- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

agnesssa- super, że wszystko ok z dzidziusiem

Jejuuu, dziewczyny jak ten czas leci! "Przed chwilą" nie znałyśmy płci naszych dzieciątek, a teraz tabelka już prawie pełna!
U mnie ruchy są od początku widoczne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

Ja ruchy czuje dos wyraznie ale nie widac jeszcze na zewnatrz chyba przez te lozysko z przodu

- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Żadnych herbapoli, paoli itp. nie kupuję, bo to sama chemia- może coś w sklepach ze zdrową żywnością jest, co?
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Agnessa, jejku Twoje maleństwo waży już prawie pół kg. Kawał babki

Ewelina, ja za dużo ciepłych napoi nie piję. Rano piję słabą kawę z mlekiem, w ciągu dnia czasami inkę. Herbaty nie piję, jakoś nie mam ochoty. Poza tym wodę niegazowaną i dużo kompotu.
- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
madziaska napisał: Agamo, gratuluję córeczki
Będzie parka
Agnessa, jejku Twoje maleństwo waży już prawie pół kg. Kawał babkiNo i super, że imię już wybraliście
Ewelina, ja za dużo ciepłych napoi nie piję. Rano piję słabą kawę z mlekiem, w ciągu dnia czasami inkę. Herbaty nie piję, jakoś nie mam ochoty. Poza tym wodę niegazowaną i dużo kompotu.
A ja zmarzlak jestem i jak mi zimno, to gorący napój poprawia mi ukrwienie i humor

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ewelina87 napisał:
madziaska napisał: Agamo, gratuluję córeczki
Będzie parka
Agnessa, jejku Twoje maleństwo waży już prawie pół kg. Kawał babkiNo i super, że imię już wybraliście
A ja zmarzlak jestem i jak mi zimno, to gorący napój poprawia mi ukrwienie i humor.
Ja mam świeżą mięte (choć tej za dużo w ciąży nie można) i lipę, więc niebawem pewnie zacznę zwłaszcza tą drugą pić w okresie jesiennym. Mama zrobiła mi soki z malin, do tego miód. Może taki zestaw Ci podpasuje???

Aaaa, jeszcze kakao piję

- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
madziaska napisał: Ja mam świeżą mięte (choć tej za dużo w ciąży nie można) i lipę, więc niebawem pewnie zacznę zwłaszcza tą drugą pić w okresie jesiennym. Mama zrobiła mi soki z malin, do tego miód. Może taki zestaw Ci podpasuje???
Aaaa, jeszcze kakao piję
Ja kakao rzadko, bo się nim wręcz opijam

- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak narobiłyscie mi checi, że dzisiaj wieczorem bede robic;p;p
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Aganessa mam tez taka nadzieje ze wszytko bedzie dobrze Jestem zdania ze inaczej byc nie moze
Co do imion jeszcze mnie sie zawsze Łucja podobało ale mój mężu jest na nie jak tylko usłyszał Co do ruchów to u nas na brzuchu odrazu było widac za to czuć nie bardzo czułam Nie mam pojęcia jak to możliwe a jednak.
Ummmmm lipa U mnie babcia robiła syrop z lipy pychota Wieki nie piłam A na ciepło pije sok malinowy domowej roboty (tez babciny) w tym roku dostałam 10 dużych butelek dla mnie i Kacperka i aż żal przyznać ze nie duzo zostało wiec trzymam na nasze przeziebienia. Ja kawy musiałam zaprzestać kompletnie Inkę piłam w pierwszej ciazy a teraz kompletnie mi nie podchodzi Za to zaczęły mnie łapać skurcze w łydkach wiec z magnezem cieżko także wszystko co wypłukuje zaprzestałam pic Moje napoje w ciagu dnia to jedna cherbata na śniadanie i przez resztę dnia woda plus sok pomarańczowy na lepsze przyswajanie magnezu Czasem robię sobie słodka chwile wiec to cos ciepłego No i wlasnie czasem rozcieńczam sokiem syropem jak nie babcinym to kupnym
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
W przyszłym tygodniu w piątek idę zrobić krzywa cukrowa. Fuj :/
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciepło się tu zrobiło od ciepłych płynów

Andzia, to nie chodzi sok z malin, tylko napar z gałązek malin, które prawdopodobnie wywołują skurcze

A my po połówkowym 4d. Dzidziuś wzorowy. Wszystko zdrowiutkie i na swoim miejscu

- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
madziaska napisał: Cześć dziewczynki
Ciepło się tu zrobiło od ciepłych płynów
Andzia, to nie chodzi sok z malin, tylko napar z gałązek malin, które prawdopodobnie wywołują skurcze
A my po połówkowym 4d. Dzidziuś wzorowy. Wszystko zdrowiutkie i na swoim miejscu460 gram i 28 cm
No i....DZIEWCZYNKA NA 100% !!!!
A dokładniej z liści malin

Buziuchna śliczna naszej dziewczynki!

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Andzia A ty już na krzywą cukrową? To badanie się robi między 24 a 28 tygodniem ciąży. Mi lekarka powiedziała że najlepiej koło 27 tygodnia robić więc ja idę dopiero za 4 tygodnie

Ewelina Do tej pory piłam jedną herbatę dziennie, zieloną z jaśminem do śniadania- moją ulubioną

Ja malinki dostaje już przetworzone z babcinego ogródka

Agamo Też mnie skurcze zaczęły łapać w łydkach, muszę sobie magnez kupić jakiś dobry właśnie

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Agnessa mi lekarz kazał zrobić krzywa cukrowa na następną wizytę,która mam 1 wrzesnia. W poprzedniej ciąży chyba też robiłam krzywa jakoś po 20 tc a chodziłam do innego lekarza.
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agamo ja jak na obcasach pochodze to wtedy w nocy mnie łapią skurcze łydek magnezu nie bralam bo sie boje cokolwiek lykac chcialam skonsultowac z lekarzem

Ewelina ja tez inke czasami popijam w sumie to bardzo lubie z mleczkiem

Wczoraj narzekałam, ze nie widac jak mała kopie to mi dzisiaj tak skopała brzuszek, że az caly chodził i mamusia sie ze wzruszenia rozplakala