- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A co do wagi to u mnie okolo 70 kg, co ciekawe w lutym mialam o 2 kg wiecej. Brzuch coraz wiekszy a waga od jakiegos miesiaca bez zmian
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do wagi to u mnie okolo 70 kg, co ciekawe w lutym mialam o 2 kg wiecej. Brzuch coraz wiekszy a waga od jakiegos miesiaca bez zmian
Nie wiem czemu post zostal kilka razy dodany - prosze,o usuniecie i pozostawienie jednego
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Co do twardosci brzucha to tez mam twardszy, ale odebralam to tak ze po prostu zaczynaja miesnie sie bardziej napinac bo dzidzia rosnie, ale zobaczymy co powie lekarz bo tez mu o tym powiem w takim razie. Do tego sikam jak najeta i jestem non stop glodna :-D wczoraj pospacerowalismy bo pogoda dopisala a dzisiaj odpoczywam pogoda tez niczego sobie ale grzmi...
Ostatnio zajadalam sie samymi smieciami i dzisiaj powiedzialam koniec! Nakupilam warzyw i owocow i koniec z badziewiem
Jejuuu juz bym chciala przytulic synusia !! Non stop mysle o tym kiedy go w koncu wezme w ramiona i wycaluje bo to ze go kocham slyszy non stop :-D a Wy rozmawiacie z brzuszkami? Ja mam taki problem ze nauczylam swojego psa ze tak slodko do niego mowilam i teraz jak gadam do brzusia to psinka mysli ze do niego i sie przymila hehe
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Jagodzia śliczny brzuszek!! tatuaż tez fajny, ja chcę sobie zrobić jak juz schudnę imiona dzieci i daty. Miałam robić na roczek synka no ale chyba poczekam na drugiego a z tym brzuchem powiedz lekarzowi racja
Aneta ja na majówkę szykuje się na działkę z moimi chłopakami oby tylko nie padało!
Marzenap ja piłam ten syrop dla kobiet w ciąży ale mi średnio pomógł... Czosnek oczywiście ze można.. ja zawsze pije gorące mleko z miodem masłem i właśnie czosnkiem. Tylko przez sitko przecedzam sok z malinek tez bardzo dobry w aptece są też naturalne ale dużo droższe niestety
Marza ja też chcę zobaczyć już tego małego babelka ale póki co mój drugi babelek zajmuje całe moje serce i dobre postanowienie z tymi warzywami i owocami ja od maja hehe
Miłego dzionka
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Marza Mam to samo tez chodze i wzdycham tylko, ale po polowkowym chyba juz zaczne cos kupowac bo niewytrzymam !
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tatuazy to tez mam napis na zebrach ale z prawej strony i tez bym chciala kolejny co do imienia i daty urodzin dziecka to moj maz od poczatku kiedy sie pozalismy mowil ze taki tatuaz sobie zrobi i na pewno tak bedzie
Boli Was moze ostatnio czesciej glowa? Nie wiem czy dlatego ze za dlugo spie czy co...
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Boli głowa boli, ja wstaje rano hmm kolo 8 czasem 7 haha nie wiem czemu tak xd
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Jagodzianka piękny brzuszek i jak już wysoko na bóle brzucha polecam Chela-mag B6. Mi ginekolog przepisała na poprzedniej wizycie i o ile się nie przedźwigam to faktycznie brzuch mnie już nie pobolewa jak kiedyś.
Kinga To przy mnie można powiedzieć. Moja córcia skńczyła niedawno 3 latka i jeszcze nie wywołałam ani jednego zdjęcia.
Munkki Gratuluje chłopczyka Fajnie, że już niektóre z Was wiedzą. Też bym chciała i liczyłam, że w końcu zobaczę coś więcej na dzisiejszej wizycie. Niestety maleństwo jest tak ułożone, że tylko główkę i plecy było widać. Nawet był problem z pomiarem bo pupcia i nogi zanikały. Cieszy to, że rośnie i fika sobie w brzuszku więc znów się uspokoiłam.
Co do łożyska blisko szyjki to czytałam ostatnio o tym i czasami łożysko ułoży się nisko (blisko szyjki) ale zazwyczaj później jakoś idzie do góry. Nie pamiętam jak to dokładnie było opisane ale tak to zrozumiałam
Aneta Możemy sobie przybic piątkę. Nawet teraz ważymy tak samo
Malvi Też nie znam płci ale już kupiłam troszkę ciuszków dla dziewczynki tak jakoś już mi się przyjęło jak lekarz zasugerował ostatnio. Najwyżej będę zmieniać garderobę jak okarze się inaczej. Również waga stoi u mnie w miejscu już od dłuższego czasu. Fajnie jakby tak było do końca to po urodzeniu byłabym jak modelka haha (żarcik oczywiście)
Marza Pierwsze dziecko jest szczególnie wyczekiwane. Też się nie mogę doczekać jednak mając już córcię myślę też, że warto nacieszyc się tym stanem -nie wiem czy zdecyduje się na trzecie dziecko więc być może to moja ost. ciąża. Chce wykorzystac w miare przespane noce, czas z moją 3letnią księżniczką oraz czas na relaks w dzien bo wiem, że jak już maluszek się pojawi to lekko nie będzie.
Ale fakt już mieć takiego bobasa w objęciach, niezastąpione. Z brzuchem nie rozmawiałam przy Nadii i teraz też nie. Jak z kimś rozmawiam to i tak malec nie ma wyjścia i musi słuchać
Mnie od wczoraj znów męczy niestrawność. W nocy tak mi brzuch ciążył, że do prawie 4 nad ranem nie mogłam zasnąć, ciągle się wierciłam i było mi strasznie nie wygodnie. W końcu padłam już chyba z przemęczenia
Czy któraś z Was była na USG prenatalnym ze skierowaniem i nie musiała płacić. lub wie coś na ten temat?? Dziś moja gin wspominała, że na następny raz mi wypisze skierowanie tylko zastanawiam się po co bo koleżanka niedawno była w miejscu gdzie robią takie USG na skierowanie jednak wymogi takie, że i tak musiała załacić. Może wiecie czy tak jest wszędzie. Julka kiedyś pisała, że takie darmowe USG przysługuje każdej ciężarnej.