BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #865576 przez Anna1807
Vika, Sylwia nic się nie martwcie ja mam schizy non stop! A to brzuch za twardy, a to cycuszki za mało bolą, brak smaków itd,ciężko jest ale trzeba wytrwać!
Ja się juz poniedziałku nie mogę doczekać bo właśnie będę mieć USG i mam nadzieję że wszystko będzie ok !

Trzymajcie się!

Co do zdjęcia Brzuchola to nie będę Was narażać na tak drastyczne widoki :P

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #865671 przez xpatiiix3
sylwia, no zaokrągla się fajnie już :) a co do cycków to teraz ja Ci opowiem jak u mnie no więc na początku przed terminem bolały po terminie nie bardzo no tak jak dotykałam a jak ukończyłam 9 tydzień zaczęły boleć na maksa w staniku źle a bez jeszcze gorzej :D Rzuć internet to nałóg cholerny hehe nie czytaj co tam piszą to norma ,że raz coś bardziej Nam dokucza raz mniej albo wcale :) hehe żurek :D wiesz w sumie też bym zjadła :P co do detektora tętna płodu to chciałam kupić w poprzedniej ciąży i chyba nawet zaopatrze się w to w tej dla własnego spokoju ,chociaż na razie nie wariuje strasznie :D

hehe a na moim usg mój dzidzior wygląda już jak normalny mini dzidziuś :D

vika a to cóż to z Twoim brzuszkem kobieto zdrowiej Nam :** ale Twój brzusio bije i tak mój ;D

anna nie gadaj ,że jakieś drastyczne, ja mam słodką zeberkę na brzuniu i się nie wstydzę tylko zdjęcie w takim świetle było robione, że się nie rzuca w oczęta ma zebra.. ;D

Pochłonęłam dzisiaj u R 5 gołąbók i wielką górę ziemniaków na dużym talerzu jestem w szoku ,ogromnym szoku, gdzie ja to zmieściłam w siebie... A teściówka do mnie, a może jeszcze chcesz heheh no i oczywiście jak zwykle nie przegadasz :P hehe fajna babka tylko czasem za dużo gada bo nie można wejść w słowo zacznę mówić a tu inny temat ja słowo ona 20 :) hehe

A my dopiero do domu wróciliśmy jestem wściekła bo wyszłam od R pare minut przed 20... autobus Nam spierdzielił na drugi czekaliśmy 40 min a w mieście jeszcze na przesiadkę 20... załamka plecy znowu mi szwankują i brzuch z nerww mi się rozbolał R dostał opierdziel chyba takiego to jeszcze nigdy nie dostał... a mi już pod koniec długiej drogi przeszło ale co parę metrów się musieliśmy zatrzymywać, jakoś słabo mi sie robiło, teraz leżę w łóżku i się grzeje, bo już zimno było i przemarzłam, a byłam w zimowej kurtce...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

10 lata 8 miesiąc temu #865682 przez Dave
Jaki piekny pileczkowy brzucholek widzialam:-)
Sie wtrace bo o zurku gadacie a on za mna juz dluzszy czas chodzi:-) czy to jakis znak?:-):-):-):-)

Dobranoc

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #865686 przez xpatiiix3
Dave to chyba jednak znak :kiss:

...
Aniołek [*]

10 lata 8 miesiąc temu #865758 przez ferritka
B) chopy pojechały na giełde bryki obczajać to ja skorzystałam i wlazłam zobaczyć czy jesteście grzeczniutkie B) B)

madziora123 noo grzeczna dziewczynka, ja też na gapciora jeździć nie lubię a Ty od razu z vip biletem do nas przyszłaś :lol: dziewczynki Cię ładnie przywitały to i ja witam i ściskam na całe 9 miesięcy :lol: :lol:

oj, ja też co chwile szukam objawów, boli mnie w dole brzucha, czuje że cos sie tam dzieje :blink:
cyc boli po bokach i mam szalenie czułe sutki, w ogóle nie dość że są duże to zrobiły się brzydkie, sutki się rozlały na pół piersi, no nie wygląda to dobrze, ale cóż no biorę to na klatę, bo z gołym bufetem nie latam po placu więc luz :lol:
ej no ładnie sobie o mym cycu porozmawiałyście, jak któraś chce to ja oddam , plecki mi odpoczną , szyja boleć przestanie luz luz :lol: :lol: mi to sie takie ładne sportowe C marzy, no może kiedys :silly:

Pati, no Twój dzieć fakt juz dorodny
Anna Ty jutro ja we wtorek wizyta,.... a dygam już strasznie ,bo chciałabym zobaczyć serduńko :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #865782 przez Olga60
Witam :)

Dziewczyny ja mam do sprzedania detektor tętna płodu firmy Sonotrax, bicie serduszka słychać już od ok 12 tc. Świetne urządzenie dla Mam, które bardzo się denerwują. Mnie on bardzo uspokajał, wystarczyło przyłożyć specjalną końcówkę w odpowiednie miejsce na brzuszku i serduszko słyszymy. Zainteresowane mamusie z pytaniami Proszę na prv :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #865856 przez Olga60
Proszę, dla mam, które są zainteresowane :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #865928 przez Alex_87
Hej dziewczyny, to ja się wpraszam na razie do Was :lol: Bilet mam więc moge co nie ;)
Co prawda termin z OM wypada mi na początek grudnia, ale obsuwa może być, więc na listopad też się mogę załapać :)
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #865932 przez vika
Alex jeszcze raz gratuluje bardzo :kiss: :kiss:
pewnie,że możesz się dołączyć ...
oj Listopad czy Grudzień co to za różnica ;)
jaka była reakcja rodziców ??? zaskoczyliście ich przy obiedzie ???

10 lata 8 miesiąc temu #865936 przez Alex_87
Jeszcze nie powiedzieliśmy, bo po południu jechaliśmy w gości a Zuzka znowu mi zwymiotowała w samochodzie :( chyba za późno dałam jej tabletkę, powinnam gdzieś z godzinę przed jazdą :( i tak jakoś mnie ta sytuacja rozbiła, ale idziemy jeszcze na kolację do rodziców, więc powiemy :)

10 lata 8 miesiąc temu #865939 przez xpatiiix3
Alex gratulacje ,rozgość się hehe, faktycznie co za różnica ,może faktycznie o listopad zahaczysz rodząc :D

...
Aniołek [*]

10 lata 8 miesiąc temu #865994 przez martyna_89
Alex super, czekalam na ta wiadomość! :) my czekamy na prima aprilis zeby rodzicom powiedziec;)

10 lata 8 miesiąc temu #866027 przez Gosia 2712
Witam :)

Alex gratuluje dwoch kreseczek :)

Ferri hehe jak zobaczylam to zdjecie to od razu o Tobie pomyslalam :P pisalas kiedys ze lubisz Ryana hehe a ostatnio ze ciagle jesz :P :silly:

:silly: :silly: :silly: :lol: :lol:

Twoj dziec juz ma raczki :D hehe moj sie juz kilka razy zmienial :) :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 8 miesiąc temu #866034 przez Alex_87
Martyna_89 ja też chciałam w Prima aprilis, ale mąż stwierdził, że z takich rzeczy się nie żartuje, więc dowiedzieli się dziś wieczorem, szczerze mówiąc to nie chciałam już dłużej czekać, w pierwszej ciąży czekaliśmy do wizyty u lekarza i strasznie się dłużyło, na dodatek ja się źle czułam itd.

Hmmm też muszę sobie zrobić to domowe USG :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #866037 przez Dave
Alex - to i tu Ci pogratuluję :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

Ze mną sobie @ pogrywa, nadal jej brak, na teście jedna krecha. Ciekawe kiedy przylezie franca jedna :angry: :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka