się kłuje i potem mam właśnie wizytę.
Aggi ja wczoraj miałam podobne danie mmmm pychotka a dziś szpinak z makaronem bo nie chce mi się robić naleśników.
Aggi 87 cm? Ja nie mogę a ja się martwię, że mam mały brzuszek Heh, ty chyba miałaś 60 cm w talii, ja mam już 95cm. Zdjęcia robię za tydzień
Ann a rogal ten tez będzie ci służył do spania? bo ja tez patrzyłam wczoraj nawet ale za takimi 170cm żeby mnie zmusił do spania na boku...
No i myślicie że to łóżeczko będzie fajne??
allegro.pl/spiacy-mis-lozeczko-szuflada-...lek-i4241962426.html
Ja jeszcze kaski z ZUSu nie dostałam ciekawa jestem kiedy przyjdzie...
papap
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Tu podsyłam linki do rogali o których myślałam
allegro.pl/poduszka-rogal-do-karmienia-1...tis-i4251391012.html
allegro.pl/lux-poduszka-rogal-do-karmien...hit-i4224822206.html
allegro.pl/rogal-do-karmienia-poduszka-1...-fv-i4262211320.html
- nooia
- Gość
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Ja leginsy kupiłam bo mimo że mam jedne stare rozciągnięte co po domu chodzę to już czasami czuję, że mnie opinają a ja zamiast dresów w getrach śmigam po domu. I nawet sobie pomyślałam, że z tej mojej piżamki tzn spodenki mogę nosić jako spodenki letnie bo są szare jak zwykłe dresy a w pepko kupiłam krótkie spodenki płócienne na gumce i sznurku, które rewelacyjnie się sprawdziły w upały.
No i ja Aggi też nie pamiętam swojego obwodu z przed ale w granicach 65-75 cm się mieściłam heheh zależnie ile zjadłam...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Pierwszy dzien kursu za mna, ale jutro 8 godzin siedzenia na krzesle !!!
Rogala chce malego i porecznego, tylko do karmienia. Teraz miedzy nogi mam jednego jaska a pod glowe drugiego i mi starcza.
Aggi slicznie brzucho rosnie i zmienia ksztalt.
Katsi mam nadzieje ze juz spisz i pospisz do rana
Maniula lozeczko swietne i jak z materacem to niezla cena.
Dobrej nocy
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3