- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Ja kurtkę zimowa juz mam z h&m kupiłam z drugiej ręki juz wyprana dawno i leży w szafie czeka na zimę Szukałam wczesniej bo widziałam ze utrafie w lepsza cene bo na długo przed sezonem jeszcze

Co do spodni z Kacperkiem rosnąl mi brzusio i biodra Teraz póki co narazie sam brzusio wiec w rozmiarówke wchodzę swoja ale ciążowa
A tu nasz brzuchol

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Jeśli chcesz ukryć zdjęcie to na początek wpisujesz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Agnessa współczuję dobrze, że już coraz bliżej

Agamo moj tez wielgachny, nie przejmuj się

Dziewczyny wszystkie macie piękne domki dla maluszków
Mnie przybyło ledwie 3,5kg i wszystko brzuch i cycki, wiec w rozmiarówke wchodzę bez problemu

Co do sikania to na szczęście w nocy śpię spokojnie tylko rano aż mnie boli wszystko i pierwsze co to lecę do toalety :-P
Leżę sobie właśnie na sofie i odpoczywam, bo mąż zabrał dzieciaki na spacer, ale luz :-D
Idę się jednak wziąć za coś bo mają nas dzisiaj znajomi z dziećmi odwiedzić, to ukrece jakieś ciacho i pasuje coś z tych kartonów usunac, żeby było więcej miejsca w salonie :-P. Tak więc koniec przyjemności

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Baby Ooo tu widzę wielkość podobna do mojej

A tak z ciekawości Bo wiadomo nie liczę w miesiacach ale jak ktos pyta to odpowiadam ze jestem juz w 6stym bo zerkam czasem na taka rozpiskę jak poniżej A weszłam na zapytaj polozna na 22 tydzien na opis dzidziusia itp a tam piszą miedzy 4 a 5 miesiącem ???!!! Yyyy to juz wogole dziwne mi sie wydawało
- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 16

Mój też jest ciut większy niż na zdjęciu- następnym razem zrobię gołe zdjęcie

agamo- super! Ja na innym kompie mam linka do liczenia miesięcy i tam mam, że 6. zaczyna się od 23. tygodnia. To Twoje wydaje mi się jeszcze bardziej precyzyjne

Dzisiejszej nocy miałam koszmarną zgagę! Paliło okropnie! Mąż się obudził i przyniósł mi mleko i całe szczęście pomogło właściwie od razu... Inaczej miałabym całkowicie nieprzespaną noc. A za tydzień mąż wyjeżdża do Wrocławia i nie będzie miał kto mi podać mleka w nocy

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Ojjjj, sliczne brzuszki. Każdy inny, ale każdy wyjątkowy

Mój też większy niż na zdjęciu

agamo, ja też biorę pod uwagę podany przez Ciebie podział na miesiące ciąży. Najbardziej wydaje mi się logiczny

Asz_ka, super gromadka, fajnie

Ewelina, czyli mąż wyjeżdża ? Dobrze, że chociaż w weekendy będziecie się widzieli.
My siedzimy w domku, Hania ma katar, więc zostawiłam ją w domu, żeby czegoś gorszego z przedszkola nie przyniosła. Dzisiaj chyba pójdę na strych po ubranka. Któraś posała, że kupiła Lovele w promocji w Biedronce. Ja też

- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 16
madziaska napisał: :Ewelina, czyli mąż wyjeżdża ? Dobrze, że chociaż w weekendy będziecie się widzieli.
My siedzimy w domku, Hania ma katar, więc zostawiłam ją w domu, żeby czegoś gorszego z przedszkola nie przyniosła. Dzisiaj chyba pójdę na strych po ubranka. Któraś posała, że kupiła Lovele w promocji w Biedronce. Ja też26 zł. za 3 litrowy płyn do prania. No i kupiłam parę rzeczy w Pepco dla małej, nie mogłam się oprzeć. Kocyk z minky, dwie bawełniane pieluszki, bodziaki z dł, i kr. rękawkiem, półśpiochy. Jejku, jakie to maleńkie
Rok będziemy weekendowym małżeństwem

A mała biedna katar złapała pewnie od tej szalonej pogody. Z upału zaraz w chłód :/.
Ja Lovelę kupiłam w promocji z Auchan proszek 1.8kg plus płyn do prania 1,5l za 26zł. No i... mam zamiar za jakiś czas poprać wszystko, co otrzymaliśmy dla Januszka

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Wszystkie brzuszki cudne, wg mnie widać który brzuszek ma już rodzeństwo, te są jednak większe

Ja mam jakieś 2-3kg na plus, biodra mam i tak szerokie i na szczęście tam nic nie rośnie

Madziaska Zdrówka dla Hanulki

Ewelina Współczuję, że mąż wyjeżdża, nie cierpię jak mojego nie ma w domu

Asz_ka Zdecydowanie jesteś najbardziej doświadczoną mamusią

Mulinia To już szalejesz z wyprawką

Baby No tak myślałam, ze przy dzieciaczkach rozpakowywanie to nie takie hop siup

Agamo Przezorny zawsze ubezpieczony i kurtkę już masz

Andzia Przystojniak z Twojego synka

A to mój zeszłotygodniowy brzuszek
docs.google.com/spreadsheets/d/10vDdIazi...kH4/edit?usp=sharing
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
A ja już 6kg na plusie :/
Zauważyłam, że dzidzia w brzuchu bardziej woli spać w dzień niż w nocy. Wczoraj meczylam się do drugiej w nocy,a pęcherz mam tak skopany,że szok. A do tego ta zgaga. Dziś w nocy nie obyło się bez rennie. juz sobie wyobrażam jak przy takim trybie spania dzidzi w brzuchu będę w funkcjonować po porodzie z dwójką dzieci. Kosmos bo w dzień się wtedy nie przespie,bo starszy synek nie da spać a noc będzie zawalona wiec będę taki zombie ze szok
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madziaska Noooo leci i to bardzo chyba jak sie ma juz pociechy w domu to leci o wiele szybciej Albo ja juz stara jestem

Aganessa brzusio tez podobny do tych "kolejnych ciążowych" fakt ze szybciej i łatwiej chyba ma rosnąć teraz ciekawa jestem czy na koniec tez bedzie większy A i brzusia wszystkie jedne piękne i te małe i te wielkie Ja w pierwszej ciazy miałam malutki prawie nie widoczny na tym etapie W pracy babki po 50-tce sie ze mnie śmiały ze ja w ciazy mam mniejszy niz one a one w ciazy nie sa

Andzia to kg mamy tak samo

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tak z innej beczki ma tu któraś mamusia konflikt syrologiczny?