BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #898324 przez pauletta
Ja po glukozie, przezylam, zapomnialam wxiac ze stolu z/domu cytryne ehhh i myslalam ze sie pozygam :-). Dupa boli od siedzenia i reka od wkluc :-)

Co do plci to w 17 tyg raz, w 20 drugi, w 21 trzeci moja gin pow, ze dziewvzynka. A potem 23 na 4d inny lekarz potwierdzil :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898336 przez dotkawy
Aneta_78 oczywiscie ze sie pochwale :woohoo: juz sie nie moge doczekac jak zobacze te ubranka, takze od nast tyg, to ja sie biore za pranie :silly:

U nas pogoda bossssska, 31 stopni jest , niebio blekitne ani jednej chmurki, zaraz ide basen atakowac w ogrodku, moj maz podlaczyl mi ekrany do basenu zeby sie woda nagrzala :silly: Jakie plany na wekend, planuje ktos grillowanie, bo pogada w ten week bedzie sprzyjac! Mi sie marzy taka dobrze wypieczona kielbaska z ogniska i ziemniaczki ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898346 przez Caroina
Aneczka Rozumiem, że wujek zrobił po fachu – zdolniacha – śliczne te mebelki i taniutko.
U mnie 100% rzeczy jest dla dziewczynki więc nie miałabym kompletnie nic dla chłopca.
Karuzela bardzo ładna

Jagodzianka Ha ale by było! A ona też miała mieć Maję. Kogo masz takiego chojnego w Irlandii? Tak mam skróconą szyjke i do tego rozwarcie na ok. 1,5cm ale tylko przy końcu, reszta trzyma.
Wychodzi na to, że Twój M to wyjątkowy egzemplarz. Doceń to :) Mój jest w miare uczuciowy tylko mi zawsze mało, a do łez bardzo trudno go doprowadzić.

Munkki Sprzęt ma dobry bo sama ostatnio byłam u tego lekarza. Badanie na glukoze robi się miedzy 24 a 28tc

Malvi no nie da się ukryć, 100%-owy facet będzie ;)

Agniesia Słodziak ten Staś

Dorota Czym grzejecie wodę w basenie. Mój tata właśnie chce jakieś solary kupić, żeby dogrzewały wodę ale kompletnie się na tym nie znam. Jak możesz to poślij mi linka lub foto tego co Wy macie na maila, chyba że kupowaliście gdzieś u nas?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898347 przez Caroina
aaaa jeszcze musze się pochwalić jaki mam tu wypas. Córcia zafundowała mi pół godzinne spa ;) masaż brzucha z użyciem pół tuby balsamu - tak więc mega nawilżenie jakiego łacznie nie dostarczyłam sobie sama do tej pory :DJeszcze mi mówi przy tym "Leż i się relaksuj, nie wolno Ci wstawać" :D Dorota mała konkurencja Ci rośnie ;)

10 lata 5 miesiąc temu #898352 przez dotkawy
Karolina ale Ci dobrze :) widzisz niech mala sie uczy, jak podrosnie to ja moge podszkolic w masazach ;) to dopiero bedziesz miec wypas w domu :-))) a co do ekranow, to oni robili je sami, nie kupowali, zapytam i Ci przedzwonie :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #898361 przez jagodzianka44
Caroina Znajoma, miała mieć córkę a okazało się że syn haha:)I leży jej to już 2rok:). I mówila,ze nie ma co z tym zrobic i ze jak chce to mi wyśle :) Ojej! ja Ci wspólczuje, sama nie wiem jak jest u mnie w końcu z tą szyjką skróconą, jeden mowi taki, drugi mowi tak. A Ty bierzesz cos na to?

Malvi Zmieniłam bo mnie denerwował haha:)

10 lata 5 miesiąc temu #898376 przez aneczka25
i wyniki mam:D
pochwalę się :silly:
Glukoza na czczo 70, po 2 godzinach 73 :)

10 lata 5 miesiąc temu #898378 przez agniesia1604
Aneto,
tak to są góry :)
Uwielbiam tu siedziec przy stole i spoglądać na lewo w góry :P :)

Dziś na kolację robię pizzerinki ...:P takie małe pizze ... chcę sprawdzić czy to zrobić też na urodziny Stasia bo będzie młodziez która w sumie je pizze i inne smażone rzeczy a ja smażyć w panierce nie będę bo mi się strasznie wymiotować chce kiedy czuję smażoną panierkę.

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #898382 przez Aneta_78
[.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #898395 przez Marza
Witam Was gaduły :kiss:
Pogoda dzisiaj cudowna, aż się nie chciało siedzieć przed kompem :D zaliczyłam nawet spacer z trzymiesięcznym bąblem i mężulkiem :D uwielbiam go widzieć jak się zachwyca dziećmi ! cudowny widok :silly: już się nie mogę doczekać, aż Miłoszkiem się tak będzie zajmował i troszczył :cheer: co po płaczu to mój M nie jest beksą, ale wzrusza się nie raz i jak mi się coś dzieje, coś boli to też poleci mu łezka. Przy porodzie jak weźmie syna na ręce też na pewno się rozpłacze :) ale to akurat jest mega rozczulające :)

U mnie wszystko okej, czuję się super tylko mam jakiś problem ze spaniem... nie umiem zasnąć i często się budzę...

10 lata 5 miesiąc temu #898396 przez Caroina
Jagodzianka Moja gin przepisała mi luteine 50 2x1, magnez i w razie czego no-spa. Ten drugi gin u którego ostatnio byłam - z naciskiem, byle nie doprowadzić teraz do żadnej infekcji - przepisał jakieś globulki (1 tab na tydzień). 2 tyg temu dopadły mnie bóle w lędźwiach i w dole brzucha, w moczu wyszły leukocyty 70, więc to wszystko pewnie od tej infekcji się zaczęło. Teraz nic takiego mi nie dolega więc mam nadzieję, że bedzie ok i będę na to bardzo uważać.

Aneczka Świetny wynik :)

Aneta To zapraszam do siebie :) Tu dookoła same góry.

10 lata 5 miesiąc temu #898399 przez malvi
Ja też chcę w góry :( Ostatnio jak widziałam Zakopane w TV to myślałam, że się rozpłaczę - tak bym chciała tam pojechać chociaż na kilka dni....

aneczka super wynik! :)

Marza zazdroszczę spacerku.... Też bym gdzieś wyszła, ale to pewnie dopiero po obronie :( A poza tym mam wrażenie, że ledwo się toczę :P

Dziewczyny mam dziś imieniny, a mam jakiegoś doła i płakać mi się chce...... Masakra :unsure: :dry:

10 lata 5 miesiąc temu #898405 przez Marza
malvi wszystkiego dobrego !!!! i zakaz smutania Kochana :kiss: !!! po obronie nadrobisz spacerki, nie martw się ;) głowa do góry :kiss: poza tym to pewnie hormony... pogoda powinna dopisywać, więc wszystko przed Tobą :laugh:

Ja to bym nad morzee pojechała :( chociaż na weekend ! ale niestety mogę sobie tylko pomarzyć... mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda :)
Podziękowania: malvi

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898406 przez dotkawy
aneczka25 o naprawde bardzo dobrze trawisz cukier, taki wynik to rewelacja !!!

malvi ja tez jestem z gor, dokladnie z Zywca i wszystko znow bym dala zeby teraz nad morzem byc ;) I tak w ogole Wszystkiego Najlepszego :kiss: tez mysle ze to hormony, tez napadaja mnie takie glupie dni...ale wtedy wlaczam fajna muzyczke, czytam ksiazki zeby odciagnac mysli, a juz najlepszym lekarswtem jest jak moja mala zaczyna szalec w brzuszku :)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #898408 przez Aneta_78
;-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka