- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2014
Listopadówki 2014
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_89
- Wylogowany
- gaworzenie
Dobranoc kobitki bo padam na pyszczek(coby nie mowic gorzej;))
- vika
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
cholernie się boję ...nie wiem dlaczego ale mam czarne myśli....boję się,że jest tam coś nie tak a ten duphaston maskuje wszystko no tak sobie wkręcam,że szok
ale jeszcze kilka godz i będę rozwiane moje wątpliwości
- justynka7177
- Wylogowany
- gaworzenie
O dziecko staraliśmy się bardzo długo... w międzyczasie okazało sie że mam problemy z tarczycą... w kwietniu miałam rozpocząć z ginem obserwację cyklu, a tu taka niespodzianka 19 marca ot tak zrobiłam sobie test-bo leżał sobie taki sam ostatni- w ogóle nie byłam nastawiona że może się udać (u gina byłam po owu) nie zdążyłam zrobić siku i po 5 sek zobaczyłam 2 kreski... Jaki to szok był!! i jakie szczęście!!! ryczałam jak głupia! a po chwili miałam myśli, że to są jakieś żarty chyba??!! testy zrobiłam jeszcze 2 (w kilkudniowych odstępach) i jak najbardziej nie były to żarty
Z objawów mam: bolące piersi, lekkie mdłości, zawroty głowy i czasami coś ciągnie w brzuchu...
trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze (bo mam tak głupie i dołujące sny że po prostu żal )
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Justa, no no póki co pamiętaj, że u nas biletem wstepu jest zdjęcie testu, tak więc czekamy czekamy tu na piękne jak malowane Twoje malinki
aahaah no i widzisz, czyli prawda stara jak świat że jak się wyluzuje , nie świruje że to musi być tencykl tylko sie " oduści" to trafia sie w dziesiąteczkę
zbadaj tsh, bo w ciązy jest ono szalenie ważne ale jak jesteś pod opieką Dr to TY to wszystko wiesz
a snami sie nie martw, ja mam ciągle jakieś chore poschizowane, najgorsze że wciąz śnią mi się chorzy zdeformowani ludzie
co ja Wam miałam ?
aaa jutro wizyta, chyba umre do tego czasu tak chce żeby było tam dorodne piękne serduńko, jak go nie zobaczę to chyba rzucę sie z mostu w drodze powrotnej
a od dzisiaj tak mnie boli kość ogonowa i dół pleców, że śmiem podejrzewać iż mnie Kręgiel w nocy kopnął
poza tym cięzko znoszę tą zmianę czasu, nigdy jej nie lubiłam więc teraz w dzień odsypiam dłużej niż wcześniej ...tak więc śpie całe popołudnie od 13 do 17
Vika, daj znać coś tam upatrzyła u Twojej Fasoli
- justynka7177
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anna1807
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
Dla mnie nie za dobry bo stres mam jak cholercia. Wizyta u ginka o 15.30,boję się potwornie, z tych nerwów aż brzuch mnie rozbolal
Mam takie obawy,że nie mogę sobie z tym poradzić. Myśli kotluja się w głowie.
Vika wiem co czujesz bo ja też swiruje od wczoraj! Czarne myśli
Ferritka ja tez mam w planach most jak nic na USG nie zobaczę!
Trzymajcie kciukasy za mnie!
A ja trzymam za Was! Powodzenia!
Witam nowe Mamuski!
Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007
Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
anna, no od razu wbijaj zdać tu raport, bedę śledzić z telefonu co też tam u Ciebie i Viki, liczę że maluszki ładnie nam pomachają, serduszkami zapikają i będą piękne i okrąglutkie
Anna jakby cos spotkamy sie na jednym moście, tylko czekaj na mnie do jutra ..jakby ale nie zakładam u Ciebie przygód uszy do góry
cholerka chyba coś z ciśnieniem bo oczy mi lecą a to nie....
a nie, spojrzałam na zegarek, po 13..to zdecydowanie mój już czas na drzemkę
Gosiaaa hahaha ryan ,padłam !!! no no pasuje teraz jak ulał
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
ano Ferri nie będę przecież sama jak palec siedziała na tym grudniu niby założycielką jestem a się okaże, że w końcu z Wami zostane zreszta tak czy siak zostanę, bo przecież nie zwieję tak nagle
Dziewczyny tylko się nie stresować, łatwo powiedzieć wiem wiem ale musi być dobrze nie ma innej opcji, czekamy na wieści
Justynka gratulacje takie niespodziewajki są najlepsze
Ja dzisiaj się zapisałam do lekarza, niestety do mojej nie było miejsc, trochę się zmartwiłam, ale zapisały mnie do jakiejś nowej w przychodni, okazało się, ze pracuje u mnie w szpitalu i prowadzi szkołę rodzenia, więc może na lepsze mi to wyjdzie a wizyta dopiero 23 kwietnia, ale jakoś i tak mi się nie spieszy.
Ojj ból kości ogonowej...pamiętam złapał mnie w połowie ciąży i trzymał prawie do końca, J. musiał masować hihi
Vika jak Ty to zrobiłaś że tyle suwaczków Ci się zmieściło? Chciałam jeszcze sobie USG dodać, ale już się nie mieści :/
- vika
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alex jak masz adres suwaczka to ten początek i ten koniec url wraz z nawiasami .... możesz wywalić i zostawić adres od img do img oczywiście w tych nawiasach...
nie mogę Ci dokładnie pokazać bo zamienia mi sie w gotowy adres jak wklejam
- Ewelka92
- Wylogowany
- gaworzenie
Alex gratuluje :*
Jakos sie tak nie odzywalam tutaj do was bo sie fatalnie czuje codziennie rano przez jakies 4 godz jestem nie do zycia tym razem dowiedzialam sie co to poranne mdlosci nie doc ze mdlosci to w dodtaku sennosc ehhh juz nie wiem jak sobie z tym radzic... Mysle ze za niedlugo juz bedzie po wszystkim i mi sie to skonczy ehh.. Ale powiem wam jak moj facet fajne zareagowal jak widzial juz ktorys dzien z zrzedu te wymioty i ogolny stan, wiec stwierdzil ze tak nie moze byc i mam isc do lekarza on mi powiennien dac jakies tabletki na to heheh co jak co ale tym mi poprawil humor dzis hehe
- martyna_89
- Wylogowany
- gaworzenie
Alex ty jestes na rodzicielskim teraz a pozniej idziesz na l4?
- Anna1807
- Wylogowany
- budujemy zdania
Serduszko bije jak dzwon ! Moja Kruszynka ma az 5 mm !!!
Jestem SZCZĘŚLIWA! !!!
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007
Moje Aniołki[*][*][*]
- vika
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a oto mój dzieć
Whalaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a pani doktor świetna ...jejkus pierwszy raz na taka Gin trafilam...
pod nosem...była pani ordynator szpitala....jeszcze żaden lekaż nie zadawał mi tylu pytan i nie wyjasnial tylu rzeczy w szoku jestem zbadała mi piersi ogólne badanie i USG za 80 zł przepisała luteine dopochwowo bym sprawdzila czy brzuch nie przestanie mnie boleć ...no bo okazało sie,że te wszystkie bóle to moje biedne jelitka no i mam stosować dietke jeść co trzy godz lekkie potrawy zaczynając od samego otwarcia oczu do przedzamknięcia powiek do spania poważnie leczyłam się u wielu prywaciarzy ale na takiego dokladnego o rzeczowego lekarza za takie male pieniądze jeszcze nigdy nie trafilam
no to ja jestem zadowolona ide coś zjeśc
- Anna1807
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cudownie że wszystko dobrze!
Bardzo się cieszę!
A oto moja 5mm Kruszyna!
Nie potrafię dodać zdjęcia! Ale trudno mam jakieś zwolnione tempo myślenia więc sobie daruje
Ferritka czekamy na Twoje dobre jutrzejsze wieści!
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007
Moje Aniołki[*][*][*]