- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
andzia_zg napisał: Madziaska mielismy propozycje Czaruś (Cezary) ale teściowa tez mówiła, że Czaruś jej sie kojarzy z psem, znajomi tez mówili, że słyszeli ze tak nazywaja psy wiec zrezygnowalismy z tego imienia mimo, że bardzo nam sie podoba i nawet przez jakis czas mówiłam do brzucha Czarek.
A jesli chodzi o brzuszki to faktycznie mamusie w kolejnej ciazy maja wieksze brzuszki. Wszystkie sa mega zgrabne.
Olałabym to, co ludzie mówią!!
PS. Wózek dziś przyszedł
Później wstawię fotkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- W oczekiwaniu na córeczke :D
- Otrzymane podziękowania: 5
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ewelina czekamy na zdjęcie
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Andzia imię wybierzcie jakie sie wam podoba i nikomu nie mówcie dopiero jak sie urodzi i nikt wam wtedy nie powie ze sie z psem kojarzy Nigdy nie ma tak zeby sie wszystkim dogodzilo a imię wam ma pasować i maleństwu Tak na marginesie Cezary ale świetne imię mnie sie bardzo podoba!! Z naszych typów na chłopca miało byc Leszek, Kuba, Bartek i Bogdan (o tym myśleliśmy przy pierwszym synku)
Co do słodyczy ranyyyyy ja tez tak mam ze codziennie cos słodkiego musi byc Do pracy zawsze ciastko i jesCze jakies pomadki ale duuuupa urośnie juz to widzę W poprzedniej ciazy z synkiem na poczatku słodkie mi przeszkadzało i nawet slodzilam mniej a w ostatnim trymestrze tak mnie wzięło ze codziennie musiał byc magnum almond w lodowce tzn w lodowce zapas a codziennie jedlam No i boczki rosły hehehe
Konflikt krwi mamy Tutaj procedura jest ze w 28 tyg dostaje rutynowo zastrzyk i pozniej po porodzie w zalerznosci od grupy krwi dziecka Pierworodny ma grupę krwi po mnie wiec zastrzyki juz nie dostałam A teraz mam sie umówić wlasnie na kolejny zastrzyk tym razem w 25 tyg.
Dobra nie pamietam co tam jeszcze pisalyscie podczytam was jeszcze raz jutro bo juz lecę spać U nas ostatnio mało czasu bo byliśmy w lesie na grzybkach ale piękne okazy dzisiaj sie juz susza Ummm juz czuje ten smak uszek z barszczem na wigilie mniam
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Madziaska to zdroweczka dla Hanuli, z tymi alergiami to teraz masakra
Agnessa Nie zrobili Wam testów bo poniżej 3 roku życia wychodzą niemiarodajne, z tego co mi wiadomo to można dopiero po skończeniu 3 lat próbować, żeby to miało sens
Basiula witaj, śliczny zgrabniutki brzusio
Miluniaa a lekarz nie przepisał ci żadnych leków, że sama szukałeś w aptece? Nie wolno tego bagatelizować, moja koleżanka przez zapalenie pęcherza wylądowała w szpitalu
Ewelina dawaj foty wózka a co do humoru to ja wczoraj miałam ciężki dzień dzisiaj zapowiada się już lepiej co do słodkości, to ja na początku nie mogłam patrzeć na slodkie a teraz czasem mnie weźmie i mam takie napady ze zjadlabym na raz tabliczkę czekolady :-D. Hahahah
Andzia olej opinie innych, to Wam ma się podobać imię a nie ludziom, moja koleżanka dala synkowi na imię Feliks mimo, że w rodzinie jej mówili, że brzydko, nieładnie, że dziwne imię itp, a teraz wszyscy się przyzwyczaili i nikt tego nie komentuje, u nas jeszcze przed pierwszym miało być Kuba lub Nikola jak się okazało, że synek to wyszło, że jednak Adrian bo Jakub juz nam tak nie pasowało, wiec to się wszystko zmienia :-P
Idę się kawy napić, bo mi znowu ciśnienie spadło na dno :-P. Chyba zaraz zasnę a musze na zakupy skoczyć, coś ogarnąć w domu, pranie zrobić i obiad ugotować. Właśnie co robicie dzisiaj na obiad? Ja z racji gorąca idę na łatwiznę i będzie makaron z sosem pomidorowo-serowym Mmmmm uwielbiam
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Andzia Ja bym się kompletnie nie przejmowała tym co ludzie gadają, zresztą jak wybraliśmy imię Maksymilian to też mi dużo osób mówiło, że Maks to jak pies A w Du..ie z nimi jakoś teraz nikt na mojego syna nie woła, że ma "pieskie imię" Teraz tez marudzi moja mam i babcia że marcelina nie specjalnie, bo Marcysia będą wołać i że wiocha, a mi to nie robi, będzie Marcysia i tyle
Ewelina jestem ciekawa tego Twojego wózka, słyszałam od mojej koleżanki że była zadowolona z tego Carmela (bo o ile dobrze pamiętam to właśnie ten wybraliście )
Basiula Śliczny brzusio
Baby Zależy od lekarza z tymi testami, w moim rodzinnym mieście jak mama była kilka razy u lekarza z Maksem to się dziwiła, że nadal nie ma testów zrobionych skoro za każdym razem z tymi samymi objawami przychodzimy. Makaron z sosem pomidorowym to nasze ulubione danie Ale ja dzisiaj mam ochotę na rybę i surówkę z kiszonej kapuchy
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Ależ u nas dzisiaj cieplutko, lato w pełni
Andzia, nie słuchaj ludzi. Nie znam żadnego psa o imieniu Czarek Ja jak mówię w rodzinie jakieś propozycje imienia dla małej, to też słyszę, że brzydkie, albo kojarzy się z jakąś ciotką To nasze dziecko i my wybierzemy jak się będzie nazywało
Ja wózek też mam z głowy
Agnessa, mi też lekarka mówiła, że przed 3 r.ż raczej nie robi się testów, bo właśnie niemiarodajne. Teraz możesz już zrobić, Maks prawie ma trzy latka, a i okres do robienia testów odpowiedni.
U mnie też dzisiaj gołąbki
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asz_ka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie dzisiaj na obiad karkówka z pieca, ryż i buraczki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aszka, podziwiam Cię kobieto ! Taka mała różnica wieku między dzieciaczkami. Zosia rocznikiem z moją Hania Hania z grudnia 2011. No i to imię bardzo mi się podoba, choć osratnio siostra mi odradzala, bo mamy ciotkę Zoske, której nie lubi. Aż sie we mnie zagotowalo jak powiedziała, że okropne imię, aż ją otrzepalo jak sobie pomyslala o nim. Wariatka !
- asz_ka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 16
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa