- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
Co do pajacyków, to ja jestem fanem tych właśnie na NAPKI !!! Miałam kupione do Paulinki 2 na zamek. To był istny koszmar. Mój mężuś po pierwszym praniu musiał wymieniać mi w obu zamki. Wszył mi je, ale znów materiał nie chciał się przystosować do nowych zamków. Cyrk na kółkach. Gdybym miała polecić jakiś pajacyk. To z serca polecam TESCO-wskie pajace z firmy FF. Paulinka do tej pory w nich śpi. Są wykonane z przyjemnego materiału. W tym tygodniu byłam w tesco i kupiłam Paulince 2 takie pajace za 27 złotych. Czyli sztuka za 13,50. Tylko jak chce się kupić to lepiej polować na wyprzedaże, bo wtedy idzie w fajnej cenie je kupić.
nelka Serdeczne gratulacje!!! Ależ masz dzielną Córeczkę
Paulinka zasnęła, a ja idę posprzątać kuchnie:)
Miłego dnia:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Gochanes Ja teraz zamierzam chodzić w stringach bo od zwykłych dupa mi sie poci, chociaz Marcin śmiał się,że najlepsze będą te poporodowe, przewiew non stop hahah
Maja mnie dziś tyle razy budziła,że szok. Za każdym razem akurat pęcherz miałam pełny (uwielbiam w nocy pić) ;)albo za długo gdzieś na plecach spałam, mimo że podkładam sb coś pod plecy zeby się nie obrócić, ale 77kg robi swoje, siła ciążenia i grawitacja u mnie jak najbardziej działają.
Kinia w pepco też jest duży wybór, o dziwo jak poszłam tam z Marcinem to wyciągnąć się go nie dało! Tyle rzeczy dotknąć chciał i co chwile "patrz jakie to słodkie, to jej bierzemy" w oczach to aż łzy miał. W szpitalu jak przyłożył ucho do brzucha Majka go kopnęła to aż się rozpłakał
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Gratuluję podejścia córci
munkki ta komoda świetna
Anetka na ja nie wiem jak Ty przetrwałaś tamtą ciążę bez nas A tak poważnie to przyzwyczaiłam się już, że jak mam jakieś pytanie lub problem to mogę do Was napisać i jestem spokojniejsza
Gochens dobrze, że wszystko oki po wizycie
Kinga wow jaka śliczna buzinka Dobrze, że w domku jesteś, a nie w szpitalu
Jagodzianka ja mam "jeszcze" 75kg hehe Ale też niestety czasem budzę się na plecach... A dziś to w ogóle miałam taką noc, że co chwilę się budziłam :/
A w Pepco coś nowego jest czy to co było? Może się wybiorę po obronie
Ja idę z kolei poprasować i poukładać część ciuszków dla Krzysia Jak patrzę na te ubranka to od razu mam uśmiech na twarzy
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Nelka, kochana ta Twoja córunia.
Kinga, ale śliczna buzia, cieszę się że z dziewczynkami wszystko w porządku a Tobie szpital nie grozi, oby tak aż do porodu.
Jagodzianka, też lubię odwiedzać pepco, mają tam fajne i niedrogie rzeczy. W nocy też co chwile się budzę to na siku, to mi gorąco to otwieram okno to znów zimno i zamykam i tak w koło
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Aneciak wiesz,że tą samą granicę sobie ustaliłam? tylko nie wiem co ze mną będzie bo ta szyjka się już skróciła, fakt no delikatnie i przestała się już skracać, no ale to zawsze jakieś ryzyko jest. Całe szczęście,że mamy już zaczęty 27tydz to już coraz bliżej niż dalej. I mi już wszystko jedno czy będę mieć cc czy będę rodzić sn, liczy się Maja dla mnie.
Będziecie liczyć ruchy od 28tyg?
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
nie liczyłam ruchów bo ruchy miałam bardzo często:)
_______
Majteczki - stringi? o nie ... za dużo łapałam przez nie infekcji, pieczenia i nieprzyjemności
Wolę bawełniane szerokie , normalne majtki a na noc BEZZZZZZ
Nie jem czekolady, zresztą ja nie lubie za dużo słodyczy i w sumie wole owoce:)
W pepco ? ja osobiście nie polecam tam kupowac ciuszków... moze i mają tanie te ciuszki ale po praniu są krzywe ... i wg mnie stają sie mało użyteczne ....
Spodnie mamy z pepco to o 1 cm aż nogawka jest jedna krótsza!
Koszulki 2 to jakieś pokrzywione , jeden rękaw od drugiego wyżej ... boki jakieś po praniu jednym sie rozciagały i dziwny trapez kopniety wyszedł
Mam jeszcze koszulkę z długim rękawkiem kupioną "Kocham mojego tatę" i to w ogole koszmar , rękaw krótszy o 1 cm , skośne jakieś to ubranko...
Ogólnie nie polecam , no chyba że miałam raz pecha a potem jak dostałam te koszulki od cioci to i ona miała pecha... moze któras już w pepco kupowała i moze się również wypowiedzieć na ten temat?
Osobiście uważam że F&F w tesco to mają fajne ciuszki, też mam pajace aż nawet 3 , 1 na napy i 2 przez głowę ... i też koło 14 zł za sztukę dałam ... rewelka ...
przede wszystkim te co były pakowane po 2 sztuki - powiem szczerze... najczęsciej w nich śpi a one wciąż bardzo ładnie wyglądają.
Tesciowa kupiła Stasiowi 5 szt bodów z krótkim rękawkiem (pojedyncze sztuki) ... i też jestem z nich zadowolona
Mam też komplet śpiochów z bodami i tez jestem bardzo zadowolona ...wydają mi sie te ciuszki takie jakby trwałe, wciąż wyglądają elegancko chociaż mają 50 prań za sobą
Coccodrillo, kurde napy odpadają i przy napach się drą ciuszki:P no chyba że ja trafiłam na takie ciuchy i miałam pecha:P
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
W pepco zazwyczaj kupowałam skarpetki i majtusie – bez zastrzeżeń. Natomiast ostatnio kupiłam Nadii piżamkę i nie zwróciłam uwagi, że ma krzywo szew więc chyba się to u nich często zdarza. Ale mam też koszulkę i tunczkę niedawno kupione i są ok. Na pewno kupie tam jeszcze nie jedną rzecz, tylko teraz wiem, że muszę najpierw dobrze sprawdzić.
Najbardziej lubie ubranka z Next, śliczne i wytrzymałe ale też kosztują i dużo kupuje też w F&F bo blisko
Nelka Super sprawa, serce i duma rośnie kiedy dziecko robi taki krok na przód Gratki
Kinga Też jestem fanką pajacyków i bodziaków F&F, bardzo często tam kupowałam, tanie i dobre Dotrwasz, dziewczynkom jest dobrze u Ciebie
Jagodzianka Urocze, bardzo fajnie jak tata tak się wczuwa. Widać, że strasznie mu zależy
Aneta 32tc dociągnąć byłoby cudownie. Swoją drogą też się nad tym zastanawiałam, która pierwsza urodzi, czy ktoś wyprzedzi Kinge itp. Dla tych które mają późniejszy termin lub po prostu będą po terminie będzie to troche nerwówka jak już pierwsze dziewczyny zaczną rodzić.
Co do porodów to dziś przed 10 moja sąsiadka urodziła dziecko i wiecie co...miała być dziewczynka, a wyszedł chłopiec!!! wszyscy są w szoku. Ubranka i reszta przygotowane dla dziewczynki i teraz muszą łóżeczko turystyczne wymienić, ubranka nowe kupować, chyba, że zostało im coś po starszym synku. Mówi, że da mi te rzeczy bo jej się już nie przydadzą wiec muszę się wybrać i pokupować coś dla chłopca w zamian.
Kurcze, że takie niespodzianki się jeszcze zdarzają mimo porządnych sprzętów
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Dzisiaj odbieram wyniki glukozy (tak rozwiązałam problem utrzymania w sobie glukozy, że jem normalne śniadanie i dwie godziny po nim pobierają mi krew i na tej podstawie sprawdzamy czy mój organizm dobrze radzi sobie z cukrem-jak dla mnie idealnie )
Wczoraj odebrałam te na czczo i było 70 więc ok-mam nadzieję, że po śniadaniu też będą ok AAA i odbieram wyniki tego PTA-coś ze zgodnością krwi-zobaczymy.
Wrzucam wam fotosa mebelków zrobionych dla dzidzi przez wujka-porównując z cenami w salonach meblowych-BEZ PORÓWNANIA.
Zamieszczam wam jeszcze link do łóżeczka bo mebelki są robione pod nie
allegro.pl/lozeczko-klups-safari-szuflad...jak-i4379973069.html - kolor orzech z białym
Teraz brakuje mi tylko żyrafki do naklejenia na szafę
KINGUŚ Ty to się dzielnie trzymasz za tą szyjkę Oby tak dalej-jesteś szczuplutka więc na USG dokładnie widać twarzyczkę-u mnie to chyba bez sensu
AGNIESIA Mam identyczne zdanie o PEPCO Mam dwie bluzki i jak je prasuję to mnie szlag trafia-jakieś romby się tworzą Więc kupuję tam tylko coś co naprawdę BARDZO mi się spodoba.A co do F&F podzielam opinię również teraz mają 5-paki body po 31 zł-śliczne z KUBUSIEM PUCHATKIEM
JAGÓDKA Ja stwierdziłam, że daruję sobie te liczenia-chyba, że cały dzień nie będę czuła zupełnie nic to zwrócę uwagę bo już zauważyłam że czasem czuję tylko leciutko i to raz czy dwa w ciągu dnia a czasem kopie tak, że M czuje na ręce-moja dzidka będzie chyba grzeczna po prostu
ANETKA kiedy powtórka glukozy? Będę trzymać kciuki za was z racji, że wiem co przechodzisz
Miałam was spytać o pranie-bo ja stwierdziłam, że nasza pralka jest stara, brudna i zużyta i nie chcę tam prać rzeczy małej więc co myślicie o tym????
www.mediaexpert.pl/pralki-wirnikowe/pral...on-xpb72-lp,id-20803
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Jak teraz o tym myślę to kurde-zostanę bez większości ciuszków
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
aneczka a nie lepiej Ci kupic pralke taka zeby tez dla Was byla? ja niedawno kupowalam bo mi sie stara spalila... pralki teraz niestety lubia platac figle... no chyba ze chcesz miec osobna dla dzieciaczka i masz miejsce to mysle ze ok
narzekacie na pepco... to moze faktycznie lepiej podjechac do tesco ... oczywiscie mnie to juz nie dotyczy - od wczoraj nalozony zakaz zakupow, moze sie utrzymam;)
kupilam sobie malinki i popijam slaba kawka:D uroczo
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka