BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

10 lata 8 miesiąc temu #866074 przez xpatiiix3
Dave a kiedy termin @ masz, już jesteś po.?

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #866078 przez martyna_89
Alex my bedziemy calkiem powaznie o tym mowic;) moj tata ciagle juz ględzi o tym ze moglabym juz byc w ciazy bo jego znajomy (wokalista Luxtorpedy-Liza, moze kojarzycie?) bedzie mial juz 3 wnkuka i tata mu zazdrosci bo jeszcze nie wie ze 3juz jest w drodze;) pierwotnie chcielismy czekac do ur taty bo ma 6kwietnia ale to za dlugo jednak;)
Dobranoc kobitki bo padam na pyszczek(coby nie mowic gorzej;))

10 lata 8 miesiąc temu #866180 przez vika
Witam z rana własnie ruszylam dupke i wcisłam się na dzis prywatnie do Gina na badanie i USG ....oj na NFZ to jakas porażka będę chodzić by wykorzystać choć badania a panią Gin mam zaraz za blokiem więc super nie będe miała problemu z małą i tak dalej :lol:
cholernie się boję ...nie wiem dlaczego ale mam czarne myśli....boję się,że jest tam coś nie tak a ten duphaston maskuje wszystko :ohmy: no tak sobie wkręcam,że szok :ohmy: :ohmy: :ohmy:
ale jeszcze kilka godz i będę rozwiane moje wątpliwości B)

10 lata 8 miesiąc temu #866226 przez justynka7177
Hej :) i ja bym chciała do Was dołączyć :) w czwartek idę do gina i będę wtedy w 7tyg... Schizy mam straszne i mam nadzieję, że wszystko jest ok
O dziecko staraliśmy się bardzo długo... w międzyczasie okazało sie że mam problemy z tarczycą... w kwietniu miałam rozpocząć z ginem obserwację cyklu, a tu taka niespodzianka :) 19 marca ot tak zrobiłam sobie test-bo leżał sobie taki sam ostatni- w ogóle nie byłam nastawiona że może się udać (u gina byłam po owu) nie zdążyłam zrobić siku i po 5 sek zobaczyłam 2 kreski... Jaki to szok był!! i jakie szczęście!!! ryczałam jak głupia! a po chwili miałam myśli, że to są jakieś żarty chyba??!! testy zrobiłam jeszcze 2 (w kilkudniowych odstępach) i jak najbardziej nie były to żarty :)
Z objawów mam: bolące piersi, lekkie mdłości, zawroty głowy i czasami coś ciągnie w brzuchu...

trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze (bo mam tak głupie i dołujące sny że po prostu żal ;) )

[/url]

10 lata 8 miesiąc temu #866237 przez ferritka
Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA maliny jak markerem malowane!!! gratulację i co ,siedzisz tu z nami a co bedziesz sie w grudniu rozpakowywać , no nie ma szans nooo :kiss: :kiss:

Justa, no no póki co pamiętaj, że u nas biletem wstepu jest zdjęcie testu, tak więc czekamy czekamy tu na piękne jak malowane Twoje malinki :lol:
aahaah no i widzisz, czyli prawda stara jak świat że jak się wyluzuje , nie świruje że to musi być tencykl tylko sie " oduści" to trafia sie w dziesiąteczkę :lol:
zbadaj tsh, bo w ciązy jest ono szalenie ważne ale jak jesteś pod opieką Dr to TY to wszystko wiesz :lol:
a snami sie nie martw, ja mam ciągle jakieś chore poschizowane, najgorsze że wciąz śnią mi się chorzy zdeformowani ludzie :dry:

co ja Wam miałam ?
aaa jutro wizyta, chyba umre do tego czasu :S :S tak chce żeby było tam dorodne piękne serduńko, jak go nie zobaczę to chyba rzucę sie z mostu w drodze powrotnej :dry:

a od dzisiaj tak mnie boli kość ogonowa i dół pleców, że śmiem podejrzewać iż mnie Kręgiel w nocy kopnął :(
poza tym cięzko znoszę tą zmianę czasu, nigdy jej nie lubiłam więc teraz w dzień odsypiam dłużej niż wcześniej ...tak więc śpie całe popołudnie od 13 do 17 :blink:

Vika, daj znać coś tam upatrzyła u Twojej Fasoli :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866257 przez justynka7177
Zdaje się że sierota ze mnie i nie potrafię wstawić foto :D wybieram obrazek i go i tak nie widać o udało się :)

[/url]
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #866323 przez Anna1807
Dzień dobry!

Dla mnie nie za dobry bo stres mam jak cholercia. Wizyta u ginka o 15.30,boję się potwornie, z tych nerwów aż brzuch mnie rozbolal :dry:
Mam takie obawy,że nie mogę sobie z tym poradzić. Myśli kotluja się w głowie.

Vika wiem co czujesz bo ja też swiruje od wczoraj! Czarne myśli :dry:

Ferritka ja tez mam w planach most jak nic na USG nie zobaczę!

Trzymajcie kciukasy za mnie!
A ja trzymam za Was! Powodzenia!

Witam nowe Mamuski!

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866345 przez ferritka
Dżasta noooo B) B) B) widać, że malinku uhodowane przepięknie B) B) B) gratulację, czyli co...oficjalnie teraz już z biletem : witaj miss listopada 2014 :lol: :lol:

anna, no od razu wbijaj zdać tu raport, bedę śledzić z telefonu co też tam u Ciebie i Viki, liczę że maluszki ładnie nam pomachają, serduszkami zapikają i będą piękne i okrąglutkie :kiss: :kiss:
Anna jakby cos spotkamy sie na jednym moście, tylko czekaj na mnie do jutra ..jakby ale nie zakładam u Ciebie przygód :S uszy do góry :lol:

cholerka chyba coś z ciśnieniem bo oczy mi lecą a to nie....
a nie, spojrzałam na zegarek, po 13..to zdecydowanie mój już czas na drzemkę :lol: :lol:

Gosiaaa hahaha ryan ,padłam !!! no no pasuje teraz jak ulał :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866368 przez Alex_87
Hej ;)

ano Ferri nie będę przecież sama jak palec siedziała na tym grudniu :P niby założycielką jestem a się okaże, że w końcu z Wami zostane :lol: zreszta tak czy siak zostanę, bo przecież nie zwieję tak nagle ;)

Dziewczyny tylko się nie stresować, łatwo powiedzieć wiem wiem :P ale musi być dobrze nie ma innej opcji, czekamy na wieści :)

Justynka gratulacje :) takie niespodziewajki są najlepsze :woohoo:

Ja dzisiaj się zapisałam do lekarza, niestety do mojej nie było miejsc, trochę się zmartwiłam, ale zapisały mnie do jakiejś nowej w przychodni, okazało się, ze pracuje u mnie w szpitalu i prowadzi szkołę rodzenia, więc może na lepsze mi to wyjdzie :) a wizyta dopiero 23 kwietnia, ale jakoś i tak mi się nie spieszy.

Ojj ból kości ogonowej...pamiętam złapał mnie w połowie ciąży i trzymał prawie do końca, J. musiał masować hihi

Vika jak Ty to zrobiłaś że tyle suwaczków Ci się zmieściło? Chciałam jeszcze sobie USG dodać, ale już się nie mieści :/

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866394 przez vika

10 lata 8 miesiąc temu #866455 przez Ewelka92
Witam was kochane :*
Alex gratuluje :*
Jakos sie tak nie odzywalam tutaj do was bo sie fatalnie czuje :( codziennie rano przez jakies 4 godz jestem nie do zycia tym razem dowiedzialam sie co to poranne mdlosci :( nie doc ze mdlosci to w dodtaku sennosc ehhh juz nie wiem jak sobie z tym radzic... Mysle ze za niedlugo juz bedzie po wszystkim i mi sie to skonczy ehh.. Ale powiem wam jak moj facet fajne zareagowal jak widzial juz ktorys dzien z zrzedu te wymioty i ogolny stan, wiec stwierdzil ze tak nie moze byc i mam isc do lekarza on mi powiennien dac jakies tabletki na to heheh co jak co ale tym mi poprawil humor dzis hehe :) :D

10 lata 8 miesiąc temu #866479 przez martyna_89
Tak pisalyscie o zurku ostatnio ze dzis na obiad zurek;) chociaz ja nie gotuje takiego tradycyjnego zurku tylko na maslance. Vika mam nadzieje ze trafisz na dobrego lekarza! Ja nie moge tylko rano sie zwlec z lozka a o 21juz zasypiam na stojaco. No i jestem mega zmeczona jak mam dzwigac tymka.
Alex ty jestes na rodzicielskim teraz a pozniej idziesz na l4?

10 lata 8 miesiąc temu #866498 przez Anna1807
Ja juz po wizycie!

Serduszko bije jak dzwon ! Moja Kruszynka ma az 5 mm !!!
Jestem SZCZĘŚLIWA! !!!

Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]

10 lata 8 miesiąc temu #866502 przez vika
Anna gratuluje kochana ....tyle strachu i po co :) ojjjj wiem tak tylko sie mówi a każda z Nas ma same obawy :laugh:
a oto mój dzieć
Whalaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a pani doktor świetna ...jejkus pierwszy raz na taka Gin trafilam...
pod nosem...była pani ordynator szpitala....jeszcze żaden lekaż nie zadawał mi tylu pytan i nie wyjasnial tylu rzeczy :ohmy: w szoku jestem :ohmy: zbadała mi piersi ogólne badanie i USG za 80 zł :ohmy: :ohmy: :ohmy: przepisała luteine dopochwowo bym sprawdzila czy brzuch nie przestanie mnie boleć ...no bo okazało sie,że te wszystkie bóle to moje biedne jelitka :ohmy: no i mam stosować dietke jeść co trzy godz lekkie potrawy zaczynając od samego otwarcia oczu do przedzamknięcia powiek do spania :lol: poważnie leczyłam się u wielu prywaciarzy ale na takiego dokladnego o rzeczowego lekarza za takie male pieniądze jeszcze nigdy nie trafilam :ohmy: :lol: :lol:
no to ja jestem zadowolona ide coś zjeśc :woohoo: :side:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866505 przez Anna1807
Vika piękne zdjęcie!
Cudownie że wszystko dobrze!
Bardzo się cieszę!

A oto moja 5mm Kruszyna!

Nie potrafię dodać zdjęcia! Ale trudno :) mam jakieś zwolnione tempo myślenia więc sobie daruje ;)

Ferritka czekamy na Twoje dobre jutrzejsze wieści!

Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka