- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- W oczekiwaniu na córeczke :D
DZIEWCZYNY !!! dziś już byłam na małych zakupach i konkretne ciuszki mogę już kupować ! dziś byliśmy na prenatalnych i w końcu maluszek się pokazał CÓRECZKA!!
Wyniki super wyszły i bardzo długie nózki ma
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ale z nasza listą plci idziemy co do jednego caly czas polowa dziewczynek, polowa chlopcow :D mamy mieszane towarzystwo
O tak piekny stan kiedy mozna kupic juz cos do plci,a nie unisex
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Gratuluję córeczki !!! Ja też już kupiłam kilka różowiutkich rzeczy dla małej
Agamo, no dosyć drobna jestem. Teraz mam 86 cm w pasie, a brzuch już dość spory Stwierdziłam, że jednak nie będę kupowała kurtki. Wezmę od mamy. Ostatnio kupiła sobie fajny płaszczyk w reserved 36, na brzuch mam jeszcze sporo miejsca, bo to chyba jakieś duże 36. W ramionach jest ok. więc będzie w sam raz Nie wiem jak z kurtkami, ale ja w H&M kupiłam spodnie 34, więc myślałam, że kurtkę w tym rozm. też kupię.
Baby, to masz zime z głowy, skoro posiadasz taki płaszczyk
Ojjj, ja też ostatnio jakaś ospała. Kilka razy ucięłam sobie drzemkę w ciągu dnia. Dobrze, że Hania mi na to pozwala
Powodzenia z tortem. Ja raz robiłam tort sama i nigdy więcej Stres straszny czy wyjdzie. No i beza mi opadła, bo włożyłam do lodówki. Zawsze mi wychodził
U nas ur w grudniu, ale chyba ograniczę się do tortu, bo pewnie sił będzie mniej
Ja też dzisiaj po wizycie. Wszystko ok, szyjka też. Lekarz mówi, że ta szyjka już taka będzie, bo rodziłam, no i pękła przy porodzie. Jest minimalnie skrócona. Mała rośnie jak na drożdżach Kolejna wizyta za 3 tyg. Glukozę mam zrobić, ale tylko godzinę po wypiciu, przed nie.
PS
Pojawiła się u mnie siara
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 16
Baby- powodzenia z imprezką
madziaska- super, ciesze się, że wszystko w porządku! Ja mam wizytę w poniedziałek. Mi jeszcze nic nie cieknie z sutków
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Dziewczyny super ze na wizytach wszystko ok. Bardzo miło słyszeć ze nasze dzieciaczki się dobrze rozwijają.
Od jakiegoś czasu bardzo się mecze z bólem pleców. Przychodzi wieczór to zaczyna się masakra. Jak usiade na krześle przed komputerem to po kilku minutach juz boli.bardzo mi to przeszkadza. Mąż masuje mnie mocno i boli,jak proszę,żeby masował lekko to mówi,że to nie ma wtedy sensu. Wiec rezygnuje z tych masaży. A jak to jest u Was?
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wczoraj pozamawialam na allegro pieluchy, bo te co mam po synku juz sa mocno sprane. Kupiłam juz teraz bo za 2 tygodnie jadę do rodziców i mama ma mi kilka pieluszek przeciąć i obszyc na maszynie abym miała takie mniejsze pieluszki jak dziecko leży w lozeczku żeby podłożyć pod buzke itp. Potem do porodu nie będę już jechała tyle km wiec pieluszki kupiłam juz teraz. Będę miała już z głowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj mam 22 tydzien ciazy, a wiecie, ze najwczesniej uratowany wczesniak w Polsce miał dokładnie 22 tyg ?? Ależ to musiała być kruszyna !
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madziaska rany drobniutka ja powiem ze mnie rosnie póki co tylko brzuch I problem bo spodnie 36 na biodrach sa dobre ale na brzuchu cisną i guma za mała Kupiłam 38 i sa na gumkę dobre ale z tyłka mi lecą :-/ Eh No i mierzyłam brzuchol wczoraj 99cm juz mamy troche przerażające na koniec ostatniej ciazy miałam 112cm i cos czuje ze teraz bedzie większy Ciekawa jestem czy niunia bedzie większa w takim razie od Kacpra czy to poprostu wszystko inne juz sie rozrosło
Miluniaa póki spisz na boku nie powinnaś miec wyrzutów Nie powinno sie spać na wznak ale znam i takie mamuśki ktore tak spały bo inaczej nie dawały rady i szczerze to mysle ze najwazniejsze bys ty sie wysypiala i wstawała wypoczęta Bo wypoczęta mama to szczęśliwe dziecko!! Takze spij tak jak ci wygodnie Ja mam o tyle łatwiej ze ja uwielbiam spać na lewym boku nawet nie w ciazy wiec dla mnie norma ale bolą mnie biodra jak śpię tylko na jednym boku wiec sie w nocy obracam raz na lewy raz na prawy i tak tez spałam w pierwszej ciazy i wszystko było ok.
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój brzuszek mierzy 95cm