- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
AGA1984 ja też tak liczę, mam termin na 1 czerwca więc 1 kwietnia wejdę w 8 miesiąc
AZJA ja też podchodzę ":chłodniej" do wszystkiego w przypadku tej ciąży, myślę, że to normalne, chociaż czasem mam wyrzuty sumienia, bo się nie ekscytuję wszystkim, ale z drugiej strony, to nie jest tak, że się nie cieszę, bo się ogromnie cieszę, alke już wiem z "z czym to się je" i ta ekscytacja gdzieś tam trochę uleciała. A co do zębów w ciąży, to mi w pierwszej poleciały, miałam robione 8 zębów w tym 2 kanałowe leczenia, a teraz tfu tfu póki co spokój
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
beadka7 napisał: AGUSIA KRK super pościel- bardzo mi się podoba ta ostatnia z gwiazdkami! ja się tylko zastanawiam jak to zrobić, bo jak kupię zestaw ochraniacz na łóżeczko dopasowany do pościeli, to potem jak zmienię dziecku pościel, to ochraniacz nie będzie pasował, z pierwszym synem kupiłam osobno ochraniacz, neutralny jasny niebieski i każda pościel mi pasowała, ale te zestawy są takie piękne że nie wiem teraz
Beadka, bardzo cenna uwaga z tym ochraniaczem! Właśnie sobie różne poprzeglądałam i widzę, że są takie dwustronne, wzorek z jednej strony (np. kropki, zygzaki, gwiazki), a jednolity kolor z drugiej. To chyba albo na taki się zdecyduję, albo właśnie na całkiem gładki.
A sprawdzały się Wam ochraniacze przy Waszych starszych dzieciach? Są rzeczywiście pomocne? Bo miałam też taki plan, że łóżeczko dosuniemy do naszego łóżka, że jak dzieciątko zakwili (ale nie jest głodne), to tylko włożę rękę przez szczebelki, żeby je pogłaskać i może uśnie. A z ochraniaczem nie włożę Co myślicie?
Atilla: Śliczna pościel i jak Ci fajnie, że rodzinka się tak udziela w organizacji wyprawki! Widać, że nie mogą się doczekać nowego członka rodziny, bardzo to miłe
Aga1984: Dziękuję za rekomendacje sklepów! Już wypatrzyłam w internecie cudowne ciuszki dla chłopców (a trochę się obawiałam, że ładne mogą być tylko dla dziewczynek )
A pokażę Wam, jakie mi się podobają
Udanej niedzieli!!!
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do ubranek bardzo fajne.
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
widzę że wyprawki poszły bardzo w ruch
bardzo śliczne te ubranka AgusiaKRK
A ja dzisiaj na wizytę !! Nareszcie Poznam nowego doktora słyszałam że jest trochę dziwnym lekarzem ale to się okaże po wizycie dam znać po co i jak
Jeśli chodzi o dentystę to mam już to z głowy. Na szczęście wszystkie zęby zdrowe ale to dlatego że rok temu chodziłam bo miałam dużo do roboty. Po ciąży tylko czyszczenie ząbków
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie niestrty oprocz przegladu czeka jeszcze zakonczenie leczenia kanalowego ( mam nadzieje) to juz chyba 5 wizyta
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tylko nadal mocz mam zły... kazał zrobić posiew no i żelazo też słabe zapisał i tardyferon i buraki Kolejna wizyta 21.04
atilla śliczne te ubranka
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Agniesia: wow, jaki już duży dzidziuś! cieszę się, że wszystko w porządku i zdrowo rośnie
Nadinchen: trzymam kciuki na wizytę i czekam na relację!
Wczoraj byłam na tych warsztatach "Mamo, to ja" i bardzo fajne! Były różne moduły: o kąpaniu, żywieniu, noszeniu w chuście - dużo praktycznych wskazówek i prezentacji, jak to zrobić. Dla mnie jako niedoświadczonej przyszłej mamy, bardzo cenne. Dodatkowo, dostawalo się też różne próbki i małe upominki (witaminy dla mam i dziecka, kosmetyki, pieluszka flanolowa), bardzo to miłe. Z tego cyklu są jedne warsztataty dla przyszłych mam, a drugie dla mam małych dzieci (właściwie dla rodziców, bo kilku tatusiów też było ). Na te drugie też się chętnie w przyszłości wybiorę, jak będzie okazja (idzie się razem z dzieckiem). Polecam Wam, gdyby któraś też miała ochotę i możliwość - wiem że są organizowane w różnych miastach.