- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Też się bardzo ciesze, że nadal jesteś z nami jeszcze nie "rozpakowana"
Kciuki oczywiście nadal trzymam, jak mówiłam do września musisz wytrzymać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ogladalam wczoraj wpisy Kingi i dawno sie tak nie usmialam, zwlaszcza z min dziecka i spania w lozku a o pryszniucu nie wspomne
Musze sie tez pochwalic, ze kupilam dzis w koncu dla dzieciatka, kocyki, reczniczki, pieluszki, kosmetyki, itp wszystko przez allegro, tak sobie kupowalam i kupowalam i bylo napisane ze przesylka jest darmowa od 300zl to sobie mysle....moze tyle nazbieram.....kupuje, kupuje (jeszcze ubranka mi sie podobaly, ale nie chcialam licytowac zanim nie zobacze ile mi wyjdzie) podsumowalam sobie wiec......i jjak zobaczylam kwote 580zlotych....to juz z ubranek narazie zrezygnowalam....hihihih
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Ja ostatnio też drżałam w trakcie burzy,to cały następny dzień brzuch spięty i bolący. Dobrze że wzięłaś leki..
Ah no i że poprawiłaś sobie humor zakupami dla malutkiej...
Łatwo się wydaje,prawda? No ale dziewczyny pisały,taka wyprawka to na końcu w tysiące idzie
Pauletta przepraszam,nie chciałam Cię straszyć. Po prostu miałam zastój.. już nie pamiętam ale najwyższego stopnia ( są chyba 3 lub 4? o ile dobrze pamiętam) i niestety trzeba było przyspieszyć poród,żeby nerka zaczęła normalnie pracować. Ale to jak z cukrzycą ciążową, kończy się ciąża i kończy się problem. Na szczęście
Kinga a ja czekam na zdjęcia...nieważny baldachim
...nieustająca awaria suwaczka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Dotkawy współczuję przeżyc i mam nadzieję że straty nie będą duże... Gratuluję zakupów! co wypłatka wpłyneła;) niby pojedyńcze rzeczy nie są drogie ale jak się zsumuje to wychodzi pokaźna kwota
Kinga w takich sytuacjach podono pomaga szczypnięcie w ucho. Niestety nam też się takie sytaucje zdarzały, potem człowiek czeka aż dziecko nabierze powietrza i choć mijają sekundy wydaje się jakby to trwało wieki....
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aneta78 ale numer z tym telefonem ale zrobilabym taka jak Ty wlasnie zeby fo rozkrecic i zostawic do wyschniecia, a potem tylko zostaje sie modlic czy zadziala....
Kinga ciesze3 sie ze wszystko ok po wizycie i obyscie jak najdluzej zostaly w3czke ))) Tez mam meble w kolorze wenge, oj znam ten bol ciaglego gonienia ze szmatka......
malvi wiem co to za radosc, bo dzis moi rodzice wrocili od mojej siostry i dostalam od niej wanienke, lozeczko (normalne drewniane) i takie lozeczko dla niemowlaczka podobno moze w nim byc do 4-5m-cy i do niego jest karuzela juz w komplecie jupiiiiii
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aneta78 to prawda, kurcze, pieniadze topnieja streasznie.....a tu doipiero kupilam towar od 1 sprzeadwcy, w ogole zapytalam go (bo mial napisane ze do 150zl dodaje sliniczek a 300 sliniaczek + przesylka darmowa) jak kupilam za prawie 600 czy by mi mogl dodac butelke z aventu w gratisie. Nie szkodzilo mi nic spytac I o dziwo odpisal mi ze przysle mi ))) co bardzo mnie ucieszylo
nelka nie wyplate to bede miec dopiero kolo 10go...... ale dostalam pieniadze od kancelariii odszkodowawczej za wypadek ktory kiedys mialam samochodowy i firma ubezpieczeniowa chciala mi dac z oc sprawcy tylko 700zl na co sie nie zgodzilam a oni wywalczyli dla mnie 2000zlotych, takze pieniadze jak znalazl
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
A jeśli chodzi o kolor mebli to ja chyba lubię sobie uprzykszać życie nie dość że mam ciemne meble to jeszcze ciemne panele i drzwi, lakierowane fronty od mebli kuchennych i białe płytki na korytarzu. Spąrzanie stało się moją obseją ale za to jak to te wszystki meble ładnie wyglądają
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Dotkawy współczuję kochana tej ulewy....
Od jakiego dostawcy zamawiałaś te rzeczy do wyprawki? Ja dziś będę wiedziała czego mi dokładnie brakuje, więc będę mogła domówić jeszcze
Nelka ja mam praktycznie wszędzie meble w kolorze wenge i na korytarzu też jasne płytki A sprzątać niby nie lubię, ale co zrobić
Chyba się jeszcze położę na trochę...
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Kinga, cieszę się że lepsze wieści Postaraj się oszczędzać a może akurat jeszcze maleństwa trochę wytrzymają w brzuszku, widać wygodnie im tam. A przeżycia z Paulinką współczuję, ale się musieliście najeść strachu. Przy takim dzieciątku to oczy dookoła głowy a i tak to nie pomoże w każdej sytuacji.
Dotkawy, poszalałaś z wyprawką ale to dobrze będziesz mieć już dużo mniej. Też zamawiałam u tego dostawcy ale dostałam tylko śliniak bo coś za 200 zł mi wyszło. Teraz czekam do ósmego i też kupuję resztę rzeczy.
Coś miałam jeszcze napisać ale oczywiście.... zapomniałam
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
I powiem tak, przy nich można udawać że kurz nie istnieje..bo go nie widać..
Podobają mi się różne meble, wenge bardzo,ale postawiłam na rozjaśnienie pokoju gdyż mam w nim tylko 1 okno i sprawdziło się. Choć moja mama uważa,że jest mdło. Ale to jak ze wszystkim,kwestia gustu..
Nelka to ja mam podobnie. Wiele razy kupiłam coś będąc nie do końca przekonana ( czasem sugerując się niższą ceną, czasem chcąc mieć cos już,teraz,natychmiast..) i potem kupowałam ponownie bo znieść tego nie mogłam.
Staram się to w sobie zmienić..Wczoraj kupowałam pieluchy tetrowe i oczywiście najpierw przymierzyłam się do tańszych ale " pomacałam", spojrzałam że cieniutkie aż przezroczyste i ..o dziwo kupiłam zestaw droższych ( z fajnymi wzorkami). Także jest progres..
Dotkawy planuje dziś rozruch nieszczęsnej komórki zobaczymy...
A jaka czysta teraz kochana fju fju..zero śladów paluchów za to woda aż chlupała ehh
Takie łóżeczko do 4-5 mcy to może to kołyska? super byś miała.
Malvi u Ciebie też dziś dostawa ale będzie radość!!
Ania a pewnie,że z tymi koszulkami nie ma co szaleć..ja mam za 20 zł. z biedronki.
...nieustająca awaria suwaczka
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Jestem lipcówką 2014 i mam do sprzedania laktator ręczny firmy LOVI
laktator nieużywany także stan idealny dwa lata gwarancji
Sprzedaje ponieważ nie mogę karmić piersią
Życzę powodzenia i szczęśliwych rozwiązań
olx.pl/i2/oferta/sprzedam-laktator-reczn...i-CID88-ID6BQsf.html