- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny nie zazdroszcze wsm remontow. Ja bym pewnie rady nie dala.
Dzisiaj odebralam wyniki glukozy i tak: na czczo nam 94 a po 2 godz od wypicia 75 g 148 prze normie do 140. Ale to juz chyba taki standard ze przy kazdych badaniach cos wychodzi nie tak W piatek mam wizyte u swojego gina, ciekawa jestem co mi powie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Całe tygodnie mnie nie było a to dlatego, że jakoś nie man weny w tej ciąży do niczego. Tak mnie wszystko boli i siły na nic nie mam....
Widzę, że wszystkie szalejecie z wyprawkami ale to już powoli ten czas. Też biorę się leniwie za to ale tak jak niektóre z Was co mają już dzieci, nie ekscytuję się tym wszystkim. Chociaż bardzo się cieszę....
Na razie mam bezsenną noc więc Was doczytałam. Postaram się być częściej.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki...
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Co do zakupów to musimy tylko kupić łóżeczko, materacyk i pościel.. Łóżeczko chyba kupimy już teraz. Ale takie z opuszczanym bokiem i damy je dla Hani. Wymiękam już przy kładzeniu Młodej spać - wczoraj aż poleciałam na szczebelki brzuchem bo mnie przeważyło i cały dzień brzuch mi się stawiał.. No i nie mam pojęcia jak będzie potem jak brzuszysko będzie jeszcze większe.. A opuszczany bok by mnie ratował choć trochę..
Poza tym po glukozie ok. Wyniki w normie. Jedynie hemoglobina padła.. ale to chyba już standard. No i Młodsza jeszcze siedzi główką do góry
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyny ja też w tej ciąży nie mam weny na te całe przygotowania, bardzo się cieszę, że będzie drugie dziecko bo je planowaliśmy, ale nie ma już tej ekscytacji, nie martwmy się jednak tym, bo to chyba nie o to chodzi :*
ja tylko czekam żebym mogła już coś zamawiać dla synka, bo trochę jednak tego jest, a przez remont wszystko mam wstrzymane. A jeszcze wydaliśmy na remont więcej niż zakładaliśmy więc nie wiem czy nie będzie trzeba czekać na kolejne wypłaty aby coś kupić
i jeszcze czeka mnie ponowne pranie i prasowanie już wypranych i wyprasowanych ciuszków maluszka.. bo mój wspaniałomyślny mąż popakował je do worków na śmieci zanim zdążyłam je przed remontem wywieźć do mamy w bezpieczne miejsce ehh ci faceci
pozdrawiam :*
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tam parę rzeczy sobie kupię bo teraz mam dzidzię na lato a poprzednie były zimą i jesienią więc letnich małych ubranek nie mam.
Jak większość z Was glukozę przeżyłam nawet znośnie i niestety aplikuję sobie Fe bo hemoglobina na poziomie 10.3!
beadka ja jakoś też mam lekko olewający stosunek do przygotowań. Bardzo się cieszę z dziecka bo też planowane od dłuższego czasu i w ogóle ale jakoś nie chce mi się....
No faceci nigdy nie pomyślą..
A ja dziś mega niewyspana bo tak wiało w nocy i coś waliło na balkonie u sąsiadów, że zasnęłam po 7 a przed 8 przybiegła Iga i koniec spania...już nawet kawkę zrobiłam ale nie pomaga!
Miłego dnia!
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja nie czuję że to święta idą.... Trzeba by było zacząć już sprzątać ale lenistwo mnie ogarnęło. Jeszcze ta okropna pogoda wczoraj ciągle zabierali światło i taak ten dzień minął... Mam nadzieję że pogoda się poprawi bo na razie to jest dołująca.
Widzę że nie tylko ja mam problemy z hemoglobiną betka81 mam podobną do Ciebie bo tylko 10.4 a żelazo nie opuszcza mnie już od 2 miesięcy. Jeszcze czekam na wyniki posiewu i pewnie jakiś lek dołączy do listy.
Pozdrawiam was cieplutko
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj wreszcie się wyspałam...
agniesia ja też nie czuję Świąt, sprzątać mi się nie chce. Nie zapowiadają poprawy pogody bynajmniej na razie.
Muszę się zapisać na wizytę do lekarza za tydzień na 9.04. Mam nadzieję, że wreszcie trochę weny i sił mi wróci bo kiepsko widzę te następne 2 miesiące do porodu.
A u nas na forum jak zwykle zastój....no cóż
I mam pytanie gdzie podziała się nasza tabelka?
Życzę miłego dnia!
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak tam wasze brzuchole?
Ja nie mieszcze sie juz w zadna kutke i mam problem przy tak parszywej pogodzie
Chyba nikomunic sie nie chce. Szkoda ze na naszym forum taka cisza
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
No tak jakoś od samego początku ten wątek nie grzeszy intensywnością wpisów
atilla śliczny brzuszek
Ja ostatnio nawet z zamiataniem mam problem bo ciężko się schylać i muszę do sprzątania wykorzystywać męża. Aż czasem mi głupio bo on po pracy też zmęczony. Ale jak nikt tego nie zrobi to zarośniemy brudem i kurzem!
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Atilla gdzie chodziłaś do szkoły rodzenia? Jesteś bardzo podobna do jednej dziewczyny z mojej grupy do której chodziłam...i tak się zastanawiam czy przypadkiem może się okaże że się znamy z widzenia. Hehe
Ja to się już nie mogę doczekać kiedy będzie już poród...ale to pewnie dlatego, że pierwsze dziecko w drodze na szczęście kwiecień mi szybko zleci bo trochę już mam zaplanowanych spotkań.
Cicho na forum jest...nie pamiętam teraz czy w lipcówkach czy w innym miesiącu ale tam to dziewczyny wręcz wypracowania piszą.