- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2015;)
Mamy Kwietniowe 2015;)
- agania123
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sun333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mnie już przeszła złość. Chociaż mąż mnie zagotował dzisiaj do czerwoności. Ale na jak wrócił z siłowni i zaczął tak na mnie spoglądać tymi swoimi niebieskimi oczami to jak zwykle zmiękłam ehhh pocałował mnie w rękę przytulił i jak tu mu nie wybaczać tych jego wyskoków

Agania fajnie że się odezwałaś, dobrze że wszystko u ciebie ok. co do pisania pracy to pełen szacun - ja się nie mogę w sobie zebrać żeby napisać licencjat.
No teraz na USG musi się okazać że to jednak Hanusia bo inaczej Natalka się wkurzy

Mój brat też miał być moją wymarzoną siostrą ale niestety nie wyszło i bardzo długo musiał sobie pracować na to żebym była dla niego fajną siostrą hehe
- agania123
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Pisklak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja nie pisze o pogodzie, bo wielu znajomych tym tylko denerwuje. Ale tak bardzo chciałabym się choć na chwile schłodzić Polskim powietrzem...zróbmy jakiś deal... Ja wam prześle z +10stopni...a Wy mi trochę rzeskiego powietrza, co?

AGANIA123- powodzenia w pisaniu pracy. Ja pisałam moją nie będąc w ciaży, ale jak sobie myśle, ze teraz miałabym napisać, to nie wiem czy by mi sie to udało:) chociaż i tak na 2 tygodnie przed terminem złożenia miałam dosłownie kilka kartek... Bo leżałam w szpitalu. Ale zebrałam sie w sobie, od rana do wieczora pisałam:) i sie udało. Wiem jak bardzo każdy chce miec to po prostu z głowy. Życzę Ci, zeby jak najszybciej poszło do druku i trzymam kciuki:)
- Pisklak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Kajda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja też przyznam się , że studia ukończyłam ale mgr jeszcze nie napisałam... Chciałam od października iść na inne studia , które mnie interesują i są mi potrzebne ale niestety nie mogę... będąc właścicielem firmy na L4 lub macierzyńskim nie mogę robić nic nawet na studia chodzić . Może jakiegoś pięknego dnia usiądę do mojej zaległej pracy mgr.
Po wczorajszych wycieczkach boli mnie gardło dzisiaj mam nadzieję, że się nie rozwinie .
Dziewczyny kiedy zapisać się najlepiej do szkoły rodzenia ? i Czy warto?
- Ewcia87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
pisklak uroczy ten kosz

Agania witaj

Kajda szkoła rodzenia jest super polecam!
Anabell śliczny synek

Ja robiłam mgr będàc na 1 roku w ciąży i kończąc go z Antosiem i 2 rok jako matka polka.
z perspektywy czasu był to najgorszy czas bo zamiast siedziec z Synkiem w pierwsxych jego me jeżdziłam na zaliczenia itp dodam ze karmiłam a na 2 roku żeby uczyć sie pisać cokolwiek zarywałam nockio ile po 15 min nie zasypiałam nigdy wiecej takiej mordenki.
- Pisklak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- sun333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

No Monia podziwiam te twoje pisanie z dzieckiem przy cycu - ja i bez tego mam problem

Kurde dziewczyny jest 04:40 a ja ni cholery nie mogę spać a wszystko przez to że wczoraj byliśmy z mężem oglądać mieszkanie i chyba trafiła nam się super okazja. Szukamy mieszkania już dosyć długo i teraz to chyba jest strzał w dziesiątkę.
Jego wielkość to 48,5m. 2 piętro, pokoje 18, 12 i 10m, oddzielnie kuchnia widna z oknem oraz łazienka. Wszędzie wejście z korytarza. Niski 4 piętrowy blok po 3 mieszkania na pietrze, do tego piwnica i wolnostojacy garaż 50m od bloku.
200m do szkoły podstawowej i przedszkola, do Biedronki i Lidla tak samo, wokoło dużo zieleni i niska zabudowa. Dojazd do centrum 20 min tramwajem. I to wszystko za 310000 zł

Opcja jest dlatego korzystna ponieważ mieszkanie jest w takim stanie że praktycznie bez wkładu finansowego od razu można w nim zamieszkać

Po prostu rodzice umarli a ich jedyna córka od 20 lat mieszka w Kanadzie i chce się pozbyć kuli u nogi, dlatego zostawia wszystkie meble, kuchenkę gazową oraz lodówkę i pralkę

W poniedziałek mamy dostać wstępną kalkulację od doradcy finansowego i będziemy działać z kredytem. Kurde tak bardzo bym chciała żeby się udało bo naprawdę to mieszkanie jest świetne i ta cena również. Proszę trzymajcie za mnie kciuki
- Pisklak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- sun333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Ja jestem obecnie na 5 roku studiów zaczynam pisać pracę magisterską i chciałabym sie wyrobić do porodu z jej napisaniem

Sun - To Ci powiem , że trafiło Ci się super mieszkanie !!! Jeszcze w Warszawie za taką cenę!!!

Pisklak - PIĘKNE to łóżeczko

Paskuuudnaaaa pooogooodaaa!!!! Szarość, widze szarość!!!!

Macie jakieś plany na sylwestra?? Idziecie na jakąś zabawę??

Mój Przyszły Mąż się uparł, że zostajemy w domu, amieliśmy iść na bal karnawałowy jak co roku

On się uparł i koniec, tłumaczy mi, że boi się o to, : a jak ktoś Cię uderzy w brzuch niechcący, a jak ktoś na Ciebie wpadnie, a jak się bedziesz źle czuć...., A jak kręgosłup Cie będzie bolał...itp itd....
Z jednej strony ma rację, ale z drugiej....kurde...poszłabym troche potańczyć...

Mówi, że za rok sobie odbijemy zostawimy Maleństwo z babcią i pójdziemy poszaleć ....zobaczymy...czy nie będzie miał znów jakiś wymówek....

- sun333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja też marzę o tym żeby iść na bal tylko mój mąż jak co roku idzie do pracy - w tym roku wypada mu akurat 01.01.
Cóż może za rok się uda