BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898483 przez gosia2324
Kinga to czeka nas w pazdzierniku sporo pracy :) ale i ile radości :)
Kuba idzie do zerówki, Jagódka do przedszkola + noworodek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #898484 przez malvi
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za życzenia i za słowa wsparcia! Już trochę mi się humor poprawił, bo Krzyś mi wierzga w brzuszku ;)

gosia2324 już dopisałam Cię do tabelki, jutro ją wrzucę (imienia na razie nie wpisuję ;) )

Gochens mi też czasem M pomaga wstać, bo sama nie daję rady :P czasem mi też ciężko podnieść się z wanny :P :P

agniesia to powędrowałaś przez całą Polskę ;)

Kinga mi się jakoś ciężko w tej ciąży uczyć - w ogóle się nie mogę skupić, jak tylko pomyślę o notatkach to od razu mi się słabo robi i jestem senna... Ogólnie od kilku dni ciągle się budzę i nie mogę się wyspać... Dodatkowo w dzień szukam sobie zajęć (zmywanie, sprzątanie itd.), żeby jak najmniej siedzieć przy nauce :whistle: No, ale od jutra już się muszę bardziej wziąć, muszę sobie wymyślić jakiś motywator :P

nelka no to fajnie, że Miś służy tyle czasu :) Ja do tej pory mam w domu swoją maskotkę z dzieciństwa, jakoś żal mi ją wyrzucić.....

Caroina ja tam od razu się domyśliłam jak masz na imię, u mnie raczej też nietrudno się domyślić :P

Ja też znów nie mogę spać, oglądam mecz :P

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #898488 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 9 miesiąc temu #898490 przez malvi
Anetka tak kupiłam :)

10 lata 9 miesiąc temu #898494 przez dotkawy
Witam :-) wlasnie siostra mi dojechala wieczorkiem z dziecmi i przywiozla mi 4 wory ubran....takze po weekendzie bede miec co robic :) juz troszke przegrzebalam i od pn biore sie za segregowanie i ukladanie, bo ubranka mam tak do 9m-cy....

gosia2324 Witamy serdecznie :-) Ja tez dopiero d tyg moze cos pisze na forum, w sumie dzieki Karolinie, ktora mi tak zachwalala to forum :kiss: To ja jak narazie mam 7kg do przodu i ogolnie dobrze sie czuje, w ogole nie wymiotowalam, zachcianek zadnych nie mam ani nie mialam, jedyna rzecz i to dosyc dokuczliwa jaka mam to to ze niekiedy tetno mi sie podnosi...i wtedy czuje sie fatalnie...bo trudno o spokoj jak wydaje sie ze serce Ci zaraz wyskoczy, ale to moge podziekowac mojej kochanej tarczycy.... :evil:

Klaudiad6 i agniesia1604 dobrze czytam jestescie z Bielska? To bardzo blisko ode mnie :-))

nelka tak, niestety mam lozysko przodujace :( w pn bylam teraz u lekarki swojej i powiedziala ze dalej jest tak jak bylo...no mam nadzieje ze do porodu sie jeszce podniesie, ale z tego co wiem, to moje siostry tez tak mialy i potem sie podnioslo, takze chyba mamy to genetycznie...tylko kurcze trzeba uwazac z sexem :(

marza a probowalas pic mleko gorace? mi zawsze pomaga ;)

10 lata 9 miesiąc temu #898495 przez dotkawy
Jagodzianka Wszystkiego Njalepszego z okazji Urodzinekkkkkkk :) duzo, duzo zdrowka i spelnienia tych wszystkich najskrytszych marzen ;) :kiss:
Podziękowania: jagodzianka44

10 lata 9 miesiąc temu #898504 przez jagodzianka44
Dotkawy Merci beaucoup! :*
Nelka jego wrażliwość co do płakania przy filmach, bajkach minęła wraz z dzieciństwem, ale on nie może patrzeć na to jak ja płaczę, co prawda nie z jego powodu, a z hormonów, lecz go to boli i często twierdzi,że woli płakać ze mną niż mam sama płakać:). Nie jest jakąś pizdeczką czy coś w tym stylu, dlatego mi to nie przeszkadza.;)
Gosia2324 Witamy Cię wraz z Majką w naszym zacnym gronie, mam nadzieje że Ci się tu spodoba. Ja jestem z Podkarpacia, dokładnie okolice Tarnobrzega,a ty z jakiej miejscowości?:)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898526 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aneta, dziekuje :) Syn na popularne imie, ale podobało nam sie od zawsze wiec został Kubusiem,
A Jagoda jest jedyna którą znam :)

Miłego weekendu mamusie:)

Jak chcecie to napiszcie ile macie lat, kto siedzi u Was w brzuszku? :)

10 lata 9 miesiąc temu #898531 przez Marza
Witam w ten sobotni poranek :-*
Ciepłego mleka nie próbowałam pić, ale piłam zimne ;-) przeczytałam na jakiejś stronce, że teraz dzidzia zaczyna pobierać wapń i mogą na tym ucierpieć nasze kości i zęby, więc mleczka sobie nie odmówie i Wam też radzę go spożywać :-) pogoda jakaś nijaka... Ale dopiero 8, więc wszystko może się zmienić :-) coś mi się wydaje, że jeszcze się chwilkę zdrzemnę :-D co mi tam ! Hehe
Gosia2324 ja mam 22 lata, a w brzuszku pierwszy synuś Miłosz :-)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898534 przez malvi
gosia2324 może tak będzie prościej :) Tutaj jesteśmy wszystkie i Ciebie też dodałam, na razie bez imienia Synka ;)

Tylko nie ma wieku, może chcecie, żebym dodała taką kolumnę? :evil: :evil:

Ja mam 26 lat, a noszę moje pierwsze dzieciątko - synka Krzysia :)

Marza ja bardzo często piję maślankę, bo mam na nią ochotę i codziennie przynajmniej 1 miseczkę płatków z mlekiem lub Inkę z mlekiem :) I ostatnio mam straszną ochotę na nektarynki i brzoskwinie :D

Jagodzianeczko najlepszego Kochana :kiss: Spełnienia marzeń i pociechy z Marcina i Majeczki! :woohoo:

dotkawy ale dostałaś ciuszków! :D Ja też sporo dostałam od koleżanki, a mam dostać jeszcze od kuzynki wraz z łóżeczkiem i wanienką :) Zobaczysz jakie to przyjemne uczucie je oglądać, przebierać, prać, prasować, składać. Mi już się humor poprawia jak widzę jak wiszą na suszarce :silly:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898545 przez munkki
Dzien dobry dziewczyny, u nas zapowiada się dziś upał...
Witam Gosia:) ja mam 29 lat i oczekuje pierwszego synka Stasia.
Jagodzianka najlepszego!
Aneta tez pochodzę z gór i bardzo nie lubię jak w okół jest całkiem płasko:/
Malvi może lepiej wieku nie dodawaj heh:):)
Byłam wczoraj u miesięcznego chłopca! Jakie słodkie maleństwo, delikatne i watle... teraz siedzę i się boje ze sobie nie poradzę z takim malutkim baczkiem...

10 lata 9 miesiąc temu #898548 przez aika
Jagodzia wszystkiego naj naj na urodzinki. :laugh: :laugh: :laugh:

Gosia2324 ja mam 28 lat i jest ze mną Kubuś pierwsze bambino :laugh:
a ja mieszkam na śląsku- Gliwice

co do nabiału to ja mam zaleconą dietę wysokobiałkową ze względu na nadciśnienie.
za mlekiem nie przepadam raczej sery żółte i wiejskie. i tez gdzies wyczytałam ze własnie treraz dziecko pobiera duzo wapnia bo chrząstki twardnieją w kość - dopiero teraz chyba poczuj ę co to znaczy prawdziwy kopniak :side: :side: ;)

10 lata 9 miesiąc temu #898555 przez Gochens
Dzień dobry!

Aneta jak będziesz w Lodzi to koniecznie daj znać ;) jakiś spacer się uskuteczni albo inaczej.. Nasi faceci pojda na spacer a my na pietrynę na browarka he he
Jagodzianka wwswszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;)

Gosia wwitaj w naszym gronie mnie też Fabianek się podobał ale mężowi coś nie grało.. Ty chyba tez z Agusia piszesz z moich czerwcowek o ile się nie mylę :)

Munnki ja też w sierpniu kończę 29 lat ;)

Dotkawy fajnie tak dostać tyle ciuszków co?? jak dostałam pierwszą pake w poprzedniej ciąży to przeglądałam te torby co jakiś czas ;)

Zabieram się zaraz za prasowanie kawka wypita, śniadanko zjedzone i pojedziemy z mężem odwiedzić naszego Alanka bo jest z babcia od tygodnia na wakacjach na działce ;)
Miłego dnia

10 lata 9 miesiąc temu #898569 przez jagodzianka44
Dziękuje Kochane Moje za życzenia! :*
wy poważnie z tym nabiałem? od początku ciąży mnie odrzuca od niego;/

10 lata 9 miesiąc temu #898572 przez Caroina
Gosia Czyli ogólnie ciąża działa na Ciebie odchudzająco :) rewelacja, też bym tak chciała ;)
Ale będzie zamieszanie z początku, odprawić dzieciaczki, opiekować się bobaskiem, ogarnąć siebie i dom…uff. Z czasem na pewno dojdziesz do perfekcji :)
Mam 28 lat, mam 3 letnią Nadię, a w brzuszku mieszka Milenka :)

Dorota To teraz będziesz miała zabawę :)

Malvi Nie dziwie Ci się, sama mam ogromny problem z pamięcią i uciekają mi podstawowe słowa :(

Jagodzianka 100lat!

Munkki Nie martw się, dasz rade. Jeszcze będzie z Ciebie mama roku :)

Gochens O! To macie teraz troche relaksu. Fajnie, że babcia przygarnęła wnuczka na tyle czasu :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka