BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 1 miesiąc temu #940969 przez Karolincia
Monia - Ojj widze, że chłopaki u Ciebie zły dzień mają :( Też nie lubię prasowac, więc Ci współczuję :( Ja w szafach w końcu nie sprzątnęłam, nie miałam weny już na sprzatanie :(

Klauduśka - To chociaż miałaś wycieczke do mamy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #940994 przez iska
sun ja mialam robiopne usg polowkowe sprawdzajace wszystko co niezbedne a w miedzyczasie przelaczyl na 3D
ja odliczam juz dni... 11 grudnia nastepna wizyta i juz ide wtedy na stale na chorobowe... oj bede sie lenic w grudniu :)

10 lata 1 miesiąc temu #941103 przez agania123
Cześć dziewczyny:) garno się tu u nas zrobiło ostatnimi czasy :) Wiecie, ostatnio się dowiedziałam, że moja bardzo dobra koleżanka, z którą ostatnio mam troszkę słabszy kontakt też jest w ciąży a termin ma na marzec :) Fajnie się złożyło :) Będę miała z kim na spacerki wózkiem wychodzić :)
A tak poza tym, to 18 listopada kończy mi się ważność prawa jazdy i teraz muszę latać i szukać lekarza, który mi badanie przedłuży :/ no i mam nadzieję, że uda mi się tym razem dostać zaświadczenie na dłużej niż 5 lat, bo to jest jakaś masakra. A takie badanie kosztuje u nas 200 zł! Jak usłyszałam kwotę to nogi się pode mną ugięły. Jutro muszę iść do okulisty i w piątek do lekarza i zobaczymy co uda mi się wywalczyć. Trzymajcie kciuki!
Jutro będę też robiła badania podstawowe: mocz i morfologię żeby na wizytę 25 listopada już mieć. Wykorzystam, że jestem jeszcze na urlopie, bo w pracy to nie patrzą zbyt przychylnie jak się spóźniam z powodu badań.

10 lata 1 miesiąc temu #941170 przez klauduska89
Agania ja ostatnio przedluzalam ważność prawka i z powodu wady wzroku dostalam na 5 lat. Wogole strasznie podrozaly te badania, ja kilka miesiecy temu płaciłem jeszcze 100 a teraz wszedzie 200 minimum.

10 lata 1 miesiąc temu #941211 przez Karolincia
Iska ja odpoczywam od początku listopada :)

10 lata 1 miesiąc temu #941216 przez klauduska89
A Wiecie od kiedy ja odpoczywam? Od grudnia 2012 ;) chorobowe z powodu ciazy, pozniej rok macierzyńskiego, urlop wypoczynkowy i znow ciaza i chorobowe ;) dobrze chociaz ze lata pracy leca heh

10 lata 1 miesiąc temu #941224 przez Kajda
Ja bym chciała iść na zwolnienie w połowie grudnia żeby na święta się trochę ogarnąć ;)

10 lata 1 miesiąc temu #941263 przez Karolincia
Klauduśka - Idz Ty farciaro :) hehe :) Tobie to dobrze :) :) :)

Kajda - a nie chcesz już iśc ogólnie na zwolnienie?? :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941274 przez Kajda
Miesiąc jeszcze poczekam i nie zamierzam kiwnac palcem przez rok macierzyńskiego :)

10 lata 1 miesiąc temu #941284 przez klauduska89
No tak jakos wyszlo;) teoretycznie do pracy wracam kolo sierpnia 2016 :)

10 lata 1 miesiąc temu #941313 przez monia89
Hej i mam Synusia :-)
Jutro jeszcze raz ide na usg po żoładek nie był wypełniony. A tak to wsio ok :-D

10 lata 1 miesiąc temu #941319 przez Anabelle
Monia ;* napisałam na kwietniówkach naszych, ale bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze :)

10 lata 1 miesiąc temu #941348 przez Pisklak
Klauduska89, ja tak samo... Tylko od sierpnia 2012. Szczerze mówiąc, to już mi było źle z tym NicNieRobieniem....tylko gotowanie i zakupy:/ i czekanie na męża...ja mam tak trochę przez wyjazd, bo nie mam ńiestety pozwolenia na pracę...tylko wizę :/ wczesniej mimo wszystko próbowałam coś tu sobie znaleźć...zaczęłam żałować, ze nie jestem z wykształcenia nauczycielem, bo wtedy miałabym pracę na pewno...i dobrą kasę tutaj, no ale...od kiedy zaszłam w ciąże juz nie myśle o szukaniu pracy:)

Gratuluje Synka:) ja mam jutro usg i zobaczymy co tam słychać u Mojej małej lokatorki...:)))).i czy sie potwierdzi, ze to lokatorka;););)
Oj, to Usg, kilka stron wczesniej jest przeurocze:) uwielbiam te kciuki w buzi:))

10 lata 1 miesiąc temu #941435 przez Nikaa
Hej Dziewczyny jaka pogoda u Was? u nas zimno i szaro i buro tak jakoś ... :dry:
Dziewczyny szykujecie jakoś swoje starsze dzieci na przybycie rodzeństwa ? my mówimy Mikemu, że w brzuszku jest braciszek i wiecie ..przychodzi pogłaskać brzuszek albo .. pogadać do niego - fajnie to wygląda :P
ja jak to piszecie "odpoczywam" od marca 2013 najpierw L4 w ciąży później od końca czerwca 2013 na macierzyńskim potem wypoczynkowy a potem wiadomo ciąża ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 1 miesiąc temu #941441 przez Karolincia
Witajcie Mamuśki :)

Monia - Gratuluję Synka drugiego!! :*

Pisklak - Ciekawe czy u Ciebie dziewczynka będzie :) Domyślam się siedzenie w domu jest męczące , ciągle w garach, albo w sklepie między półkami ;)

Nikaa - U mnie też paskudna pogoda - witaj w klubie :( Siedze i wcinam szarlotke ;) hehehe fajnie to musi wyglądać, jak gada po swojemu do brzuszka :)
Ja do 26 listopada musze czekać na usg :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka