BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #865157 przez Dave
Vika - dzięki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No fajne ma te cycuchy, podzieliła by się ;) chętnie przyjmę :lol:

A Ty masz przepiękny już brzusio :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #865164 przez vika
Dave dziękuję :kiss: :kiss: choc wolala bym by troszkę poczekal bo co będzie pużniej :ohmy:
no mi też by się przydało trochę tego cyca od Ferii moje szczochy-cycochy to takie sflaczałe AA B) B) B) NO AŻ WSTYD......... :( hmmmm teraz podskoczą a potem znów AA tylko jeszcze bardziej sflaczale ........takie AaaaaaaaAaaaaaaaaaaaa :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 1 tydzień temu #865318 przez martyna_89
Ja to bym chciala miec mniejsze cycki, teraz mam chyba E i do tego sa flaki jak nie wiem. Takie B by mi styklo...

11 lata 1 tydzień temu #865403 przez madziora123
Witajcie mamuśki:)
Można się przyłączyć?

Madzia

11 lata 1 tydzień temu #865412 przez Dave
MAdziora - z racji, że listopadówek nie ma, a ja akurat mam chwilę na klika. To Cię przywitam :lol: :lol: Na kiedy masz termin?? Byłaś już u gina? Masz foto fasolki?

CO do cycków, to ja bym chciała mieć takie fajne pełne C :P to by było super w sam raz. A jak by się chłop cieszył :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu #865423 przez Anna1807
Dzień dobry!

Dawno nie pisałam ale dziennie czytam i staram sie być na bieżąco :)

Witam wszystkie nowe Listopadowe Mamuski! :kiss:

U mnie samopoczucie nie najlepsze,ale pełna wiary i nadziei czekam na wizytę u ginka, którą mam 31.03,mam ogromną nadzieję na pierwsze zdjęcie do albumu.

Dolegliwości ciazowe są i niekiedy dają popalic,ale dzielnie je znoszę bo to znak,że coś we mnie rośnie i mam nadzieję że Kruszynka ma się dobrze!

Brzuch mam OGROMNY jak na tak wczesną ciążę, ale to moja 5 ciąża więc mięśnie już nie te :unsure:

Życzę wszystkim udanego weekendu i dużo odpoczynku!

Buziakuje :kiss:

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865426 przez madziora123
Myślałam że nikogo nie ma i sobie poszłam, pewnie wszystkie mamuśki teraz sobie drzemke urządzają:)
Bilecik oczywiście że mam nawet nie jeden, nie lubię jeździć na gapę:)

Madzia
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #865431 przez madziora123
Już byłam nawet dwa razy u gina, bo miałam bóle z prawej strony okazało się że mam torbiela na prawym jajniku, ale podobno powinien się wchłonąć, teraz ide 17kwietnia znowu, jestem na luteinie i jeszcze troche pobęde bo gin mi powiedział że tak szybko nie odstawimy:)pozdrawiam

Madzia

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865436 przez xpatiiix3
madziora WITAM :) piękne bileciki Nam pokazujesz :D

anna na pewno kruszynka ma się dobrze :) trzymam kciukasy za poniedziałkową wizyte :D

A ja zrobiłam i wcinałam pierogi z porzeczkami i granatem :D hehe na słodkie ogólnie ochota wraca ale tylko owoce słodycze mi jakoś nie smakują a czekolada totalnie odpada, smakuje mi jak papier... z kolei sałatki owocowe przeróżne mogę jeć codziennie :) :P

To patrzajcie mój brzucho ,początek 10tc :) i zaraz mnie coś trafi... nie mogę prosto wstawić fotki...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865440 przez madziora123
Ale śliczny brzusio, ja nie moge się doczekać aż mój zacznie rosnąć:):):) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: SMACZNEGO:)

Madzia

11 lata 1 tydzień temu #865443 przez xpatiiix3
Na pewno szybko wyskoczy :D Nawet się nie obejrzysz :) hehe dzięki :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu #865549 przez sylwia.v
hej dziewczyny! :)
Ja już odpoczywam na dziś :woohoo: jeszcze musze coś do jedzenia zrobić na jutro na zajęcia ale troche mi się nie chce :silly:
Dawno nie pisałam ale z waszymi wiadomościami jestem na bieżąco.
Oczywiście nie poamiętam wszystkiego co chciałam napisać (zauważyłam u siebie niezbyt dobrą pamięć :silly: )
Pati słodki masz ten brzuszek! Ja z kolei mam mega ochotę na żurek- uświadomiłam sobie to dopiero dziś, że w czwartek jadłam go 3 razy :ohmy: :ohmy: i dziś nagotowałam kolejny gar, bo nie wyobrażam sobie nie mieć go w domu :silly:
Witam nową koleżankę : Madziora Witaj! :laugh:
Vika, Ferri co ostatnio tak cicho siedzicie?? :silly:
Mam zmartwienie :dry:
Mam wrażenie, że mniej mnie cycochy bolą ....Mama mówi, "głupia jesteś, ciesz się!", ale ja głupia właśnie oczytałam się internetu :huh: i się teraz martwie.

11 lata 1 tydzień temu #865561 przez vika
sylwia jestem :lol: całymi dniami umieram z mdłościami a jak mi przejdzie to spaceruje z małą a Ferii wzieła se urlop na żądanie ....po weekendzie wróci....no chyba,że się za nami stęskni ;)
Dave :kiss: :kiss: dziękujemy za przywitanie koleżanki :lol: dobrze,że ktoś tutaj czuwa :lol: no i oczywiście testuj...... :lol: :lol: :lol:
Anna pochwal sie swoim brzuszkiem :)
madziora witamy na pokładzie....bilety zaliczone :laugh: zdjecie maluszka śliczne :kiss:
Pati jaka masz fajną piłeczkę :woohoo:
sylwia widzę,że tak jak i ja sama się nakręcasz B) B) B) ja od kilku dni chodzę i szukam obaw....ojjjjj a znajduje ich trochę ....normalnie u mnie obrót na maxa całkiem inne objawy i całkiem inny ból brzucha :ohmy: zaczynam się bać i chyba polece do lekarza :ohmy: niby mam w środę zobaczymy czy dotrzymam.....dziś byliśmy na lodach a teraz umieram tak mnie brzuch boli :ohmy: :ohmy: :ohmy: co zjem to zatrucie jakieś :ohmy:
mam nadzieje,że dzidzia się rozwija B)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865567 przez sylwia.v
Vika ,według domowego usg tak :lol:
Moje dzieciątko też się przekształciło :lol:
Ja wizytę mam 4 kwietnia, ale bez usg. Mój lekarz powiedział, że nie ma konieczności robić 2 wcześniej niż 11-13tydz i na tej wizycie mamy ustalić kiedy dokładnie się zapisać..
I co ja mam tyle czasu czekać? przecież można oszaleć :silly:
Dziś w pracy miałam super klientkę ! Pani w 5mies ciąży :) Powiedziała mi, że ona też się cały czas martwiła i kupiła sobie jakieś urządzenie do słuchania tętna dzidzi :lol:
szczerze? może jestem zacofana ale w życiu o tym nie słyszałam :ohmy:

Vika
właśnie weszłam w Twoje usg i Twoja dzidzia lepiej jednak rozwinięta od mojej :silly:

11 lata 1 tydzień temu #865573 przez madziora123
Z tym żurkirm nie jestes sama, mi sie też tak chciało żuuuuurku i sobie nagotowałam wielki gar :laugh:
a apropos cycków to mnie tez przestały boleć-może już swoje na początek nacierpiałyśmy się :dry: :dry: :laugh: :laugh:

Madzia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka