BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

11 lata 2 tygodni temu #866968 przez justynka7177
ferritka super!!! ale się cieszę jak widzę wszystkie groszki :) oby i mój w czwartek miał serce jak dzwon aż mnie nosi z tej niecierpliwości

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #866974 przez ferritka
no no Julka :S w sensie to z pomiarami wszystkimi, to ważne usg co się w 12 tyg robi żeby wykluczyć niedoskonałości :S :S :blink: + pappa i mi Dr Cud powiedział, że trwa ono godzine :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #866979 przez justynka7177
godzinę grzebie badylem usg tam na dole??? łoooo mateczko to ja świeża nieświadoma niczego :)

[/url]

11 lata 2 tygodni temu #866987 przez ferritka
no tak mi powiedział, no to nie wiem, może serio tam dzisiaj drugiego zobaczył i przez to tyle kazał zarezerwować, albo że ja po ivf to jakoś mi tam bedzie dłużej gmerał, czort go wie :unsure: :unsure: :lol:
Ty dobrze, że przez brzuch a nie dowcipnie bo by mnie tym przecież tam poparzył :blink: :blink: :blink:
Julka 3mam kciuki i bedę sledzić wyniki na wrześniu u Ciebie :lol: :lol: będzie dobrze ,bez wad :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #866993 przez xpatiiix3
dropsiczka witaj :)

ferri cudna fasolinka, no i rzeczywiście serdeńko jak dzwon wali :D

Ja już się nie mogę doczekać piątku :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 2 tygodni temu #866996 przez Gosia 2712
Ferri sliczny groszek :) hehe czasami dziewczyny nawet w 13 tyg sie dowiaduja ze jednak jest drugi maluszek :) wiec wszystko mozliwe :) :P jak sie dobrze schowal to pozniej go zobaczysz :)
Ja jak mialam usg prenatalne to trwalo moze z 30min... i to jest przez brzuch juz robione :) :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 2 tygodni temu #867030 przez vika
dropsiczka witamy :) nie stresuj sie tu każda ma jakieś obawy to calkiem normalne,grunt to nie popaśc w paranoje bo to może nam dopiero zaszkodzić ...
Ferii i co bylo tak dziecia stresować :laugh: mówilam,że wszystko będzie dobrze :)..śliczna fasolinka :kiss: :kiss: :kiss:
ja lece na imieniny do teściówki B) B) B) nie kcem ale muszem :huh: oby co do żarcia było to mi czas szybciej zleci :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 2 tygodni temu #867033 przez Suzi
ferritkaA czy Prima Aprilis nie nalezałby brac pod uwagę? ;) ;) ;)
Oczywiście życzę dwojeczki no ale niech on, ten dr C potwierdzi to jeszcze innego dnia :lol: :lol: :silly:

pati, Ty nie szalej z tymi paktykami nie szalej, oszczędzaj sie! Czemu juz nie bywasz u lutowek? :silly:

11 lata 2 tygodni temu #867052 przez ferritka
Suzi.. :lol: :lol: też się zapytałam DR Cuda czy to nie aby z okazji 1go kwietnia mi tak mówi,ale stwierdził, że to akurat nie temat do żartów B) B)

poza tym, no dali mi dwa zarodki, więc ja poniekąd liczyłam się z taką ewentualnością :lol: :lol: więc czekam na rozwój spraw i biorę na klatę każdą ilość groszków B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #867084 przez martyna_89
dropsiczka witaj:) ja staram sie nie nakrecac i nie myslec o zlych rzeczach ale wiadomo cos z tylu glowy zawsze siedzi:/
ferii ciesze sie ze wszystko w porządku!:) ciekawe czy ta dwojka bedzie czy nie;)
Moje dziecie wlasnie sie obudzilo a ja czekam na meza zeby isc w koncu rodzicom sie pochwalic;)
Dziewczyny, ktore beda mialy dzieci w krótkim odstepie czasowym nie przeraza was to? Ja chciałam zajsc szybko w druga ciaza a teraz sie boje jak damy sobie rady z dwojka dzieci takich malych

11 lata 2 tygodni temu #867109 przez Anna1807
Ferritka super ! Bardzo sie ciesze ze nasze Listopadowe Kropeczki tak pięknie rosną.

Twój jest wiekszy od mojego, bo moj wg swojego "wzrostu" ma 5t5d :laugh:

Dropsiczka witam ....nic się nie martw, nie jesteś tu sama,która miała wcześniej przejścia więc wspieramy się dzielnie i ufamy że będzie dobrze!

Ja poogladam znowu moją Kropeczke 10.04 :-) więc już niedługo.

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

11 lata 2 tygodni temu #867150 przez xpatiiix3
Suzi niestety muszę robić to co mi każą, bo oceny za sprawowanie obniżą przez uwagi, nie bywam na lutówkach ,bo i tam cisza jest, wszystkie wywiało na fejsa, a że nie ma mnie w grupie na fb, chociaż prosiłam, żeby ktoś mi wysłał zaproszenie to trudno .. ja sto razy się prosić nie będę o zaproszenie :)

...
Aniołek [*]

11 lata 2 tygodni temu #867163 przez Alex_87
Ferri czadowy groch :lol: za pierwszym razem dwójka to by była fajna sprawa hehe od razu z głowy, ale ja przy jednym dziecku to się trochę dygam :laugh: ale ile będzie tyle biorę :D

Dropsiczka witaj, będziemy się razem wspierać :)

Martyna ja póki co nie mam czasu myśleć jak to będzie z dwójką maluchów :) oczywiście trochę się boję, najbardziej to zastanawiam się czy Zuza będzie się budziła w nocy jak to młodsze zacznie płakać, albo czy nie będzie zazdrosna za bardzo, albo jak to przy kąpieli będzie. Jak mąż będzie wieczorem to ok, ale sama z dwójką...no okaże się, na pewno z czasem wszystko ogarniemy :)

Dziewczyny od wczoraj myślę tylko o ogórkach małosolnych, muszę zrobić :D

11 lata 2 tygodni temu #867171 przez xpatiiix3
A ja mam takie ciekawe pytanie, bo ostatnio w apece powiedziała mi farmaceutka, że przy chorej tarczycy powinnam brać witaminy dla kobiet w ciąży ale tylko te które nie zawierają jodu, może wiecie które są bez jodu.? bo jest ich sporo rodzajów...

...
Aniołek [*]

11 lata 2 tygodni temu #867181 przez ferritka
Pati, wiesz co to mniezszokowałaś, bo ja właśnie myślałam że jak w ciązy jest nadczynność tarczycy to wskazany jest jod !!!!! Witaminy bez jodu ze względu na hashimoto.

alex, ooo takiego małosolnego sama bym wciągnęła B) B) więc mów kiedy będziesz robić wpadnę niby przypadkiem B) B) B)

Dropsiczka, Ty weź nie świruj za bardzo ,tylko tak no umiarkowanie...poza tym gdzie bilet wstępu??? :S :S wrzucaj teściora nam tu swojego bo póki co na gape jedziesz B) B)
i spokojnie, zobaczysz serduńko i dziecia i zakochasz się bez pamięci w tej małej plamce z pikającym punkcikiem B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka