BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864244 przez Ewelka92
Ferri suwaczek jutro zaloze bo z tego co widzialam to trzeba podac date porodu a dopiero jutro sie dowiem chociaz z obliczen mojej mamy ktora ma nas wszytskich piecioro to juz weteranka heheh wyniklo ze termin bede miec na okolo 20 listopada wiec jutro suwaczek bedzie :D

Meli fajnie brzmi ta wrozba tylko brak mi obraczki wiec chyba bez niej sie nie uda :P

Alex dopiero w niedziele ? My sie tutaj nie doczekamy na wyniki heh :D :D Oby wynik byl pozytywny :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #864253 przez xpatiiix3
A ja jutro w końcu podglądać fasola lecę z moim eRkiem :D Jakże się ciesze, że pójdzie ze mną :))

A mi babcia mówiła tak hehe że obrączkę na swoim włosie zawiesić, potrzeć o wewnętrzną stronę swojego prawego nadgarstka i nad prawą ręką trzymać i jak się kreci to córka a jak macha na boki to syn :)

Kurde już dwie michy mega kwaśnej ogórkowej babcia mi nagotowała idę zaraz trzecią zjem heheh potem chyba długo nie spojrzę na ogórkową bo dla mnie samęj ogromny gar nagotowała chyba na 2 dni :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu #864322 przez Ewelka92
Alex znalazlam tescik wiec wstawiam zdjecie zeby pozarazac :P :D
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #864346 przez meli1990
ja znam taki sposób wróżenia z obrączkom a ona może być czyjaś jak własnej nie posiadasz

11 lata 1 tydzień temu #864353 przez xpatiiix3
Mamuśki jakie normy glukozy na czczo dla kobiet w ciąży, bo mam wrażenie ,że ciut za wysoka jak na taki czas postu od wieczora wczoraj i tym bardziej ,że dużo słodkich produktów ani słodyczy wcale nie jadłam przez ostatnie dni w sumie... :( Mam 97 i to nic oprócz tam 3-4 łyków mineralki nic nie piłam rano a wyniki o 8 robiłam czyli w sumie ponad 12 godzin od ostatniego posiłku...

...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864359 przez meli1990
60-95 to nie duża różnica, mam nadzieje ze się nie pomyliłam

11 lata 1 tydzień temu #864371 przez lalka
xpatii pewnie za długa przerwa między posiłkami!!!!ja miałam cukrzycę w ciąży i pamiętam,że ostatni posiłek jadłam(tzn.musiałam)ok 23ej a pierwszy o 8rano...wtedy normy były ok!!!różne źródła różnie podają górna granica 90-95

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864387 przez xpatiiix3
Ale to za długa przerwa i taki wysoki ten cukier temu.? Myślałam, że będzie normalny, to tak nie specjalnie długa przerwa po prostu jeść mi się już nie chciało wieczorem, no i chyba wracam do mierzenia cukru, tylko musze igły kupić do nakłuwacza...

Patrzcie jakiego świrka mam w domu hehe wtedy jeszcze mój 11miesięczny Marcelo :D

...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu #864421 przez martyna_89
Hello dziewczyny:)

Ja dzis bylam u gin i tak jak myslalam przez to kp pewnie owu mi sie przesunela bo tp mam na 24go a z om wychodzi 20. Wedlug usg dzis mam 5tydz3dzien. Serduszka jeszcze nie slyszalam, nastepna wizyta 24.04. A jeszcze jak wracalm do domu to sie wkurzylam, zabraklo mi gazu w samochodzie i stanelam w poprzek stacji benzynowej, a ze mamy 7osobowe auto to nawet nie mialam sily go pojechać, koncem koncow jakos na oparach benzyny dojechalam do dystrutora i zatankowalam. Oczywiście moj maz mowil ze spokojnie dojade. Dobrze ze dojechalam na ta stacje bo auto przerywalo juz wcześniej.
Dobrej nocy wam zycze a za Alex trzymam mocno kciuki!!!

11 lata 1 tydzień temu #864466 przez xpatiiix3
martyna no no nerwó się trochę najadłaś... ale dbrze, że chociaż z fasolem wszystko w porządku :)

A i ft3 5,81, a było 4,9 miesiąc temu ,także skoczyło
ft4 1,33 ,a było 1,52 więc już w normie jest.
Ciekawe co jutro powie na to endokrynolog moja, no i gin z tą glukozą, bo podpytam się z tymi wynikami co ona o tym sądzi...

Dobranoc mamusie i trzymajcie kciuki za jutrzejsze wizyty moje :*

...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu #864494 przez vika
pati ja bez ciąży potrafie zjeść i trzy michy ogórkowej a w ciąży jadła bym cały czas :laugh:
co do wynikow glukozy no troszke wysoka :unsure: ja miałam nie więcej ja 76 ...jutro u lekarza wszystkiego się dowiesz...trzymam kciuki
Marcelo przystojniacha akrobata mały :laugh:
martynano to mialas przygodę z pojazdem....ja też kiedyś tak mailam i od tamtej pory tankowanie bylo na mojej głowie....
a to i ja pochwalę się moją małą ...dziś zaliczyla pierwszą w życiu wizytę u kosmetyczki :laugh:
włalaaaaaaaaaaaaa

11 lata 1 tydzień temu #864754 przez ferritka
witajcie miss listopada 2014 B)

Vika, niuniusia boska gwiazda jak z holyłudu :lol: :lol: i zuch cinka :lol: :lol:

martynka, ja do auta nie wsiadam jak mam koło rezerwy , bo nie znoszę takich akcji właśnie :lol:

eeej widziałyście mojego szalonego dziecia dziś :lol: :lol: B)
ma fajną głowe, taką w sam raz na czapkę i łąpki i nózie i oko B) :silly: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864957 przez xpatiiix3
Witamy :)

A to jest mój juniorek już nie fasol ,bo ma ręce i nogi i jak fajnie skakał hehe szkoda, że jeszcze tego nie czuję :D Ma 1,97 cm :) Glukoza to mi gin mówiła w porządku jest marwić się trzeba jak sporo powyżej 100.. :P

vika Tosieńka cudna :*

...
Aniołek [*]

11 lata 1 tydzień temu #865086 przez Dave
A ja to się przyszłam zacnie przywitać, podczytać, pooglądać juniorki i teściki.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

U mnie cykl świruje więc sobie opcję Listopadówek lub Grudniówek wymyślam. Ale nawet jak z tego będzie dooopa blada to i tak Was nawiedzać będę :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu #865137 przez vika
Patii no śliczny ten Twoj dzieciu :kiss:
Ferii pewnie,że widziałam...porównuje z moim dzieciem :P super są te nasze maluszki :lol: a jak se fikają :ohmy:
Dave heeeee no my już Ci tutaj gniazdko grzejemy a Ty sobie uwijesz
a proszę Cię cycki Ferii popatrzaj sobie www.zapytajpolozna.pl/53-przyszle-mamy/8...ki-2014/Page-37.html hmmmmm bufet to ona ma niezly :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka