BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898218 przez jagodzianka44
Anetka Moja Majka Szparkę ostatnio na usg szpitalnym Duuuzym wywaliła haha, ale pani dr nie chciała mi dać 100% pewnosci ze to niunia,a sama przepowiedziała ze 13tyg ze to dziewczynka, do tej pory sie trzyma potwierdzenie;). Marcin płacze jak mnie coś boli, jak ja płaczę, nie chodzi o to,że mięczak czy coś. Podobno zawsze był taki wrażliwy, jak był mały to przy Franklinie nawet płakał :lol:

Dowiedziałam się niedawno że we wrześniu przyjdzie do mnie MEEEEGA paka ciuszkow z Irlandii dla małej, kojec i wózek tez to po dwa będę mieć :) hahah.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #898227 przez aneczka25
halo halo ziemia do ANETY
:laugh:

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #898230 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #898232 przez munkki
hmmm no mysle ze wieeeele zalezy od usg - jaki jest sprzet.

Aneta - nie wiem jak sie czuje cukrzyce.. ponoc sie chce spac:P ale to wszytkie bysmy mialy zapewne;) ja ide na pomiar glukozy doopiero we wtorek, mam nadzieje ze to nie za pozno....

10 lata 5 miesiąc temu #898233 przez aneczka25
Aneta też tak myślałam żeby zrobić :laugh:
Cukru w moczu nie mam, glukoza na czczo jest ok...Nie mam spadków cukru- nie odczuwam przynajmniej, nie wpierniczam słodyczy jak chomik no nie wiem :dry:
Myślę że powinno być ok
munkki to byłoby super rozwiązanie z nową pralką tylko, że obecnie średnio mnie na nią stać :S
No i wymyśliłam czajnik nowy, gdyby trzeba było małą karmić butlą
www.mediaexpert.pl/czajniki/czajnik-zelm...k1176x-inox,id-15497
ma funkcję trzymania temperatury, więc by się nadał

10 lata 5 miesiąc temu #898234 przez jagodzianka44
Aneciak Bandziorze jeden! podobno picie duszkiem nie powoduje wymiotów, ja wypiłam od razu w szpitalu położnym aż oczy mało co nie wyszły :). Musisz dać radę! Masz racje,że z nas masz najlepiej:)

Caroina Tobie się szyjka skróciła czy mi sie przewidziało?

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #898238 przez Aneta_78
.

Podziękowania: malvi

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898239 przez dotkawy
Kinga ale duze masz te dziewczynki, moja z tego co wiem, to ciagle byla mniejsza, najgorsze jest to ze od 1,5miesiaca nie wiem ani ile juz ma cm ani ile wazy, bo moja gin doszla do wnioskow ze dokladnymi pomiarami bedziemy sie zajmowac w 30tc..... :evil: co nie powiem ze mnie troche irytuje !!! Ale najwaqzniejsze ze mowi ze wszystko ok, tylko to lozysko....

Agniesia1604 tez mam ten sam problem,z tymi skurczami nog, a oznaczalas sobie poziom magnezu? Ja biore magneb6 2razy dziennie po tabletce, bo dla mnie aspargin jest za slaby (potas tez biore osobno) a skurcze tylko lapia mnie w nocy, nigdy w dzien mi sie to nie przytrafilo :-) To ja znow tylko chodze w stringach, na dobra sprawe to nie mam innych majtek, takze bede musiaal sie zaopatrzyc do szpitala...

Munkki tez kupilam dzis lays, bede miec na wieczor do filmu :-)))

Jagodzianka44 moja mala jest taka ruchliwa ze nie musze liczyc ;) z tego co siostra mi mowila, to w szpitalu jak sie doliczy do 10 w ciagu paru minut to juz nie trzeba liczyc bo wszystko jest ok, a orientuje sie ktos ile to minut? Kurcze tez bym chciala zeby moij maz byl choc troche uczuciowy....jestesmy razem 10lat, po slubie 3 a ja tylko raz w zyciu widzialam go jak ma lzy w oczach na naszym slubie. A tak to twardziel....takze mam nadzieje ze dziecko mu troszke serce rozmiekczy ;)

Krolina zartujesz naprawde !!! no to musiala sie zdziwic :woohoo: czyzbys pisala o tej sasiadce, co ma tego grzecznego syna.....? :evil:

Aneta_78 hahahaha jakbym czytala o moim mezu :-))))))

A tak w ogole to siostra moja dzis przyjzedza do mnie i przywiezie mi czesc ubranek, jupiiiiiiii, takze w koncu tez bede cos miec :-))) Wlasnie skonczylam obiadek robic, popijac koktajl z czarnej porzeczki i malin, mniammmmm, biore ksiazke i do ogrodka ide sie wylegiwac, mmmmm to co tygryski lubia najbardziej :blush:

10 lata 5 miesiąc temu #898240 przez jagodzianka44
Aneciak rozjebałaś mnie po całości hahaha ! :)

10 lata 5 miesiąc temu #898242 przez munkki
Aneta hehehe dobre! no nie ma jak wychowani na bolku i lolku... moj to samo, a reakcje na moj placz sa podobne;) chociaz mnie to sie rzadko zdarza...

10 lata 5 miesiąc temu #898244 przez aneczka25
Jagodzia ma wyjątkowego faceta, nie to co my....mój jak się wściekam i drę papę to siedzi i czeka a po 5 minutach pyta
"skończyłaś juz?"
:evil: :evil: :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #898245 przez jagodzianka44
Dotkawy niby na godzine ma być wiecej niz 5 ruchów w czasie aktywności dziecka;). Moze udaje a po cichaczu lezki popuszcza:)

10 lata 5 miesiąc temu #898246 przez malvi
Agniesia ja kupiłam kilka pajaców i troszkę koszulek, ale na razie pierwszy raz prałam, także niebardzo mogę się wypowiedzieć ;) Ale jak dla mnie to jakościowo te ubranka nie różnią się niczym od tych np. ze Smyka :)

Caroina no to nieźle z tą sąsiadką :woohoo: To musiał być niezły szok, przede wszystkim dla rodziców!! Ja wyraźnie widziałam siusiaczka, więc raczej Krzyś nie okaże się Weroniczką :P

Aneczka meble są super i bardzo pasują do łóżeczka z żyrafką! :D

Anetka ja miałam robione 4D, ale tylko buźki.... Z tym, że na tym "zwykłym" już 2 lub 3 razy było potwierdzone, że widać siusiorka ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898247 przez aneczka25
za dużo piszecie!!! idę coś zjeść i zabieram dziecko ze sobą :laugh:
U mnie obecnie 26 stopni ;)
malvi no siusior jak malowany!!!!

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #898249 przez Aneta_78
m

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka