- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
AgusiaKRK to masz taką historię jak ja w poprzedniej ciąży bo do połowy żyłam ze świadomością, że jest dziewczynka i brzuszek już nazywałam Majeczką a tam faktycznie Kuba buszował
A ja dziś po wizycie kontrolnej i jest ciut lepiej ale dalej mam leżeć, może jeszcze się uda w tej ciąży by cieszyć się spacerkami Ale bardzo cieszę się, że się nie pogorszyło i nie trzeba niczego zakładać na szyjkę. Teraz i mnie czeka krzywa cukrowa, wybiorę się w następnym tygodniu z cytryną na ten "pyszny" koktajl.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
My rzeczywiście od ostatniej wizyty nazywaliśmy już maleństwo Zosią, a tam jest nasz synek! Tylko co do dziewczynki byliśmy pewni co do imienia, a teraz nie jesteśmy. Mąż sporządził listę 10 imion dla chłopców (w tym te które już wcześniej typowaliśmy) i kilka mi się podoba, myślę że z nich wybierzemy. Na razie najbardziej podoba mi się Franio, ale jeszcze nie jestem pewna, czy tak właśnie ma na imię nasz synuś. Cieszę się ogromnie, że rośnie zdrowo i to jest mega dobra wiadomość, tylko tak odrobineczkę żał mi tych ślicznych sukieneczek dla dziewczynki, które już chciałam kupować Teraz muszę poszukać fajnych ubranek dla chłopczyków!
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Agusia KRK to macie niezłą niespodziankę z płcią dziecka. Ważne że zdrowe i wszystko oki. A córcia może będzie nastepnym razem...... Pozdrawiam
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Izek: najważniejsze ze nic się nie pogorszyło
AgusiaKrk: to Wam dzidziuś niespodzianki robi, byleby znowu nie wyszło inaczej mój mąż chyba by się ucieszył jakbym miała taką niespodziankę - bardzo liczył na to że pierwszy będzie syn Franio - imię ostatnio bardzo popularne- mnie też się podoba.
- agniesia1152
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja przy okazji postaram się dodać jakieś aktualne zdjęcie
Izek to dobra wiadomość jest jeszcze szansa na spacerek
AgusiaKRK ale niespodziankę macie !
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Izek dobrze ze choc troche lepiej, lez i odpoczywaj
mowiam ze mam duzy brzuch a na zywo wydaje sie jeszcze wiekszy jest bardzo taki szpiczasty, w pierwszej ciazy tez miałam taki do przodu ale nie az tak
Aga1984 tez mam wizyte w sorde, ale tez niestety bez uSg
miłego dnia
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Niezłe niespodzianki te dzieciaczki potrafią zrobić, co nie ??? ale tak jak mówicie- najważniejsze, że zdrowe! Ja mam wizytę w poniedziałek, wczoraj byłam na badaniach, mocz i morfo, myślę, że będzie wszystko ok, tylko to ciśnienie mam, całymi dniami do dupy bo 90/50, a jeszcze nie dosypiam, to wogólę chodzę jak zombi
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Nadinchen: a mój mąż już się nawet nastawił na dziewczynkę i się cieszył Szczególnie po tym jak byliśmy u znajomych, którzy mają córki i ze starszą bawił się autami Ale chyba tak to jest, że w głębi serca każdy tata chciałby choć jednego synka, a każda mama po cichu liczy na choćby jedną córeczkę Dlatego u nas drugie na pewno też będzie w planie za jakiś czas
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
AgusiaKrk: mój to nawet znajomym mówił:" nie ważne co bedzie, ważne że synek" - jak jeszcze nieznaliśmy płci. Teraz już się oswaja z myślą że będzie dalej próbował. Odkryliśmy ostatnio taką zbieżność, że u nas w rodzinie jakoś pierwsze są zawsze dziewczynki, a później chłopaki. Tylko właściwie mój mąż jest wyjątkiem bo ma starszego brata, ale od mojej strony to zaczyna się od córki i w zależności kto ile ma dzieci to jest na przemian. Może coś w tym trochę jest
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja byłam dzisiaj na wizycie i z dzidzią wszystko ok, chociaż wciąż nie potwierdził mi lekarz, że to chłopak może następnym razem
Nie wiem czy Wam pisałam, ale zmagam się z taką gęstą wydzieliną o nieprzyjemnym zapachu i lekarzowi dziś powiedziałam i doastałam jakieś tabletki na infekcje, podobno pomogą. zobaczymy, mam nadzieję, bo ten zapach i ilość wydzieliny jest masakryczna i bardzo uciążliwa.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Beatka 7 dobrze ze po wizycie wszystko ok
A przy tej infekcji piekło Cię coś czy tylko ta wydzielina? Bo mi też się wydaje ze mam więcej wydzieliny ale nic mnie nie piecze i zastanawiam się czy nie powiedzieć lekarzowi
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa