BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE STYCZEŃ 2016

9 lata 3 miesiąc temu #1006991 przez Ewelina87
Basiula, dawaj fotkę wózka! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1007005 przez Miluniaa
Otóż to ! :whistle:

9 lata 3 miesiąc temu #1007012 przez Basiula
:-) Nie jest to nowy wózek choć chciałam ale za taką cenę ;) najbardziej zadowolona jestem z nosidełka :D super sprawa regulowane 3wysokości, na leżąco wygląda jak mini gondola :) nic specjalnego ale już jest :D

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 3 miesiąc temu #1007013 przez Basiula
:-) Nie jest to nowy wózek choć chciałam ale za taką cenę ;) najbardziej zadowolona jestem z nosidełka :D super sprawa regulowane 3wysokości, na leżąco wygląda jak mini gondola :) nic specjalnego ale już jest :D

Załącznik nie został znaleziony

Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1007028 przez agnesssa
Hej mamusie,

Ja też podczytuje ale nie mam siły pisać więc tak na szybko

Basiulek
Fajny wózek

U nas od soboty jelitówka panuje, kilka nocy nie przespanych z powodu wymiotów na przemian Maksia i moich :( Jesteśmy wykończeni, mam nadzieję, że szybko przejdzie bo jak na razie zasada 3 dni się nie sprawdziła :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Podziękowania: Basiula

9 lata 3 miesiąc temu #1007047 przez Ewelina87
Basiula- wygląda jak nowy! Ile płaciliście?

Agnesssa- współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrówka, Biedactwa :(

9 lata 3 miesiąc temu #1007070 przez madziaska
Basiula, super wózek :)

Agnessa, zdrowka !!! :* Czy Wy ostatnio juz nie przechodziliscie jelitowki ? Maksiu byl szczepiony na rota ?

9 lata 3 miesiąc temu #1007103 przez Miluniaa
Bsiula wozek jak nowka :) Super zakup
Agnesssa zdrowka ! u nas to teraz najgorsze, ze zadnych lekow nam nie wolno ...
Moj bączek jest tak aktywny, że ja nie wiem co to bedzie jak sie urodzi . Dzisiaj obiadek dla tatusia pomagala robic:) Jak tatus w pracy to mi jakos z nia razniej jakbym sama nie byla :):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1007114 przez Basiula
Za wózeczek zapłaciliśmy 550 zł :) fakt wygląda jak nówka bo zakupiony w tym roku w styczniu więc udało nam się :) a kosztował 5 razy drożej ;)

Agnessa współczuję i życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007118 przez andzia_zg
Agnessa współczuję jelitowki. My to przechodzilismy miesiąc temu

Basiula fajny wózek. Fajne uczucie mieć już coś dla maleństwa w domu bo nie? Pamiętam jak ja się jaralam jak juz wózek był w domu. Ciągle go oglądałam itp.

[*] Aniołek 10.2014

9 lata 3 miesiąc temu #1007152 przez Basiula
No pewnie, że super jest już coś mieć :D

Ps. Jutro idziemy na prenatalne oby było dobrze :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007154 przez Basiula
No pewnie, że super jest już coś mieć :D

Ps. Jutro idziemy na prenatalne oby było dobrze :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1007159 przez agamo
Andzia super ze wyniki wyszły dobrze!! To teraz trzeba to "oblać" najlepiej jakas bomba kaloryczna :D

Ewelina nim sie obejrzysz rok wam szybko minie Dobrze ze oboje tego chcecie i taki mieliście plan Gorzej by było jakby to była decyzja bardziej jednej strony niz drugiej.

Aganessa duuuzo zdrowka Wspolczuje bo jelitowka straszne dziadostwo! Zwłaszcza teraz!

Basiulka śliczny wózek! Cieszy taki zakup co?! Ps. Wlasnie przeczytałam ze fajnie :p Cos mi tel nawala i nie widziałam ostatnich postów. Ja swój pierwszy wózek tez kupiłam wczesnie i taka radość była :) ale ciuszki chyba kocham bardziej oglądać układać prac i jeszcze raz oglądać i jeszcze raz układać :) ummmm A najlepszy jest zapach :)

Madziaska z ta kurtka to nie wiem jaka drobna jestes U nas w sumie rozmiarówka inna ja przed ciaza nosilam 36 Teraz spodnie nosze juz 38 (o ile sie nie mylę bo u nas rozmiarówka inna) I ciuchy ciążowe z h&m sa bardziej w rozmiarach s,m,l Kurtkę typu parka kupiłam s i jest duuuza Mysle ze na wielkość mojego brzucha zima plus ciepły swetr pod spodem moze byc ok Strzelam ze pewnie jeszcze luzu mi zostanie bo kurtka naprawdę jest z zapasem Ale ja jestem zmarzluch nawet w ciazy chyba większy wiec mnie ta szerokość w miarę odpowiada Natomiast jak ty taka drobinka to nie mam pojęcia jaka kurtkę Tzn rozmiar moglabys miec chyba nie z h&m bo nie widziałam u nich xs. Nie wiem czy Zara nie robi mniejszej rozmiarówki bo mam od nich jedne jeansy ciążowe i sa dosc wąskie jak na 36

Milcia u mnie skurczy przepowiadających nie ma Ale u mnie nawet nie było w 42 tygodniu ani nawet przez pierwsze dni gdy mi wywoływali poród w szpitalu wiec mną sie nie sugeruj :p

Aga

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1007172 przez Ewelina87

agamo napisał: Ewelina nim sie obejrzysz rok wam szybko minie Dobrze ze oboje tego chcecie i taki mieliście plan Gorzej by było jakby to była decyzja bardziej jednej strony niz drugiej.

Święte słowa!

Madziaska z ta kurtka to nie wiem jaka drobna jestes U nas w sumie rozmiarówka inna ja przed ciaza nosilam 36 Teraz spodnie nosze juz 38 (o ile sie nie mylę bo u nas rozmiarówka inna) I ciuchy ciążowe z h&m sa bardziej w rozmiarach s,m,l Kurtkę typu parka kupiłam s i jest duuuza Mysle ze na wielkość mojego brzucha zima plus ciepły swetr pod spodem moze byc ok Strzelam ze pewnie jeszcze luzu mi zostanie bo kurtka naprawdę jest z zapasem Ale ja jestem zmarzluch nawet w ciazy chyba większy wiec mnie ta szerokość w miarę odpowiada Natomiast jak ty taka drobinka to nie mam pojęcia jaka kurtkę Tzn rozmiar moglabys miec chyba nie z h&m bo nie widziałam u nich xs. Nie wiem czy Zara nie robi mniejszej rozmiarówki bo mam od nich jedne jeansy ciążowe i sa dosc wąskie jak na 36

H&M ma porąbaną rozmiarówkę :P. Ciążowe długie noszę 38, a krótkie jak przymierzałam, to 36 z tyłka mi spadały :P

Basiula- tanioszka!! :):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1007225 przez baby_55
Basiula to chyba mutsy z tego co widzę, a to mocne i wytrzymałe wózki, wiec tymbardziej gratuluje zakupu :-)

Agnessa współczuję, oby szybko minelo

Madziaska ja jeszcze z pierwszej ciąży mam płaszcz taki zwykły, nie ciążowy, tylKo zapinany na 3 guziki pod biustem a potem się rozchyla, guziki trochę przesunęłam i starczyło spokojnie, teraz tez powinno ;-)

Mam dzisiaj jakiś gorszy dzień, zresztą wczoraj też, wkurzam się o byle co, a na dodatek ospala jestem :-/ mam nadzieję, że mi przejdzie szybko

Najgorsze, że muszę na następną sobotę przygotować wszystko na 3 urodziny Niski, najgorsza sprawa z tortem, nie chce kupować ale przeraza mnie siedzenie z tym w nocy... No ale jakoś ogarnę temat ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka