BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898413 przez malvi
Dziękuję Kochane :kiss: Może zaraz te hormony się uspokoją i poczuję się lepiej... Oby :( Już bym chciała, żeby ten Krzysiulek się urodził, zajęłabym się nim i nie miałabym w ogóle czasu na myślenie o czymkolwiek i smutanie.......... Zaraz kupię tego misia dla niego to może mi się polepszy ;)

Anetka może trochę zaczynam się stresować, sama już nie wiem... Na pewno jestem zła, że muszę się uczyć podczas, kiedy taka ładna pogoda i mogłabym robić inne rzeczy :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #898418 przez Caroina
Malvi Wszystkiego naj naj naj! a przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i maluszka, pomyślnej obrony we wtorek i dużo uśmiechu, bez takich dołków!

Aneta :)

Zdecydowanie nad morze!!! :) jednak w tym sezonie czekają mnie jedynie wczasy w ogródkowicach ;) za rok jakoś też sobie nie wyobrażam wypoczynku z malutkim brzdącem więc chyba dopiero za 2 lata się gdzieś ruszymy :dry:
Podziękowania: malvi

10 lata 9 miesiąc temu #898423 przez Gochens
Malvi wszystkiego najlepszego!! dużo uśmiechu i zero smutków ;) powodzenia naegzaminie !

Widziałam fotki maluszkow słodkie!! ja swojego zobaczę dopiero w 34 tygodniu chyba? juz nie pamiętam kiedy to dokładnie się robi ostatnie usg.

Dziś poczułam się jak w 8 msc! boziu ciężko wstać z łóżka mąż juz musi mi rękę podawać :blink: zadyszka po schodach wejść nie daje, schylic się ciężko lo matko a gdzie tu jeszcze do 8 msc!? Dziś mam ochotę na wszystko ale dokładnie na co tego nie wiem. Zjadłam juz bobu, arbuza, kanapki z pastą z tuńczyka i ciągle COŚ za mną chodzi.. dziś Oli jakiś spokojniejszy..

10 lata 9 miesiąc temu #898424 przez agniesia1604
Malvi noł stres , najlepszego:))))

Aneta .... urodziłam się w Gdyni i mieszkałam tam 23 lata:P potem w Łodzi z 4 lata , potem rok w Libercu (przy Pradze) a teraz wylądowałam na śląsku ... a męża znalazłam w Łodzi na studiach:) ...
W każdym razie jeździłam i jeździłam a teraz sie ostałam:)

10 lata 9 miesiąc temu #898445 przez Gochens
Agniesia to może się poznalysmy bo ja jestem z Łodzi :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #898451 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 9 miesiąc temu #898456 przez Kinga2424
dotkawy Co do planów na weekend. To ja jutro jadę z rodzinką do rodziców na kawę. A w niedziele my mamy gości. Przychodzi chrzestna męża na grila z mężem i synem z rodziną:)

Caroina Ale ja głupia... Powiem Ci, ze nie domyśliłabym się, że Caroina to Karolina:) I swoją drogą, że dotkaw to Dorota. Przynajmniej mojego imienia to łatwo się domyślić:)

aneczka25 Gratulacje wyników:)

malvi
Och Bidulko. Powiem Ci, że nie zazdroszczę Ci obrony. Inżynierską jeszcze w miarę dobrze wspominam, ale magisterkę okropnie. Ale jak to u nas mówili: "30 minut wstydu,a dyplom na całe życie". Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Na Śląsku obchodzi się urodziny:)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898460 przez gosia2324
Cześć Mamusie , przygarniecie mnie jeszcze ... ? :)
Wpadłam do Was na początku ciazy ... no i przepadam ;/
jestem na forum od dawnaaaaaa, bo jestem wrześniową 2011 mama , ale z forum przeszłyśmy na prywatny wątek i tam kontynuujemy.

A co o mnie ... Jestem trzeci raz w ciąży :) nie nie wpadka, zaplanowany maluszek :) mam prawie 5 letniego Synka Kube i prawie 3 letnią Jagódkę, a teraz kolejny Synek na pokładzie:) termin na 23 października;) a sama mam 31 lat
Co do imienia to jeszcze sie zastanawiamy między Kornelkiem, Fabiankiem a Jasiem :)

10 lata 9 miesiąc temu #898462 przez klaudiad6
agniesia1604 - Z Bielska mówisz he ?? :P W Bielsku się urodziłam i z chęcią wpadam tam na odwiedzinki :) Piękne miasto

10 lata 9 miesiąc temu #898467 przez nelka
Znowu się dziewczyny tyle napisałyście że nie pamiętam co do kogo chciałam skrobnąć :laugh:

Agniesia a w czym ten twój maluch śpi? to jest jakaś kołyska czy gondla? już się ledwo mieści :P taki to pożyje, tylko pozazdrościć takiej drzemki!

Aneczka mebelko śliczne, znajomi też zrobił podobne dla synka z motywem tej żyrafki i gdzieś te naklejki z żyrafą zamówił. Teraz wyjechał ale jak mi przypomnisz za tydzień to go podpytam.

Malvi Zosia też ma takiego przytulaska, tylko troszkę innego i do dziś to jej ukochany przyjaciel. Musimy go pilnować jak oka w głowie! ma identycznego tylko w innym kolorze ale absolutnie odpada musi być ten i koniec...

Dotkowy a ty masz to łożysko przodujące? mi to groziło ale na szczęście się podniosło, może i tobie jeszcze się zmieni. Szanse na to masz aż do porodu.

Jagodzianka a tak szczerze to nie wkurza cię że twój M tak często płacze? Super że jest taki wrażliwy ale czy nie za często? może i głupie pytanie ale z moim podejściem do tematu to bym powiedziała żeby się ogarnął i nie ryczał jak baba, mam nadzieję że się na mnie nie obrazisz za to. Ja raczej rzadko płacze. Mój M niby też jest raczej wrażliwy i zdarza mu się płakać. Na filmach, jak pierwszy raz trzymał Zosie na rękach, jak pierwszy raz śmiała się na głos, a ostatnio ryczeliśmy razem bo ogladaliśmy film a potem zdjęcia naszego pączka i stwierdziliśmy że ją kochamy nad życie. Boze co ta ciąża robi z ludźmi :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #898469 przez Caroina
Kinga No widzisz jak to sobie sprytnie wykombinowałyśmy ;)

Gosia Witaj ponownie. Dobrze, ze postanowiłaś wpaść, mamy przewagę dziewczynek więc chłopczyk potrzebny dla równowagi ;) Fabianek śliczne imie, możliwe, że gdybyśmy mieli mieć synka to mąż właśnie tak dał by mu na imie (teraz jego kolej w wyborze)
Gratuluje kolejnego syneczka :)
Podziękowania: gosia2324

10 lata 9 miesiąc temu #898470 przez Kinga2424
gosia2324 Przygarniemy, przygarniemy:) Nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że jest nas już dwie, które będą miały trójkę dzieci:) Ja mam 15-sto miesięczną Córeczkę- Paulinkę, a teraz spodziewam się bliźniaczek- Ali i Zuzi:)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #898475 przez Caroina
Gosia Napisz coś więcej np jak do tej pory przebiegała u Ciebie ciąza, jakie samopoczucie, ile przybrałaś na wadze itp. :)
pytań nasuwa mi się mnóstwo ale nie będę zamęczać ;)

10 lata 9 miesiąc temu #898480 przez Marza
Znowu nie mogę zasnąć... Mam nadzieję, że to przejściowe.

Gosiu witamy znowu :-D jakieś dolegliwości Cię męczą czy masz spokój? :-)

10 lata 9 miesiąc temu #898481 przez gosia2324
Carolina jestem ze Świętokrzyskiego ( może któraś jeszcze ? :)
Ciąża wystarana w 5tym cyklu ) ja początek ciąży spędziłam nad ubikacja od ok 6go do 13-14 tygodnia . oczywiście pocieszając sie ze jak wymiotuje to hormony w normie i wszystko jest ok :)
Malucha poczułam bardzo szybko bo juz w 14 tyg, ponoć każdą "kolejna" ciaze odczuwa sie wcześniej :) teraz maly tak wywija ze szok, co do Wagi to ...... :whistle: :whistle: :whistle: 10 na + a startowałam od 58 kg ;) w poprzednich ciazach tylam po 17 a po 2-3 miesiacach juz mialam 21 na minusie wiec tej opcju sie trzymam :)

mam nadzieje ze szybko Was poznam :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka