- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
jestem, żyję, i nawet z ZUSem się wreszcie okazało, że się udało, zasiłek dostanę w przyszły piątek ze spłatą za dwa miesiące... uff
wiecie ostatnio tak szybko mi dnie lecą, że nie nadążam, ciągle coś się dzieje, do tego taka pogoda śliczna, aż chce się przebywać na dworze, tylko ten wiatr trochę zimny
kasiorek0310 książki też ładny prezent, tym bardziej, że trafił w Twój gust

co do kaszlu, to lekarz mojej siostrze powiedział, bo tez tak długo ją kaszel męczył i nie puszczała jej do przedszkola, że ma wychodzić z nią na dwór, żeby powietrze łapała, żeby się przewietrzyła, i chyba pomogło, bo przeszło
natinka ale się wzięłaś za sprzątanie! ja też lubię mieć czystko ale nikomu nie mówię, że sama okna myję lub firany zmieniam, bo moja mama na każdym kroku mi powtarza, że mam pamiętać żeby sama tego nie robić

i widzę, że sezon grillowy otwieracie

czajusiątko nie przejmuj się, najwyraźniej w Waszym wypadku walentynki trwają cały rok a nie tylko 14lutego

roxi1987 fajnie, że wyjazd się udał

Magiczna ja ruchów nie czuję, ale bardzo na nie czekam

co do wózka, to patrząc po mojej siostrze na pewno kupię ze skrętnymi kolami, bo ona ma sztywne i męczy się strasznie przy wyjeżdżaniu z ciasnego sklepu czy nawet przy zwykłym manewrowaniu nim, czytałam tez gdzieś, że takie koła skrętne można też zablokować, jak jest potrzeba, więc na pewno takich będę szukać
tysiiiak zazdroszczę, a jak wyglądały te puknięcia od dzidzi? jak je mogłabyś opisać? ja nawet nie wiem czego się spodziewać, boję się, że te pierwsze delikatne ruchy dzieciątka po prostu przegapię

oj to nie fajnie, że synek nadal tak kaszle, mojej siostry średnia też właśnie wymiotowała jak ją mocno złapał kaszel
lecę teraz zrobić obiad, bo Tż ma drugie zmiany więc po 13 leci do pracy a ja oczywiście do siostry, idziemy jej najstarszą zapisać do szkoły, a potem po dziewczynki do przedszkola
do napisania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna

Co do brzuszka to mój też już sporo urósł

Natinka z tym jacuzzi to rzeczywiście w ciązy to nie. W ciąży nie wskazane są też kąpiele w gorącej wodzie. I to nie jest żaden przesąd czy coś takiego, ciepła kąpiel źle wpływa na Dzidzię.... W ogóle lepiej prysznic od kąpieli. A pływanko to ok, tylko właśnie trzeba uważać na infekcje i lepiej wybierać baseny z wodą ozonowaną, chlorowana to tak średnio.
Co do wózka ja mam bez skrętnych kół i też jestem mega zadowolona. tu link do mojego wózeczka: www.google.pl/search?q=adamex+royal+krat...nsk%252F%3B575%3B768
Jestem z niego mega zadowolona

8kasia8 super że pieniążki już lada moment będziesz miała, ja też jeszcze czekam....
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Agnieszka ja uważam, że plan porodu dla pierworódki to troche abstrakcja bo może sobie myśleć tak i tak a jak przychodzi co do czego to okazuje się zupełnie inaczej

Jeszcze chwila i wszystkie będziemy narzekać, że malucha nas kopią po żebrach i grzebią w pęcherzach

Wczoraj byłam na Greyu

- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14

- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Magiczna ja za dziewczynami potwierdzam, że zdecydowanie z obrotowymi kołami. Są bardzo zwrotne, możesz nawet jedną ręką manewrować, a w razie jak wybierzesz się na jakieś wertepy to zawsze możesz sobie te kółka po prosu zablokować
Kasia super, że sytuacja się w końcu wyjaśniła

Agnieszka śliczny ten Wasz wózek, bardzo mi się takie podobają

Oj ja też czekam niecierpliwie na te ruchy, chociaż wydaje mi się, że czasem ktoś mnie podkopuje, ale to tak max 2 razy na dzień. Nie jestem pewna do końca czy to maleństwo, więc czekam na dalszy rozwój sytacji

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Tysiiiak i Czajusiątko a czy Wy korzystałyście z podwójnych wózków?? Bo jeśli dobrze kojarzę to macie już dwójkę dzieciaczków, tak?

- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
agnieszkazst
wózeczek ładny, kiedyś u nas w mieście widziałam jeden jedyny raz tak i bardzo fajnie wyglądał, od tamtej pory nie spotkałam go na żywo, od razu wpadł mi w oko
a co też miałaś z ZUSem jakieś przeboje?
czajusiątko i tysiiiak śliczne brzuszki!
ja dziś pewnie przesiedzę resztę dnia w domu, muszę nadrobić czytanie, ale rano zaliczyłam już spacer z Tżem po sklepach, dziś u nas mniej słońca

- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Agniesza coś Ci się chyba mylnęło, bo ja teraz będę miała dopiero drugie dziecko, także nie korzystałam z takiego wózka. Znajoma natomiast miała coś takiego sprzedajemy.pl/wozek-blizniaczy-podwojny...hauck-duett,13520527 i była z niego zadowolona
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

8kasia8 no ja jeszcze czekam...... tyle że już "przyzwyczajona" jestem, bo w pierwszej ciąży też był poślizg :/
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale mnie dziś podbrzusze boli i się spina

- natinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Mnie dzisiaj też pobolewa coś brzuszek. Włąsnie odczucie takiego spinania. 3tygnie temu byłam u lekarza i morze już panikuję. Ale jutro wieczorkiem wizyta, więc też się na pewno odezwę co u nas. Wyszła mi wysypka, na rękach i dłoniach. W sumie to już tak mam od pocz ciąży ale początkowo pojawiła się kropeczka, potem dwie i teraz mam więcej. Swędzi i myślę, że jak drapię to się przenosi. Mam tylko nadzieję, że nie groźne dla dzidzi. Pani pielęgniarka, u której byłam dziś na badaniach pow, że to uczulenie. Zobaczymy co jutro gin powie.
A z przyjemnych rzeczy, to dzisiaj mam urodzinki. Mąż przyjechał z pracy i kupił torcika ze świeczkami. Trochę się uśmiałam, bo świeczki na torcie miały o 2 lata mniej

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mam prawie identycznie z dłońmi. coś mi wyskakuje taka wysypka tylko mnie ona nie swedzi a boli szczególnie w ciepłej wodzie: / miałem jedną plamke a teraz całe kostki gdzie kończą się palce. miałam podobne coś na piszczelach nad stopami ale zniknęło. już sobie wkrecalam zatrucie ciążowe ale chyba jednak jaka s alergia.
Wszystkiego najlepszego: *