- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja kupowałam wszystko stopniowo, bo tak to byłoby ciężko. Trochę do mieszkania (jeszcze brakuje paru rzeczy:P) a trochę dla małej i tak powoli powoli.. zostały pampersy, ocnetnisept, szczotka do butelek, herbatka laktacyjna i kosmetyki do kąpieli dla małej. Także myślę, że już z górki ale lekko nie było
Wczoraj nakleiłam naklejki w pokoiku małej, takie szare chmurki uśmiechnięte i kropki
Ja też popijam mleko cały czas;P a w te upały non stop woda i sikam jak szalona ah
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Za to w ostatnich dniach zrobiłam dwa razy większe zakupy na allegro i pozostaje mi czekać na przesyłkę... jak już dojdą te rzeczy to będę o wiele spokojniejsza...
Mi została jeszcze piżamka - ale wszystko mam już wybrane, czekam tylko na darmową przesyłkę , termometr, druga pościel na zmianę, i kosmetyki dla malucha (coś już mam, ale to drobiazgi)... i w sumie chyba tyle.... okaże się w praniu podgrzewacza narazie nie kupuję.... jedynie bujak za mną chodzi. Ale też narazie się powstrzymam
Kame, uszyłaś coś nnowego? Jak zasłonki??
Anna - jak dobrze pamiętam, jeszcze na początkach watku wspominałaś coś o szumisiu, ze będziesz sama szyła. Udało Ci się?? Pochwal się
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Do mnie dziś wózek przyszedł ale tylko z wierzchu zobaczyłam jak wyglada bo cieżko rozpakować samej a maz do wieczora w pacy :/
Tez myślałam o bujaku ale kuzynka dla mnie coś ma i narazie czekam i zobaczę a jak ona nie da to moze w jakimś prezenciku od kogoś
Uszylam jeszcze kilka ubranek spódniczka spodenki sukienka i bluza i narazie przerwa cierpliwości brakuje juz hyhy zasłonki uszyte juz dawno ale czekam aż maz okno umyje i wtedy zawieszę i pokaże mam nadzieje ze bedą sie fajnie komponować z pokoikiem
Kolor jest troszkę bledszy w rzeczywistości niż na zdjęciu. Jeszcze tylko listew na dole brakuje
Muszę sie zabrać za ostatnie prasowanie ale nie chce mi sie dobrze ze malutko tego
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja mam nadzieje ,ze w tym miesiacu bedzie decyzja czy lapiemy sie na 500+ dla pierworodnego to 1500 by wpadlo akurat na narodziny zobaczymy.pozniej latanie po urzedach bleeee a i mlody od wrzesnia do szkoly wiec wuprawka nie lada sie tez szykuje..ehh )
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Takie "przyjemności" sobie sprawuje,że jeżdżę z brzucholem pociągiem,modląc się aby tylko żadne skurcze nie przyszły ...nie myślałam,że będzie mi tak ciężko w tym ostatnim semestrze,a taryfy ulgowej brak.
Brzuch cały czas twardy,nospa nie pomaga,mam nadzieje,że położna znajdzie dla mnie jutro czas i wymaca i coś poradzi.
- lovemybabies
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Czułam się nadzwyczajnie dobrze aż dziwne. Nic mi nie dolegalo, tak jakby Mały wiedział ze ma troszkę przystopowac
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to juz ochoty bym nawet nie miala teraz na slub:))
Karington bo Ty na studiach jestes prawda? Tez podziwiam
- medicanet
- Wylogowany
- gaworzenie
Mamy świetna wiadomość. Badania KTG możecie już robić w domu, bez chodzenia do przychodni czy lekarzy. uruchomiliśmy wypożyczanie aparatów domoweKTG, które dostarczamy do domu na okresy tygodniowe. Aparat jest urządzeniem medycznym, który zaraz po wykonaniu wysyła badanie KTG do Centrum Medycznego, gdzie lekarz/położna odczytuje je i sprawdza czy wszystko jest w porządku. W każdej chwili można się kontaktować z Centrum i wyjaśniać watpliwości. Zapraszam do odwiedzenia strony www.domowektg.pl lub kontaktu z nami 786209614.
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Justyna89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja po pobraniu badań, jutro odbieram wyniczki w w czwartek wizyta. Także Karington dopytam lekarki o wagę mojej Gwiazdy,ale na poprzedniej wizycie już mi lekarka zapowiedziała,że do porodu mniej niż 3500g nie będzie miała
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- lovemybabies
- Wylogowany
- gaworzenie
Podkładów tyc dużych nie kupuję tylko te większe podpaski z Belli.
Łóżeczko już jest. Młodemu muszę kupić jakieś rozsuwane tylko.
Urodzenie dziecka 1000zł to w mopsie.