- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
Natinka ten podest całkiem całkiem ale w naszym przypadku takie rozwiązanie odpada mój Synek będzie miał 1,8 roczku jak się Dzidzia urodzi a to zdecydowanie za mało na taki podest za długo by na nim nie wytrzymał, a mi chodzi o to by móc razem chodzić na dłuższe spacery, takie godzinne i dłuższe więc bez podwójnego wózka się nie obejdzie. Co do wysypki to też czasem takie miałam w pierwszej ciąży, po jakimś czasie przechodziło. Super, że masz dziś wizytę u lekarza to na pewno poradzi co i jak!! I Natinko przede wszystkim wszystkiego NAJ NAJ z okazji Urodzinek!!!!! Co by ten nowy rok życia przyniósł Ci wiele wiele radości!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
A po wizycie w jak najlepszym porządeczku. Synuś rośnie jak na drożdżach Słyszałam jak bije serduszko (jak u ptaszka szybko ) Niesamowite!!! Z pobolewaniem brzuszka to normalna sprawa, bo dzidziu się przemieszcza i się wszystko rozciąga. Natomiast wysypka raczej uczuleniowa. Dostałam skierowanie do dermatologa, ale może już pójdę państwowo (oczywiście jak się dostanę), ale wcześniej kupię emolium balsam - do atopowej skóry. Właśnie niedawno się skończył, a ratował nas z opresji nie jeden raz. Kolejna wizyta dopiero za miesiąc, to będziemy podglądać bobasa
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Tysiak może pofolgowałaś sobie wczoraj za bardzo, że Cię brzuch bolał?? a dziś lepiej??
Natinka 100 lat, 100 lat, niech żyje żyje nam spóźnione, ale szczere super, że z maleństwem ok, a mierzył doktorek ile już ma cm??
Coś taki mały ruch się tu zrobił. Gdzie się podziewacie dziewczyny??
Pozwoliłam sobie wkleić link do naszej tabelki w moim pierwszym poście na pierwszej stronie, Tysiak mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko??
- natinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Tysiak mnie tez czasem plecy na dole bolą, nieraz to wręcz aż do pośladków i chodzę jak stara babcia
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
8kasia8 Oj tak trafił w gust jak nic to u nas zas na odwrót jak jest w domu jest spokój a jak pójdzie na dwór to jeszcze gorzej kaszle bo on nie potrafi isc i nie gadać my próbujemy inhalacjami na razie sobie daje wiec zobaczymy jak to pójdzie z tym bo po tym
mniej kaszle
agnieszkazst spokojnie i ty się doczekasz kopniaczkow ale powiem ci ze uczucie niesamowite jak tak ktos tuka ze środka i sie wierci
a co do wozka jak sie zapatruje na takie typy allegro.pl/espiro-gtx-wozek-wielofunkcyj...ony-i5049668653.html
allegro.pl/wozek-baby-design-lupo-wielof...lad-i5075777565.html
a najbardziej to ten olx.pl/oferta/wozek-atlantic-espiro-tani...CXC5.html#66af7fba70
wiadomo ze na nowy raczej nie licze ale na dobra używkę owszem kaska sie odkłada sama a ja powoli sie rozglądam jak sie trafi cos ciekawego to kupie ale po wizycie u gin jak sie dowiem kto tam mieszka zeby wiedziec jaki kolor dobrac
tysiiiak fajniutko jak film sie podobal my idziemy w sobote z małżem akurat mamy swoje 5 lat jak razem wiec musimy go wykorzystać jakoś mi na razie po jajniku daje czasem w kośc jak cos nie pasuej ostatnio jak gadała w formie męskiej to sie oburzyło maluchowi cos, o muzyce tez słyszałam ze bardzo fajna ale jeszcze trochę i sie przekonam sama milutkie foto brzuszka i jak pomogło te inhalacje cos u nas to samo taki suchy drażniący a rano wszystko odkrztusza
czajusiątko nie boj sie lada chwila i odróżnisz kopniaczki od innych rzeczy oj pamiętam te wypychanie okropny ból ale bardzo miło go wspominam piekny brzusio rośnie jak na drożdżach
natinka te podstawki sa fajne dla starszych dzieci np mojego co juz długo postoi czy chodzi i tez to rozważamy zeby kupic bo czasem jak sie gdzies chodzi dalej to potem marudzi ze go nózki bolą wiec zobaczymy jak sie to rozwinie dalej ale rzecz przydatka duzo mam w mojej okolicy tego uzywa najlepszego z okazji urodzin
A u nas powoli do przodu wreszcie uporałam sie dzisiaj z prasowaniem i wielka sterta zniknęła ale myślałam ze nic z tego nie wyjdzie cos mnie na pośladkiem bolalo i na cala prawa noge promieniowało nic nie pomagało ani leżenie ani masowanie kompletnie nic masakra tyssiak tobie widziałam ze cos podobnego było i jak sobie z tym poradziłaś przeszło samo czy jak mnie sie to pierwszy raz zdarzylo. Wczoraj byłam na małych zakupach które sie nie ciekaiwe skonczyly ale kupiłam co miałam kupic wazne ze malz był ze mna bo by bylo nie ciekawie bo w pewnym momencie w przymierzalni czarno przed oczami ani złapać dechu ani nic małz poszedł do kasy to ja szybko na dól po schodach i myk na pole i mnie zawiało trochę ale coz myślałam ze mnie to sie złapie a potem jeszcze mnie na wymioty brało obłęd az małz byl w szoku bo nigdy takie reakcji nie miałam nawet w 1 ciązy i odtad koniec z wielkimi zakupami i siedzeniem w sklepie mam nadzieje ze choć w kinie będzie ok ale teraz mam juz nauczkę i koniec nie bede ryzykować synek dalej chodzi do przedszkola i oby tak zostalo nie moze sie doczekac az pojedzie do babci ciagle o tym mówi z reszta dziadki tez nie moga sie doczekać bo co chwila dzwonią a my mamy juz bilety na sobote na 21.45 mam nadzieje ze nie zasne w kinie ale na wcześniejsze juz miejsc fajnych nie bylo a i tak będziemy autem wiec pierwsze wpadniemy cos zjeśc a potem do kina a w niedziele po malego i na obiad do mamy bo jzu mi dzis dzwoniła ze odmowy nie przyjmuje wiec mam obiad w niedziele z głowy i jakos weekend zleci. Małz poszedł na nockę wiec zas mam całe łózko dla siebie i pobudki co 2h zeby sie obrócić na drugi bok
miłego wieczoru zmyakm obejrzeć Gessler
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oby to Kubie pomogło i przeszło szkoda jak sie tak dzieciaczki mecza
doczekałam sie świadomych i i wyraźniejszych kopniaków huraa oby już było coraz wyraźniejsze
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiorek śliczny, duży brzusio, jakos zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Czekam aż Oliwia skończy oglądać baję i idziemy wywiesić pranie. Dzisiaj u nas pięęęękna pogoda
O matko, już siedemnasty tydzień
- 8kasia8
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
u mnie dziś od rana znowu SŁOŃCE!!!! uwielbiam
no i zaczynam 17 tydzień
o15 mam spotkanie z koleżankami
teraz mąż w pracy, a ja ogarnęłam już mieszkanko, pranie się pierze
w niedzielę idziemy na 6-te urodziny mojej chrześnicy najstarszej siostrzenicy i kupiłam sobie przedwczoraj fajną zamszową rozkloszowaną spódniczkę, jeszcze bluzki do niej szukam
w sumie chciałam kupić spodnie ciążowe ale u mnie w mieście nie ma żadnego sklepu z ciążowymi ciuchami, masakra, chyba zamówię sobie jakieś przez internet
natinka spóźnione 100lat!! z okazji urodzin!!
i super, że na wizycie z dzieciąteczkiem wszystko w porządku
kasiorek0310 oj to nie przyjemną przygodę miałaś w przymierzalni! uważaj na siebie, dobrze, że nie byłaś sama tylko z mężem
jutro sobota więc Wasze wielkie wyjście z okazji 5lat - życzę mile spędzonego czasu
i jaka Ty ładna jesteś i piłeczkę ładnie widać
super, że synkowi kaszel ustępuje!
i zazdroszczę wyraźnych kopniaków, ja jeszcze nic nie czuję, nie mogę się doczekać nooo
tysiiiak zdrówka dla tego Twojego Kubusia! niech ten kaszel już Mu odejdzie!
czajusiątko fajnie Ci idzie z tabelką ale proszę jeszcze uzupełnij moje dane, bo widzę, że są niekompletne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego dnia dziewczyny!
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czajusiątko a cos ze mna nie tak ze myślałaś ze inaczej wyglądam czy co powiem ci ze mam brzuch mniejszy jak w 1 ciazy wiec może nie będzie tak zle tym razem jak znajdę foto z ostatnich dni z 1 ciąży o zobaczysz jaki wielki miałam oj u mnie tez słoneczko od razu człowiek inaczej funkcjonuje u nas zas z suchego powoli robi sie mokry wiec moze wreszcie sobie od nas pójdzie, oj lecą te tyg jak nie wiem
8kasia8 to tez ci sie zapowiada fajny weekend moj małz właśnie spi wiec pozostaje mi tv i lapek ja swoje ciążowe spodnie kupiłam na allegro i nie żałuje bo myślałam ze będą za duże a byly w sam raz, no wiesz nigdy nie miałam takich przygód w 1 ciazy a tutaj takie cos oby było jednorazowe niop po 2 latach wyjscie sam na sam wiec fajniutko tak czasem odpocząć od synka wiem okropna jestem ale czasem trzeba i jemu tez to dobrze robi nie bój sie i ty sie zapewne niedlugo doczekasz kopniaków ze az będziemy je miały dośc
Nic zmykam powiesić pranie i cos kolo obiadu sie krecic bo ja dłużnej niż do 12 bez obiadu nie wytrzymuje masakra jakaś muszę jeść co 3 4 godziny po trochu
miłego weekendu wam wszystkim zycze a zapowiadają z piękna pogoda
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiorek a broń Boże, że coś nie tak z Tobą wiesz, niby się nie znamy i nie widzimy, ale zawsze w głowie jakiś wyobrażenia są na wrześniówkach mamy założoną tajną grupę na fb i dzięki temu każda wie jak wygląda koniecznie pokaż nam swój brzuch z pierwszej ciąży. Jak uda mi się odzyskać zdjęcia z poprzedniego laptopa to też coś wstawię
AAAA i jeszcze szczyt mojego rozdziadowania poszłyśmy z Oliwką po 11 na spacer po zakupy i dopiero pod sklepem uświadomiłam sobie, że prawie południe, a moje dzieciątko jeszcze bez śniadania wyrodna ze mnie matka
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
Nie mam kurcze jakoś weny... I w sumie nie mam co pisać ,bo rozmawiacie o dzieciaczkach starszych a to wszystko przede mną jeszcze
Jakiś spadek nastroju odczuwam... Głupie myśli mnie nachodzą...
Nie będę Wam tu smędzić
Miłego, słonecznego weekendu Mamunie:)