- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A my właśnie używaliśmy Sudocremu ,w małych ilościach w razie zaczerwienień na pupie i fajnie nam się sprawdzał,żadnych uczuleń później nie było.
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
ja mam dzis powera, sprzatam mieszkanie, wyrzucam nie potrzebne rzeczy, przejrzałam swoje ubrania i cały worek do wyrzucenia, wyrzucam rzeczy w ktorych rok nie chodziłam, chyba jestem typem chomika "a bo moze sie przyda "
ja sudocrem uzywałam, ale tylko jak pupcia byla zaczerwieniona i bardzo sobie go chwale
nadinchen odpoczywaj
ostatnio po wizycie posżłam spotkac sie z połozna, dała mi jakies rozne gadzety, butelki, smoczki, sliniaczki dla malucha, gazetki do poczytania, powiedziała ze jak cos mnie nie pokoi to w kazdej chwili nawet jak nie mam wizyty moge przyjsc to posłucha serduszka, a w pozniejszych tyg w razie co ktg zrobi, w pierwszej ciazy nie chodziłam do połoznej, a w sumie przydatne
dobra narazie tyle lece dalej sprzatac, uspiłam przy okazji mojego Gagatka wiec teraz bez Rozrabiaka wiecej bede mogła zrobic
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziś w końcu mam wizytę !!! ale jakoś mam wrażenie że mały słabo się rusza nie wiem czy to moje schizy czy co ... mam nadzieję że wszystko jest ok
nadinchen to teraz musisz więcej odpoczywać !
Pozdrawiam was wszystkie
- DietetykPaulina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem studentką ostatniego semestru Dietetyki i przeprowadzam badania do pracy magisterskiej dotyczące zachowań żywieniowych kobiet w ciąży. Będę baaardzo wdzięczna za poświęcenie chwili Waszego cennego czasu i wypełnienie dla mnie kwestionariusza. Za każdą wypełnioną ankietę mogę odwdzięczyć się poradami dietetycznymi
Oto link do mojej ankiety : moje-ankiety.pl/respond-73750.html
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam, Paulina
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nadinchen to uwazaj na siebie.
Dziewczyny, czy ktorascz Was boli spojenie lonowe? Pytam bo nawet nie wiem czy ono moze az tak bolec. Wczoraj i dzisiaj rano wstac z lozka nie moglam. Jezeli ktoras z was tak miala, jak sobie z tym radzilyscie. Dodam, ze do bolu edzwi, zeber i bioder juz sie przyzwyczailam - lekarz i polozna mowia ze jestem taka drobna ze wszystko musi sie jeszcze bardziej porozciagac ale co z tym zrobic hmmm - "odpoczywac, polegiwac, jak urodzisz minie " no ale to juz jest jakies przegiecie - lzy z bolu staja w oczach
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A mi znów wizytę odwołali !! jestem tak wściekła!! I jeszcze do tego powiedzieli że lekarz wróci może w kwietniu ! I żadnego zastępstwa.... Jestem zmuszona zmienić lekarza....
atilla mnie boli krocze już z dwa tygodnie raz mocniej a raz słabiej czytałam że to nic groźnego ale puki nie pójdę do lekarza to się nie dowiem. Wizyta u innego dopiero za tydzień... i znów czekanie...
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiem, ze to normalne itd ale to nie zmienia faktu, ze nie mozna normalnie funkcjonowac moze macie jakis patent
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Aga1984 z ta połozna to jest tak, ze chodze do lekarza na nfz i w tej przychodni maja swoja siedzibe polozne srodowiskowe takie co przychodza po porodzie do domu, ost zadzwoniła do mnie taka polozna chyba miała namiar z rejestracji od lekarza, ze jest polozna i czy chce sie spotkac, ze moze przyjsc do domu, albo w przychodni do niej zajde jak bede u lakarza, poszłam do niej po wizycie, powiedziała ze jak bede miała jakies pytania to moge bez problemu dzwonic, dała mi jakies rozne gadżety, w pierwszej ciazy nie wiedziałam ze jest taka mozliwosc, a chodziłam prywatnie, ale to polozna powiedziała ze bez wzgledu czy sie chodzi prywatnie czy na nfz, to mozna "korzystac" z takiej poloznej, ze lekarz ma obowiazek zgłosic pacjentke do poloznej, a pacjentka decyduje czy chce czy nie chce sie spotkac. wiec mozesz sie dowiedziec u siebie gdzie maja siedzibe polozne srodowiskowe, pewnie bez problemu mozna do nich pojsc. ale zamotałam ale mam nadizeje ze cos zrozumiesz
mnie tez pobolewa spojenie, ale nie az tak bardzo, w pierwszej ciazy było gorzej, teraz pewnie mam bardziej wszystko rozciagniete wiec tak nie boli
agniesia nie fajnie z tym lekarzem :/
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja żadnych patentów nie mam po prostu przyzwyczaiłam się że mnie boli... najgorzej jest w nocy
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Jak tak, to bardzo chętnie poznałabym się z Wami!