- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Jagodzia masz odwage
Nelka przeslij mi Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Dziscntz poszedl pierwszyvraz na noc. Przezywal bardxiej ode mnie
Mala darla sie ze szok. Dzwiek odkurzacza na tabl.'pomogl. Uffff
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Jagodzia też kiedyś byłam szalona ruda ale teraz już od dłuższego czasu blond i już tak pozostanie
Caroina super, że wróciłaś i że wszystko ok, bo martwiłam się
Pauletta zeszła kupa z ubranek? Muszę ściągnąć dźwięk odkurzacza na telefon
My dziś byliśmy w gościach i Maleńki miał problemy z kupką, męczył się i płakał jak szalony. Dałam mu czopek glicerynowy i 60ml rumianku i jak potem ruszyło to poszły 4(!!!) pieluchy praktycznie na raz co chciałam założyć nową to Krzyś jeszcze dawał czadu przewijak turystyczny i kocyk od razu do prania ale ja jak to mama jestem po prostu szczęśliwa, że zrobił kupkę i nie boli brzuszek taką mieliśmy dziś przygodę
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Caroina, slodka masz ta Milenke ale sie biedactwo nacierpiala. Oby teraz juz bylo tylko lepiej! Moja niunie chcialam nazwac Milenka, ale maz mi sapal, ze chce Emilke i odpuscilam po kilku miesiacach walki
Malvi, dopiero dzis kupilismy i narazie bujamy recznie, bo zapomnielismy o bateriach! Wiec poki co sie nie zacina ale malej sie spodobalo, od razu w niej usypia
Co do kupy to u nas wczoraj bylo to samo. 3 pampy poszly jeden po drugim, ale radosc byla niesamowita
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Jagodzianka a mi się podoba rudy!
Yoozia sliczna ta huśtawka! Moja używana i jakoś mała ostatnio ma ja gdzieś...
Malvi moja używana huśtawka się zacina M mówi że coś nie łączy. Ale nową bym reklamowala!
Ja nie wiem jak z tym przepajaniem bo mała nic nie dostaje i wszystko ok z kupami itd ale może jak czasem zje cala swoją porcję i chce jeszcze to wtedy jej dac herbatki?
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Malvi jakim mm dokarmiasz? Mi polozna mówiła żebym nie karmiła mieszanie bo właśnie mogą wystąpić problemy z kupka. Może jak zmienisz mleko na inne to takich problemów nie będzie? U mnie Majka na bebiko Comfort miała problemy z kupka przeszłam na Nan kupka odpukać póki co jest codziennie
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Huśtawka puki co mi się nie zacina. Poprzednio miałam identyczną i działała bez zarzutu.
Yoozia Dzięki u Nas też mąż wybierał imię (ja tylko troszkę mu zasugerowałam ) Emilka też bardzo ładne. Nic tylko się cieszyć, że nie wpadli na imiona typu Perpetua, Gryzelda, Gertruda albo ostatnio w szpitalu mąż jednej z dziewczyn chciał córke nazwać Mrówka
Jagodzianka Ale na swoim musiałaś postawić Szacun. To napisz czym Cię Twój facet tak sprowokował?
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Caroinka, dobrze że już jesteś i że lepiej z Wami teraz już musi być tylko dobrze
Jagodzianka, ładnie wyglądasz widziałam już na FB, kolor Ci pasuje taki twarzowy
My byliśmy wczoraj z Julką na zakupach w Kauflandzie, cały czas przespała Kupiliśmy już też ubranko do chrztu. Dziś pogoda paskudna ale może choć na chwilkę wyjdziemy na spacer, wczoraj było tak ładnie byliśmy chyba z godzinę na polku....
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
U nas dziś problemy z kupą- już dwa dni nie było i jest płacz i spinka po każdym jedzeniu. Dałam bobotic i rozważam podanie rumianku jak nic nie ruszy.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Ania, a moja mala jakos od poczatku nie chciala w tym bujaczku lezec. Moim zdaniem on ma jedna powazna wade. Jak sie calkiem odchyli oparcie i polozy w nim dziecko, to nie da sie go bujac, bo jest cos zle wymierzone i caly ciezar spada na tyl.
Kacha, polecam ten rumianek. U nas fajnie sie mala uspokoila po nim. Na te zaparcia dalam jej tez espumisan i po dwoch godzinach byla kupa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Z podziwu wyjść nie mogę jak to nasze forum znowu się rozkręciło Super!
My dzisiaj zaliczyliśmy dwugodzinny spacerek Pogoda nas dzisiaj delikatnie rozpieściła, więc skorzystaliśmy Wczoraj padało, więc jak dzisiaj tylko zaświeciło delikatnie słoneczko to wiedziałam, że w domu nie będziemy siedzieć
Munkki tak jak pisałaś ból po cesarce hardkorowy... sto razy bardziej wolałabym rodzić naturalnie. O tym porodzie chyba nigdy nie zapomnę. Jak tylko widzę w tv jakieś sale operacyjne to od razu mam to wszystko przed oczami. Okropność.
Po cesarce też trzeba iść do ginekologa po 6tyg?
My z małym też normalnie chodzimy po sklepach Trzeba te nasze dzieciaczki jakoś hartować Tak samo jak miał katar chodziliśmy, bo wyczytałam, że świeże powietrze dobrze robi i lepiej się maleństwu oddycha
Anetka co do tych prezentów to pewnie, że Mikołaj coś musi przynieść pod choinkę Planujemy bujaczek i pewnie jakieś drobiazgi. Ale za mały jest na jakieś konkrety do zabawy Śliczne te zabawki do kąpieli! A o historii z patyczakiem też mnie powaliłaś xD Chociaż Ci się nie rozmnoży
Ewciaa ja na pneumokoki nie szczepię. Tylko podstawowe na NFZ.
Jagodzia jak nam spadnie smoczek to płuczemy go w gorącej wodzie, ale w buzi nigdy. Jak wiadomo w buzi jest dużo zarazków, nawet jak myjemy regularnie zęby Ani razu nie włożyłam smoka od Miłoszka do swojej buźki Uważam, że to jest bardzo niehigieniczne
Minnie jaka śliczna księżniczka !
Yoozia te teściowe to naprawdę masakra ! Moja wczoraj do mnie pytanie czy ja w ogóle coś jem, bo taka chuda jestem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malutka kochana w tej huśtawce Jeśli można wiedzieć to ile Was ta przyjemność dla niej kosztowała?
Też bym chciała się wyrwać z M do kina, ale w życiu nie zostawię małego pod opieką teściowej... Z mojej strony też nie mam komu go podrzucić. musimy się cieszyć sobą w trójkę
Caroina zdrówka dla małej, dobrze, że już w domku jesteście Malutka śliczna !
UFF ALE MIAŁAM NADRABIANIA SZALEJECIE KOCHANE STRASZNIE
Idę usypiać małego, bo M sobie średnio radzi Teraz wie, że to nie zajmuje sekundy
Dobrej nocy
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Marza kontrola po 6-8 tygodniach. ja idę 18.11... Zobaczymy co mi powie