- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Princessa27
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Otrzymane podziękowania: 41
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
I Uj ucielo mi posta :/ wiec nie pisze na nowo :/
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Dziś dostała do memlania biszkopta... Zadowolona była więc chyba smakował
- lynka80
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 51
Misia też wszystko do dzioba pcha i ślini się strasznie. A najbardziej to lubi tetrę w buzi mielić.
Straszne tu pustki ostatnio, już myślałam ,że watek zupełnie padł i nawet pisać mi się nie chciało :/
Ale może jeszcze jest nadzieja dla nas dziewczyny, co?
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Wasze dzieci też lubią jeździć po świecie ? Bo ja gdziekolwiek zabiorę Amelke to normalnie jakbym dziecka nie miała.
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lynka czekaj jak zacznie się haha pat robi sobie brrrrr ze niby gdzies jedzie i wczoraj je , je marchew i nagle brrrr.....miałam nawet Tel z marchewki bo akurat rozmawiałam :/
Dobra napisze dzis to ci wczoraj mi ueblo .
Mieliśmy wczoraj szczepienie. Pat dzielny jak ta lala..plakal tylko jak ta pizda mu wpuszczała plyn bo za szybko...jak igle wbiła to nic póki co gorączki nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie...a pigule sie tak ręce trzęsły ze nie umiała plasterka przykleić buhehehe. Troche pytan z T pozadawaliśmy nie wygodnych i nie wiedziała co odp hee .
Waga patiego od 7 stycznia poszła w gore o tylko 190 gram...jest nadzieja ze juz zaczął mniej przybierać wazy 8,250 gr...
Klata 46 cm.....śmieją sie z niego baby ze to juz kawal chlopa i nie ma żartów hee
Ogólnie pytalam doktorki i mogę zacząć powolutku wprowadzać kaszkę...zacząć od rzadkiej...mowila pierw z butli ale ja podam od razu łyżeczka . Tylko najpierw pora na kolejny składki ze słoiczka czyli marchew+ziemniak
Myszata , miki i ja dajemy mleko hipp a z tego co kojarzę Zana dawala wczesniej bebiko
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Jestem mamusia październikową i usiadłam dziś,żeby poczytać jak Wam idzie wprowadzanie pierwszych pokarmów (niedługo mnie to czeka,a cenię sobie doświadczenia i rady innych )
Siedzę i czytam i czytam...i oczom nie wierzę,że koleżanka Żana podaje 4- miesięcznemu dziecku mleko krowie ?? ..baaa i to od jakiegoś już czasu,a co..
Błogie dziewczę ile Ty masz lat?15?albo..zresztą to złe pytanie,bo wiek nie ma tu nic do tego..
Byle jaki artykuł w necie,najlichsze forum (że o zaleceniach WHO nie wspomnę) itp. wyjaśnia dlaczego NIE należy podawać dziecku w tym wieku mleka krowiego..
Normalnie nie komentuję i nie krytykuję tego,co robią inni ale widocznie dziś mam taki dzień ( )...i ciekawa jestem (mam nadzieję? ), że reszta dziewczyn tylko milczy wymownie (bo widzę,że omijacie szerokim łukiem jej posty nt mleka krowiego), ale ja jestem niejako "z zewnątrz" i stąd ten komentarz..
Żana normalnie ręce mi opadły..choć w sumie się dziwię,bo nie powinno mnie to obchodzić..wiem..
...nieustająca awaria suwaczka
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Każdy moim zdaniem chowa jak uważa za słuszne
I każda mama sama wie co dla jej dziecka jest dobre. Amen
Dlatego w żaden sposób o nikim tutaj w sprawach żywienia nie będę się wypowiadać.
Co do biszkopta... Tak. U nas jest taka piekarnia co robi sama biszkopty z małą zawartością cukru. Tosia dostawała i teraz Misia jednego dostała.
Za chwilkę wprowadze chrupki kukurydziane
Aa i Mesy bardzo dobrze ze chcesz podać kaszkę łyżeczką... Jak widzę te wszystkie zupki czy kaszki na gęsto w butli na początek to płakać mi się chce bo to rozleniwia moja mam a weź daj zupkę w butelce.... Że coo??? Jak??? Nigdy w życiu :-D
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
I zdaje mi się że wyjdę na tym lepiej niż Ty czytająca najświętsze artykuły w internecie. A koleżanek z forum nie musisz namawiać do krytyki bo wymieniamy się tu poradami od jakiegoś czasu i żadna wobec siebie nie jest taka jak Ty kiedy wtargniasz na nie swój wątek. Jeśli masz jeszcze do mnie jakiś problem to lepiej sobie odpuść i wylej nerwy w inny sposób, a tymbardziej nie pouczaj, bo robisz to w idiotyczny sposób.
Myszata jednocześnie odpowiedziałam Ci odnośnie mleczka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorry ale kazda matka czuje i wie co dla jej dziecka najlepsze. Głupi przykład..Jedna myje dziecko w przegotowanej wodzie , a ja np kapie młodego w temp 41 stopni , bo taka lubi. Wiec sorry , ale na ten temat nie powinna sie wypowiadać kazda z nas ! Sorry no , ale musiałam...przychodzisz poczytać...rady itp wiec oliwy do ognia nie musiałaś dorzucać , bo tak nie ładnie
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka