- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LUTY 2016
MAMUSIE LUTY 2016
- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentka dietetyki
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź

link:
www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

ja już wyprałam ubranka, ale nie mogę sie zabrać za prasowanie

ja czuję się w miarę ok, tylko już coraz ciężej

Martynka oj, zgadzam sie

- Elusia
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Kocyk dla synka skończony

Lili Ja porodu jako tako się nie boję, było ciężko ale przeżyłam to i teraz dam radę

Asieńka Duży ci Kubuś rośnie

Martynka Obyś wytrwała jak najdłużej:* napewno już Ci ciężko, ale dla dobra maleńkiej aby jak najdłużej w brzuszku:*
Agulka Jak tam po świętach?

Piszcie kochane. bo nie długo już nie będzie na to czasu

- Lili9
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Sylwester lepiej się czułam ale jakoś humoru nie miałam. Tez z teściami i rodziną męża.
Mój Zosiek co chwile płacze i marudzi bo praktycznie w ogóle jej nie biorę na ręce ani nie prowadzam. Buntuje się strasznie, no ale nie oszukujmy się, mały tez jest ważny. Mężowi juz ręce i krzyż odpada od jej prowadzania. Ale widzę że nie długo w końcu pójdzie sama tylko boi się odważyc.
Ma od ponad tygodnia katar, najpierw myślałam że to od zębów, ale po kilku dniach zrobił się gesty, zielony. I nie wiem czy iść z tym do lekarza, bo wszyscy mówią ze jak sam katar to nic jej nie jest.
Dziś spakowalam całkiem siebie i małego. Wszystko poprane, zostało mi tylko dosłownie kilka rzeczy poprasowac. Laktator wyparzony w razie W. Jutro zaczynam 9 miesiąc czyli 36 tydzień albo 7?? Juz nie wiem jak to liczyć. A spakowalam się bo dziś trochę dziwne się czułam. Jak chodziłam to nogi mi się kilka razy ugiely z bólu i zgielo mnie w pół. Jak leżałam tez bolało. I mały ruszał się tak dziwnie jakby w zwolnionym tempie. Wzięłam najpierw No spe i paracetamol - nie przeszło. Potem 2 nospa i teraz już ok. Ale jak coś jestem w stanie gotowości. Tylko najgorsze ze mąż jutro do pracy

Dziewczyny nie pogniewacie się jeśli poproszę o Wasze dane np na fb? Chciałabym mieć z Wami kontakt po porodzie a z tego co widzę to forum może zniknąć.
Jak coś to w prywatnej wiadomości. Buziaki
- AgulkaKrk
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ja tez z skurczami pojechałam do szpitala, a wody odeszły mi przed samym porodem podczas badania ginekologicznego... wiec u mnie też pewnie będzie podobnie

ja urodziłąm kończąc 37 tydzień, wiec teraz wole też być gotowa wcześniej

my całe szczęście będziemy mieli z kim synka zostawić, aby mąż i tym razem był przy porodzie, ale boje sie , ze on akurat w pracy będzie... bo on ma taki zawód, ze telefonu przy sobie nie może mieć... jedynie mogę do zakłądu pracy dzwonić, aby go powiadomili i aby dojechał w razie czego... a chciałabym rodzić tam gdzie Kacpra czyli jakieś 30 km ode mnie i musiałby mnie ktoś zawieżć... a jak nie to też mi pozostaje karetka i rodzenie w mojej miejscowości...
Lili bidulko, obyś jak najdłuzej wytrwała :* jak ZOsia za rączkę chętnie chodzi, to i niebawem sama zacznie biegać

co do forum, to u nas na sierpniówkach też coraz ciszej i spokojniej, moze nas z 3-4 zostało, ale my mamy dodatkowo na fb utworzoną grupę i tam wszystkie jesteśmy

Agulka ojej, to już niebawem Klara będzie z Wami

co do fb , to tez myśle ze fajny pomysł

- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- studentka dietetyki
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź

link:
www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K
- AgulkaKrk
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Elusia
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Lili i Asia nie zazdroszczę chorych pociech:( oby szybko przeszło. U nas na szczęście ok, tylko ja kaszlę dość mocno więc znowu zażywam tantum verde.
Martynka Fajnie, że remont idzie tak jak chciałaś

Asieńka zazdroszczę tej możliwości porodu z mężem. Ja co prawda sama byłam przez 8h a mąż dojechał już rano jak mnie przenieśli na porodówkę, ale bardzo się cieszę, że przy mnie był. Teraz też bym chciała i żeby znowu mógł pępowinę odciąć. Ale raczej nie da rady. Trudno. Co do rzeczy to ja jak na razie skończyłam malować łóżeczko:P jutro wypłukam baldachim i ochraniacze, to do niedzieli łóżeczko stanie

Agulka kurczę tak już blisko masz do porodu!

- Andziulaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Współczuje Wam chorych dzieciaczków te pogody takie są na chorobe raz cieplo raz mróz i tak w kółko ;/
Też chce żeby mąż był przy porodzie ale on się jakoś nie potrafi zdecydować.. Torby jeszcze spakowanej nie mamy dopiero musze kupic dla siebie rzeczy do szpitala

I korzystając z okazji chciałabym Wam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku żeby ten rok przyniosł same radosne chwile i aby każda z nas urodziła całe i zdrowe dzieciąteczko :*
- AgulkaKrk
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Torba w końcu spakowana, ufff

Kacper ma zawalone gardło i dostał antybiotyk;/ oprócz tego multum innych leków na kaszel i katar... biedaczek dlatego nie chciał nam jeść... teraz już wraca do normy

Martynka współczuje dolegliwości, zgagi itp... mnie całe szczęście zarówno w pierwszej ciaży jak i teraz, ominęła

jak po wizycie ?
Elusia a może córa Cię zaskoczy i tym razem wyjdzie wczesniej:)? ja po pierwszym porodzie w 37 tc wole mieć wcześniej wszystko przygotowane

Andziula współczuje leżenia w szpitalu :* ale dobrze, ze juz dobrze