BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 4 miesiąc temu #943597 przez Kajda
U mnie bez śniegu ale pada deszcz. Dzisiaj dzień na pełnych obrotach na 11 jadę do szpitala na pomiar ciśnienia centralnego , później musze papiery przygotować bo zus ma wątpliwości co do jednego pracownika na L4 ... - uwielbiam tą instytucję ;)
Miłego dnia .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #943601 przez Karolincia
Kajda - To dzionek widzę masz bardzo pracowity dziś :) 3mam kcuki za dobry pomiar ciśnienia centralnego :) Kurde...oni zawsze sie muszą przyczepić..zawsze z zusem sa problemy :/

10 lata 4 miesiąc temu #943604 przez klauduska89
Karolincia mnie najmniej jak narazie przeziebienie bierze ale meza i syn i jak tu ich samych w domu zostawic :/

10 lata 4 miesiąc temu #943610 przez Karolincia
Klauduśka - Faktycznie nieciekawie ich samych zostawić :( Meżuś chory, synuś chory :( A będziesz powtarzać mocz, czy już definitywnie lekarka podjęła decyzje o zpitalu? Boli Cię pęcherz?? Piecze jak siusiasz?

10 lata 4 miesiąc temu #943616 przez klauduska89
No szpital. Nie zgodzila sie aby powtórzyć badania albo przepisac leki, chce mnie polozyc i tyle. Ale juz na przyjeciu powiem ze chce jak najszybciej wyjsc. U nas 3/4 oddzialu to pacjentki z bakteria w moczu...

10 lata 4 miesiąc temu #943618 przez klauduska89
A i nic mnie nie boli, nic nie piecze, nie odczuwam żadnych dolegliwosci. Kurde wiedzialam ze z tym moczem bedzie cos nie tak, ledwo nasiusialam do tego pojemniczka bo mi sie akurat nie chcialo i pani w laboratorium sie smiala ze powinno wystarczyc.

10 lata 4 miesiąc temu #943628 przez Karolincia
Klauduśka - Kiedy idziesz do szpitala? Kiedy się musisz zgłosić? :( Z jednje strony dobrze, bo Ci wylecza pęcherz porządnie, ale z drugiej strony mogłaby dać jakies leki :( Bardzo dużo masz bakterii w moczu??

Aaaa..zapomniałam Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen !!! Śniło mi się, że byłam na usg i pan doktor powiedział, że będzie synek :D :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu #943636 przez klauduska89
Kochana do szpitala ide jutro po poludniu bo i tak żadnych badan jutro robic nie beda to nie bede tam od rana siedziec. W sobote pewnie mocz, krew i usg, moze dowiem sie kto w brzuszku mieszka. A na wyniku badan mam napisane tylko liczne bakterie, zadnych konkretów. W poprzedniej ciazy lezalam na skrócona szyjke w szpitalu i wiem ze to nic strasznego ten szpital a przed pojsciem wylam ze nie chce tam isc. Teraz zeby nie synek to bez stresu bym poszla a tak to ciagle sie bede o niego martwila.

10 lata 4 miesiąc temu #943639 przez Karolincia
Domyślam się Kochana, że nie chcesz tam iść ze względu na synka :( W sobotę na usg się dowiesz kto mieszka w brzuszku :) Jakaś pozytywna strona tej sytuacji jest :)

10 lata 4 miesiąc temu #943655 przez monia89
Hej. Mnir handra dopadła az wyjechałam z domu :angry: znalazłam super sklep z art dla dzieci w atrakcyjnych cenach musze tam isc za niedługo pokupować troszke rzeczy :-)
Klauduśka trzymaj sie. :kiss:
zapisałam sie na usg na 7 stycznia zobaczymy co tam rośnie no a wczesniej wizyta.

10 lata 4 miesiąc temu #943660 przez kaikai
Wczoraj miałam wizytę, prawdopodobnie będę miała córeczkę :)
Badania wszystkie wyszły ok, posiew czysty :)
Ale wyszła mi cukrzyca ciążowa i mam skierowane do poradni diabetologii :(

Na polowkowe zapiszę się na początek grudnia, prywatne, bo przez okres świąteczny terminów na NFZ odpowiednich dla mnie nie ma.

10 lata 4 miesiąc temu #943670 przez sun333
Widzę że od kilku dni nasze forum porządnie się rozruszalo :)

Klauduska trzymam kciuki żebyś szybko z tego szpitala wyszła i żeby lekarz stwierdził że leki wystarczą - zawsze możesz go zbajerować że mąż i dziecko chorzy i że zostaniesz w szpitalu tylko wtedy jak się okaże to totalnie konieczne i że wolalabys wrócić do domu

kaikai Gratuluję córeczki :* i współczuję tej cukrzycy bo ona trochę komplikuje życie ciężarnej ale na pewno sobie poradzisz :)

Monia ja też mam dzisiaj wahania. Od rana mąż mnie zaczepial testując moją cierpliwość. Na siłę zaciagnelam go do sklepu żeby kupił kurtkę zimową bo to ostatni dzwonek (starą kurtkę wyrzucił po zimie) a on jak zwykle "ma czas" . Jak tylko wyszliśmy ze sklepu zaczął padać deszcz ze śniegiem. Teraz będzie to samo z butami bo historia podobna. I znajc mojego upartego męża to kupi je dopiero jak będzie śnieg po kolana a on przyjdzie z pracy w przemieknietych butach i gilem po pas.
Czare goryczy przelal w momencie jak marudzil przy obiedzie a na koniec jak podstawilam mu pod nos to zaczął kręcić nosem czemu podalam mu kluski Śląskie ze skwarkami a nie dałam śmietany na to. Wkurzylam sie rzucilam mu talerz na lawe i tluszcz chlapnał mu na laptopa. Skończyło się awantura i się do niego nie odzywam.
trudno moja cierpliwość też ma swoje granice

10 lata 4 miesiąc temu #943692 przez klauduska89
Ah ciezki ten nasz zywot chlopami.
Kaikai wspolczuje cukrzycy, a to mialas juz glukoze robiona? A i gratulujecoreczki, to juz chyba bedzie 3 i jeden chlopak tak?

10 lata 4 miesiąc temu #943701 przez Karolincia
Kaikai - Biedna jesteś z tą cukrzycą :( Ooo..Gratuluję córeczki !! :) Macie jakieś typy imion dla niuni?? :)

Sun - Nie dośc że uparty to jeszcze marudny i wybredny ....ehhhh...czemu Nasze Chłopy sa takie czasami wredne??
Właśnie zjadłam spaghetti na obiad, po spacerku z psem długim bardzo mi smakowało :woohoo:
Chwilę odsapnę i ide do fryzjera, bo juz wlustrze patrzeć nie mogę na te swoje włosy, ostatnio fryzjerka mi zle scieła :angry: Jak można schrzanić fryzurę - boba !!! Ide dziś do innej zobaczymy co mi stworzy na tej głowie ....mam nadzieję, że wkońcu ładnie obetnie mi włosy w stylu boba i wycieniuje aby sie unosiły do góry i nabrały lekkości :)

10 lata 4 miesiąc temu #943761 przez Karolincia
Jestem już po fryzjerze :():):):) Lepiej mnie ścięła niż poprzednio, ładniej się układają

Byłam jeszcze w galerii i kupiłam wreszcie kozaczki czarne torebkę i Narzeczonemu dwa swetry , sobie czapkę i wdepnęłam do rtv euro agd po prostownicę do włosów - od razu humor lepszy :D
:lol: :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka