- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- W oczekiwaniu na córeczke :D
- Otrzymane podziękowania: 5
Załącznik nie został znaleziony
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ja też podczytuje ale nie mam siły pisać więc tak na szybko
Basiulek Fajny wózek
U nas od soboty jelitówka panuje, kilka nocy nie przespanych z powodu wymiotów na przemian Maksia i moich Jesteśmy wykończeni, mam nadzieję, że szybko przejdzie bo jak na razie zasada 3 dni się nie sprawdziła
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agnesssa- współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrówka, Biedactwa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Agnessa, zdrowka !!! :* Czy Wy ostatnio juz nie przechodziliscie jelitowki ? Maksiu byl szczepiony na rota ?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Agnesssa zdrowka ! u nas to teraz najgorsze, ze zadnych lekow nam nie wolno ...
Moj bączek jest tak aktywny, że ja nie wiem co to bedzie jak sie urodzi . Dzisiaj obiadek dla tatusia pomagala robic:) Jak tatus w pracy to mi jakos z nia razniej jakbym sama nie byla
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agnessa współczuję i życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Basiula fajny wózek. Fajne uczucie mieć już coś dla maleństwa w domu bo nie? Pamiętam jak ja się jaralam jak juz wózek był w domu. Ciągle go oglądałam itp.
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ewelina nim sie obejrzysz rok wam szybko minie Dobrze ze oboje tego chcecie i taki mieliście plan Gorzej by było jakby to była decyzja bardziej jednej strony niz drugiej.
Aganessa duuuzo zdrowka Wspolczuje bo jelitowka straszne dziadostwo! Zwłaszcza teraz!
Basiulka śliczny wózek! Cieszy taki zakup co?! Ps. Wlasnie przeczytałam ze fajnie Cos mi tel nawala i nie widziałam ostatnich postów. Ja swój pierwszy wózek tez kupiłam wczesnie i taka radość była ale ciuszki chyba kocham bardziej oglądać układać prac i jeszcze raz oglądać i jeszcze raz układać ummmm A najlepszy jest zapach
Madziaska z ta kurtka to nie wiem jaka drobna jestes U nas w sumie rozmiarówka inna ja przed ciaza nosilam 36 Teraz spodnie nosze juz 38 (o ile sie nie mylę bo u nas rozmiarówka inna) I ciuchy ciążowe z h&m sa bardziej w rozmiarach s,m,l Kurtkę typu parka kupiłam s i jest duuuza Mysle ze na wielkość mojego brzucha zima plus ciepły swetr pod spodem moze byc ok Strzelam ze pewnie jeszcze luzu mi zostanie bo kurtka naprawdę jest z zapasem Ale ja jestem zmarzluch nawet w ciazy chyba większy wiec mnie ta szerokość w miarę odpowiada Natomiast jak ty taka drobinka to nie mam pojęcia jaka kurtkę Tzn rozmiar moglabys miec chyba nie z h&m bo nie widziałam u nich xs. Nie wiem czy Zara nie robi mniejszej rozmiarówki bo mam od nich jedne jeansy ciążowe i sa dosc wąskie jak na 36
Milcia u mnie skurczy przepowiadających nie ma Ale u mnie nawet nie było w 42 tygodniu ani nawet przez pierwsze dni gdy mi wywoływali poród w szpitalu wiec mną sie nie sugeruj
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agamo napisał: Ewelina nim sie obejrzysz rok wam szybko minie Dobrze ze oboje tego chcecie i taki mieliście plan Gorzej by było jakby to była decyzja bardziej jednej strony niz drugiej.
Święte słowa!
Madziaska z ta kurtka to nie wiem jaka drobna jestes U nas w sumie rozmiarówka inna ja przed ciaza nosilam 36 Teraz spodnie nosze juz 38 (o ile sie nie mylę bo u nas rozmiarówka inna) I ciuchy ciążowe z h&m sa bardziej w rozmiarach s,m,l Kurtkę typu parka kupiłam s i jest duuuza Mysle ze na wielkość mojego brzucha zima plus ciepły swetr pod spodem moze byc ok Strzelam ze pewnie jeszcze luzu mi zostanie bo kurtka naprawdę jest z zapasem Ale ja jestem zmarzluch nawet w ciazy chyba większy wiec mnie ta szerokość w miarę odpowiada Natomiast jak ty taka drobinka to nie mam pojęcia jaka kurtkę Tzn rozmiar moglabys miec chyba nie z h&m bo nie widziałam u nich xs. Nie wiem czy Zara nie robi mniejszej rozmiarówki bo mam od nich jedne jeansy ciążowe i sa dosc wąskie jak na 36
H&M ma porąbaną rozmiarówkę . Ciążowe długie noszę 38, a krótkie jak przymierzałam, to 36 z tyłka mi spadały
Basiula- tanioszka!!
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Agnessa współczuję, oby szybko minelo
Madziaska ja jeszcze z pierwszej ciąży mam płaszcz taki zwykły, nie ciążowy, tylKo zapinany na 3 guziki pod biustem a potem się rozchyla, guziki trochę przesunęłam i starczyło spokojnie, teraz tez powinno
Mam dzisiaj jakiś gorszy dzień, zresztą wczoraj też, wkurzam się o byle co, a na dodatek ospala jestem :-/ mam nadzieję, że mi przejdzie szybko
Najgorsze, że muszę na następną sobotę przygotować wszystko na 3 urodziny Niski, najgorsza sprawa z tortem, nie chce kupować ale przeraza mnie siedzenie z tym w nocy... No ale jakoś ogarnę temat