BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #898759 przez gosia2324
Moje dzieciaki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #898760 przez malvi
Dziewczyny ja mam ostatnio często tak, że jak wstaję (z trudem :P ) z łóżka to się chwieję i już kilka razy prawie się wywaliłam :whistle: Któraś z was też tak może miała, czy to raczej wina mojego błędnika? :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #898764 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

Dziś już nie zdążę Was nadrobić. Tyle tego naprodukowałyście.

U mnie dziś był dziwny dzień. Robotnicy skończyli dach. Zostały im jeszcze drobne prace wewnątrz i rozszałowywanie piętra. Teść powiedział, że do końca lipca powinni się z tym wszystkim wyrobić. Potem okna, instalacje, wylewki, tynki, itd. Zobaczymy czy do Świąt z wszystkim się wyrobimy.

Po południu byliśmy u moich rodziców. Paulinka wyszalała się na ogródku. Moi szczęśliwi, bo wnusia przyjechała. Była też u cioci, co ma 93 lata. Staramy się u niej być raz na tydzień. Powiem Wam, że starość mnie przeraża. Ciocia raz ma lepszy dzień, raz gorszy. Przykre to. No, ale dziś przynajmniej ze mna pogadała. Powiedziała, że mam już śliczny brzuszek;) aaaa.... i że nie umie się doczekać kiedy moje trzy piękności będą razem spacerować za rączkę. Dej Boże by doczekała tej chwili.

Idę już spać, bo strasznie padam.
Dobranoc i słodkich snów

10 lata 5 miesiąc temu #898818 przez jagodzianka44
Nelka ja tez tak mam leże bolą mnie żebra, biodra, chodzę bolą mnie nogi :p i co tu robić?:d
Malvi ja np. nie moge chodzić po schodach bo czuje sie jakbym zaraz spaść miała, biodra bolą jakby wyskoczyć miały.:*
Dotkawy Jabłam! no jebbłam! hahahah ;)
Ania mam dokładnie to samo z brzuchem!

10 lata 5 miesiąc temu #898822 przez Marza
Witam w ten piękny niedzielny poranek :-)
Aż by się chciało pojechać na jakąś wycieczkę! Chociaż przewidują na dzisiaj burze... Zobaczymy :-)

Ja już nie mogę siedzieć zbyt długo, bo plecy dają o sobie znać... Wczoraj mój kochany M mnie na meczyku wymasował dzięki czemu byłam w stanie go dooglądać. Chodzenie też mnie męczy, a o schodach szkoda wspominać... Jakby jakaś osoba w konkretnym wieku wychodziła(tak się wtedy czuję).

No to dziewczyny spokojnej niedzieli :-) wypoczywajcie :-) !

10 lata 5 miesiąc temu #898830 przez malvi
Hej dziewczynki! :) Ja już 2h nie śpię, w ogóle już ciężko mi się śpi ze względu chyba na tą obronę (to już pojutrze :blink: )

Ale chociaż miałam przyjemny sen - że już urodziłam Krzysia i był ze mną, nosiłam go na rękach ;)

A schody owszem tak - to też jest wyzwanie :P

10 lata 5 miesiąc temu #898855 przez Ania86
Kinga, czyli prace powolutku do przodu :) Jest roboty przy takich rozbudowach, ale jak to cieszy :)
Jagodzianka, mnie dalej boli ale wiesz że tylko z lewej strony tak dołem jak jajnik sama nie wiem, jutro się coś dowiemy. Dobrze że malutka się rusza bo ja już panikuję :/
Malvi, nie denerwuj się obroną będzie dobrze to tylko formalność, będziesz miała już z głowy :)
Pogoda dziś piękna, popluskał by się człowiek w jakimś basenie ;) albo choć nad rzekę...

10 lata 5 miesiąc temu #898862 przez jagodzianka44
Malvi Mi Maja dziś też się śniła, blondynka o niebieskich oczach <3 Jak sie nie przestaniesz denerwować to Cię wyłaskoczę!:)
Ania mnie też często po lewej boli, nie wiem od czego... jak wspominałam lekarzowi to kazał brać no-spe. U mnie też się wierci haha;)

10 lata 5 miesiąc temu #898867 przez malvi
Jagodzianka hehe i tak będę się denerwować :P A jak chcesz wpaść to zapraszam - właśnie robię jajecznicę, ale pewnie z 5-6h byś jechała :D
A Krzyś miał ciemne włoski i oczka ;) idealny kandydat dla Majeczki :woohoo: :woohoo:

Kurdeeeeee

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #898869 przez jagodzianka44
Malvi No kawałek jest! :) Kandydat w sam raz! lepszego być nie może,a teściowa jaka fajna!:)

10 lata 5 miesiąc temu #898870 przez malvi

Jagodzianka eeee nie tak daleko - sprawdziłam, że ode mnie do Tarnobrzega autem to jakieś 3,5h bez korków, także liczmy 4h :D

10 lata 5 miesiąc temu #898908 przez aneczka25
a my z M właśnie zakupiliśmy basenik-ja wybłagałam :laugh:
allegro.pl/duzy-basen-rodzinny-z-siedzen...6cm-i4395673368.html

i siedzę teraz i się relaksuję :P

10 lata 5 miesiąc temu #898913 przez malvi
Aneczka zazdroszczę! Ja tu umieram z tego upału, a nie chcę robić znów przeciągu, bo od rana mam katar właśnie od takiego wietrzenia się w dzień i w nocy :P

10 lata 5 miesiąc temu #898938 przez dotkawy
Ale dzis goraco jest, caly dzien na polu siedze, bo w domu nie idzie wysiedziec, zwlaszcza ze mieszkanie mam na poddaszu, takze chyba z 30stopni tam mam...i w ogole pierwszy raz mi sie dzis ciezko oddycha. Wlasnie z M wrocilismy z lodow i spacerku, teraz juz sie przyjemniej zrobilo :)

Gosia2324 ale slodziaki, gratuluje cudownej rodzinki !!!

malvi to mi sie zdarza ze mi sie kreci w glowie, jak za szybko wstane, ale przed ciaza tez tak mialam, bo jestem wysoka i tez mam problemy z blednikiem. Myslalam ze juz anemia mi sie pomalutku zaczyna, ale robilam badania to wyszly mi dobre :-)

10 lata 5 miesiąc temu #898954 przez gosia2324
Witam :)

Dotkawy dziekuje :kiss:

U nas tez upal .... nie cierpie ;/

Dziewczyny trzymam kcuki za jutrzejsze wizyty :) i czekam na fotki dzidziusiow :)
Mamusie pokarzcie brzuszki:)

U mnie na brzuchu, piersiach rozsepow na szczęście brak, smaruje sie dziecięcą oliwką:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka