BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 11 miesiąc temu #957498 przez Myszata
Wiki mimo ze pije mm i obiaki deserki i kaszki to miedzy czasie chce cyca złapie mnie za bluzke na wysokosci stanika patrzy mi prosto w oczy i sie przekreca do picia i co musze jej dac a sutki to mnie tak bola ze szok jak na poczatku...to macie fajnie mi brzuch nie zginał....ja juz mialam drugi okres...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #957529 przez żana
Lynka rozumiem ze nie wygrałas w totka bo jutro kumulacja. Teraz ja puściłam, chociaż przez chwile sobie pomarzyć można :-)

9 lata 11 miesiąc temu #957543 przez Miki
Dzisiaj miałam pracowity dzień. Ogarnęłam cały dom włącznie z myciem podłóg i nawet udało mi się trochę pouczyć, poprac i poprasować.
M. na siłowni a ja chciałam jechać do mamy na kawę a tu Lidia zrobiła mi niespodziankę i zasnęła :blink: No więc kisze w domu :P

Żana jeszcze nie miałam... Tylko ja biorę tabletki więc chyba dopóki będę brała to nie dostane :whistle: No i dzisiaj odciagalam laktatorem o 10 i do tej pory jeszcze nie i nie czuję już przepełnionych piersi więc chyba jestem na dobrej drodze żeby zanikł :whistle:

9 lata 11 miesiąc temu #957566 przez mesy
Zana ja tam nie widziałam różnicy u Patryk po tej melisie :)
Teraz juz jej nie pije , bo alergii dostał ns ta herbatkę :angry: Miał wypieki na policzkach i krostki...gdyby nie doktorka co byla u nas w poniedziałek to nawet bym nie wiedziała...odstawiłam herbatkę i wypieki znikły....jeszcze wprowadziłam dzis znowu witaminy i zobaczę czy wypieki wrócą ....ale jestem bardziej niż pewna , ze to herbatka , bo dostał po świętach i tez miał wypieki tylko ja nie pokojarzyłam wtedy z herbatke....
Mam nadzieje , ze będzie juz ok , bo kuzwa chce w końcu mu ta marchewkę podać :D a tak musze czekać , żeby za dużo nie namieszać.....

Miki Lidka zuch dziewczyna ! Ty wyspana , ona wyspana ..czego chcieć więcej :)

9 lata 11 miesiąc temu #957576 przez Myszata
W koncu bylam dzisiaj na spacerku ale popoludniu Wiki lubi ta herbatke jablko melisa za to soczkow nie cierpi i ja wypijam heh

9 lata 11 miesiąc temu #957577 przez Myszata
Ja niestety tabletek nie moge brac ciekawe jak bedzie z tymi dwuskladnikowymi

9 lata 11 miesiąc temu #957612 przez lynka80
Żana, niestety ehhh.. może następnym razem ;)

Miki, zazdroszczę spania!
A co do eksmisji Marysi do swojego łóżeczka to u nas też od kilku dni dopiero i podobnie jak Ty byłam zaskoczona ,że tak zupełnie bezproblemowo się to odbyło.
Uznałam ,ze już najwyższy czas żeby się Młoda usamodzielniła.
Mąż awansował z kanapy do łoża małżeńskiego ,ale ja jeszcze mniej się wysypiam ,bo biegam teraz w nocy do pokoju dziecka.

Tak w ogóle to muszę się do lekarza wybrać, zawroty głowy miewam ostatnio :huh:

Rośnij nam zdrowo!

9 lata 11 miesiąc temu #957624 przez Myszata
lynka ja zawroty glowy mam od września AZ mi się ciemno robi przed oczami

9 lata 11 miesiąc temu #957733 przez Princessa27
a ja od przed wczoraj koszmar przechodze, zapalenie górnej, prawej 7 i w dodatku na cycu tylko paracetamol toc to jak apap do porodu, pojechalam w wczartek do denta prywatnie nie mogl mnie przyjac bo mial komplet a jak zapytalam czy mi antybiotyk przepisze to ze mi przeciez nie wolno (no halo!!! koniowały pierdzielone to ja mam wiedziec ze wiekaszosc antybiotykow nie szkodzi dziecku na cycu??) no ale w domu płukałam non stop woda przegotowana z woda utleniona 3% do tego przykładałam zamrożone pieczarki w kostke pokrojone (miały kształt akurat na górną szczękę :D ) i wczoraj na rtg pojechalam i dzis mialam wizyte podejrzenie martwicy nie sprawdzilo sie, rozwiercil wywalil stary towar :) zalozyl lekarstwo, wyczyscil i wyplukal wszystko i jesli nic nie bedzie boloalo (pobolewac 2 dni moze) to wszystko bedzie git, ale wiecie te moje sztuczki mi pomogly bo nawet (wiem troche przesadziłam z paracetamolem) bo wzielam jedną tabletkę po drugiej po 3 h odstepu a nie po 4 i boje sie czy to nie za duzo zeby do Miloszka nie przeszlo w mleku :(

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #957742 przez Myszata
Ja jak karmilam to bralam 3 antybiotyki i duomox i dwa na nerki i lekarz mi powiedzial ze to nie ma wplywu na dziecko

9 lata 11 miesiąc temu #957892 przez majka1987gnoWlkp
Przyznać się która wbija na grupę fb bo nie wiem czy dodać

[/url [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #957918 przez Myszata
ja nie bo nie mam fb to jak uciekniecie to watek calkiem padnie kamka co tam u ciebie??Konga jak dzieciaczki

9 lata 11 miesiąc temu #958327 przez Myszata
ale tu cisza.... chyba zrezygnowalyscie z tego wątku...Wiki nie chce jeść jest strasznie nerwowa chyba wyczuwa ta nieciekawa atmosferę w domu...ja tez z tego wszystkiego nie mogę jeść ani spac ...

9 lata 11 miesiąc temu #958329 przez mesy
Myszata nikt stad nie uciekl:)

Majka przeciez mamy swoja grupę ;> no chyba ze nowa chcesz zakładać ?

9 lata 11 miesiąc temu #958331 przez Myszata
a myslalam bo tak tu calkiem cicho...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka