- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LUTY 2016
MAMUSIE LUTY 2016
- Elusia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agulka Na pewno wyjdzie ci ta owieczka na ścianie dasz radę fajnie z tym szyciem, że masz taki dryg, ja kompletnie tego nie ogarniam ale za to szydełkuje troszeczkę właśnie jestem w trakcie robienia kocyka dla małej
Asieńka Kurczę oby synkowi szybko przeszło bo to nic fajnego tak, na parapetówce byłam sama, ale nawet się cieszę, bo chłopaki świetnie dali sobie radę beze mnie:) a ja psychicznie troszkę odpoczęłam no i świetnie się bawiłam, pogadałam z przyjaciółkami i znowu jest moc:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ignaś też z innymi spokojnie zostanie ale w dzień, na nocy już problem, a my jeszcze mamy psa którego ciężko gdzieś zostawić
Dzisiaj byłam w szpitalu na badaniach, jutro wyniki. Od 7 rano tam byłam do 13! cały czas na czczo masakra... no i po drugim pobraniu krwi, przez to że stażystka wbiła mi się źle i ręka mnie mega bolała, prawie zemdlałam i w konsekwencji zwymiotowałam całą glukozę :/ więc trzeciego pobrania nie było, ale już rozmawiałam z moją p.doktor i mówi że jej te dwa wystarczą i już nie będzie mnie męczyła żebym znowu robiła to badanie KTG ok, szyjka długa i zamknięta, przepływy w normie, córeczka mała bo waży 800g, ale nogi ma długie się śmiałam że jakaś modelka chyba, a dr, że jak tak kopie to chyba piłkarka jakaś
Tyle odpoczywajcie kochane:* dam znać jak tam z wynikami badań
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
czekamy na wyniki ale na pewno będzie wszystko dobrze
fajnie, ze P. dr nie kazałą drugi raz Ci przechodzić przez tą glukoze
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
U nas duzo dzieci wsrod znajomych , w rodzinie 3 ale moja siostra rodzi 2 miesiacepo mnie wiec bedzie kolejny bobas ale tez bardzo duzo mam z dziecmi poznalam na placu z ktorymi mam staly kontakt a Kacperek ma sie z kim bawic
A tutaj pochwale sie misiem ktory uszylam Kacperkowi nie jest to szczyt moich mozliwosci bo robiony na szybko w asyscie synka ale Kacprowi sie podoba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tutaj moje perelki dla Kubusia spiworek z Kubusiem za 13 zl, kremowy za 2 zl, kombinezon pluszowy za 8 zl i czapeczka za 2 zl
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
Asieńka Super ten miś. Lubię takie proste misie bo mają swój urok i jaką wartość jak są zrobione przez mamę Super śpiworki Kurcze ja od kilku tygodni się wybieram na szmateksy i wybrać się nie mogę, ale mi smaka narobiłaś i jak jutro będzie w miarę pogoda to polecę A ten kombinezonik też cudny i w jakim świetnym stanie, jak nowe te rzeczy
- Elusia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asieńka Super ten misio ja znowu jeśli chodzi o ręczne szycie czy na maszynie to masakra.... zupełnie mi to nie idzie:P także naprawdę podziwiam co do dzieci, to zazdroszczę tych spotkań, że mogą się razem bawić. My mamy jednych bliskich znajomych z córcią rok starszą to się bawią jak się spotkamy, z męża rodziny jest 5 dzieci ale same starszaki... także kiepsko z zabawą. Rzeczy z lumpka super my takiego fajnego blisko nie mamy, czasem jak jestem po coś w Poznaniu to wtedy zachodzę jak jest czas.
Martynka Nooo mnie też wkurzyła ta stażystka ale co... na kimś się musi uczyć sobie pomyślałam, ale to ostatni raz jak pozwoliłam na takie coś:/ współczuje kanałowego leczenia:/ ale tez mi stomatolog mówił, że są jakieś ulgi czy coś dla kobiet w ciąży z tym leczeniem kanałowym.
Agulka Spróbuj koniecznie z tym szydełkiem bo super sprawa
Właściwie to robię dwa kacyki na raz. Bo miałam pomysł na niebiesko-biały kocyk dla małej ale w końcu stwierdziłam, że nieeee musi być róż i ten niebieski zostawiłam, dorobię z zielonym i będzie dla synka a dla córci zrobię różowy i wybrałam inny wzór zobaczymy co z tego wyjdzie... ja od podstawówki nie szydełkowałam:P zabrałam się ze dwa miesiące temu bo pamiętam, że bardzo to lubiłam i zaczęłam i lubię odpręża mnie tylko czasu strasznie dużo zajmuje
A tak z innej strony to troszkę chodzę podminowana... sama nie wiem co myśleć.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
Martynka musisz koniecznie załatwić ten kanał bo to się w głowie nie mieści. Za te pieniążki to dzidziusiowi kupę rzeczy kupisz. Daj znać co ci powiedział doktorek To zaświadczenie od ginekologa załatw. A te rzeczy to cudowne i jakie kolory, aż się nie chce wierzyć, że to używane bo jak nowe wyglądają
To ja wam się pochwalę bo już owce namalowałam Muszę powiedzieć, że nawet mi wyszła, nawet mi mąż pomagał, chyba się bał i musiał nadzorować Jak skończę wszystko to cały pokój pokarzę A dziś czekam jeszcze na kuriera, a właściwie na dwóch bo zamówiliśmy kosmetyki dla Malutkiej bo na stronie producenta taniej i jeszcze przyjdzie parę pierdołków, rożek, laktator, organizer na łóżeczko itp. Jeszcze 72 dni Tak mało, a jednocześnie tak dużo
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Kacperek ma już swoją drzemkę, ja obiadek już mam zrobiony jejciu, ale ten czas leci, jutro zaczynam 7 miesiąc
Martynka ja nie mam pojęcia, jak to z tym dentystą jest, bo w pierwszej ciaży nie miałam problemów, po byłam na kontroli i było wszystko ok i teraz też całe szczęście nic sie nie dzieje... z tym, ze ja chodziłam prywatnie bo na nfz tak mi zniszczyli zęby (w tym jedynke górną ) ze teraz sie boje... ale musisz koniecznie sie zorientować, tak jak dziewczyny piszą ..
aa i dziękuję za komplement
moja siostra tez ma jedną córke , co ma 13 lat, a Kacper ją uwielbia
świetne te rzeczy zdobyłas ja tez kupiłam jeszcze pare śpioszków, spodnie, bluzeczki, koszulki , tylko nie mam okazji zdjecia zrobić uwielbiam takie małę ciuszki
Agulka dziękuję choć , jak bym miała trpoche wiecej czasu i spokoju to bym sie bardziej postarała
a ja uwielbiam teraz szukać takich cudeńków w sh, można kupić za grosze a faktycznie jak nowe i z dobrych firm mam wiele rzeczy z H&M kupione za grosze
Przecudna ta owieczka nie mogę sie napatrzeć ale zdolniacha z Ciebie
Elusia ja lubię takie przeróbki, coś drobnego uszyć, tylko teraz przy synku sie nie da, bo go strasznie maszyna interesuje i ciagle mi cos naciska, przestawia itp no ja akurat mam taki fajny szmateks spacerkiem pół godzinki i jak jest w miare fajna pogoda, to ide z małym na spacer w południe, kiedy ma drzemkę, wtedy na spokojnie mogę soboe przegladac rzeczy, bo on spi
podziwiam szydełkowanie ja to nie wiedziałabym jak sie za to zabrać a możesz pokazać , jak to wygląda ? to będzie taki cieniutki kocyk ? mnie umiem sobie wyobrazić
Kochana nie martw sie na zapas :* skoro chce sie spotkać, to pewnie masz coś nie tak, ale gdyby to było coś bardzo poważnego, to nie czekała by z tym tydzien i powiedziałaby Ci przez tel... nie martw sie, będzie dobrze :*
- Elusia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Martynka Oby chodziło to o glukozę, robiłam teraz dużo różnych badań, chociaż już sama nie wiem... myślę że gdyby to glukoza to kazałaby mi powtórzyć badania i zostawiła skierowanie w recepcji... ale może się mylę i chce osobiście. Ciuszki dla malutkiej super! no i z kanałówką to koniecznie próbuj, bo szkoda tyle pieniążków.
Agulka Owieczka boska! kocykami się na pewno pochwalę jak skończę synka kocyk taki grubszy troszkę, córci będzie cieńszy taki kocyk. Zresztą jak wyjdzie tak wyjdzie staram się bardzo więc mam nadzieję, że dobrze
Asieńka Ja właśnie z zakupami mam tak że jak mąż z młodym nie zostanie to nic nie kupię bo on śpi albo w aucie albo w swoim łóżku, a jak nie śpi to za nic w świecie nie da mi nic pooglądać ja obiadek przygotowany ale jeszcze nie zrobiony, za pół godzinki pewnie wstawię bo robię szaszłyki z ziemniaczkami pieczonymi i nie chcę później odgrzewać. A synuś zasnął na szczęście! więc chwila na kawę jest i szydełkowanie hehe chociaż pozwala mi czasem jak oglądam z nim bajkę poszydełkować
A z tymi badaniami, to jak było coś poza normą wcześniejszym razem to zwyczajnie w sms pisała co, i jakie witaminki mam brać dodatkowo, no i umówiłysmy się, że wizyta za miesiąc, no i z dzidzią jest wszystko jak najbardziej w porządku bo usg ok, szyjka też, ktg i przepływy prawidłowe więc któryś z wyników zły- oby to ta cholerna glukoza tylko:P trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że tydzień szybko zleci
- Lili9
- Wylogowany
- gaworzenie
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa