BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1042063 przez madzialenka
Dziewczyny mam chustę tylko jak motac hahahha
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 6 miesiąc temu #1042064 przez madzialenka
Popycham

8 lata 6 miesiąc temu #1042071 przez Lustigpaula
Madzia szybko przyszla chusta;). Teraz tylko nauka motania;). Ja ciagle sie wacham

8 lata 6 miesiąc temu #1042082 przez magmus88
Dziewczyny.... mój maluch jest chyba przeziębiony :(
Coś mi się wydaje, ze odwiedzimy dziś lekarza.

8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temu #1042083 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 6 miesiąc temu #1042084 przez madzialenka
Czesc kobitki. Wczoraj się upocilam z Zu przy pierwszym motaniu efekt był taki że wyszło kijowo bo ona ciągle e pionie sztywno chciała być zamiast przyjąć tą pozycję embrionalna.. :/

Cornick zadowolona jesteś z niej?; )

Magmus jak Bartuś. Czemu sądzisz że przeziebiony.. :/ O mleku słyszałam również by zakraplac

8 lata 6 miesiąc temu #1042090 przez magmus88
Kaszle, ma katarek... :(

8 lata 6 miesiąc temu #1042093 przez Sevilla
Madzia a pleców dotykałaś Zuzi. Podobno przy motaniu nie powinno się podtrzymywać pleców bo dzieciaczek się prostuje. Ja trzymam pod dupką i jest o niebo lepiej

8 lata 6 miesiąc temu #1042096 przez Anna1991
Madzia... bujaj się wiążąc i tak jak pisze Sewii... o tym by nie dotykać plecków... Lazy chyba nam to powiedziała na grupie na fb bo była u doradcy. :) Jak dobrze nie dociągniesz to poczkaj aż dziecko uśnie to wtedy rozluźnij węzeł i dociągnij a w trakcie snu ono napewno ci przyjmie pozycje embrionalną. Nie martw się... chustuje już 18 miesięcy a nadal robie pełno błędów.
Magmus myślę że jak to początki katarku to wystarczy jak dziewczyny pisały paracetamol w kropelkach, inhalacje i odciąganie z noska... więcej lekarz nie wymyśli u tak małego dziecka a jeszcze może się zarazić gdzieś tam od innych dzieciaczków... jak katarek będzie utrzymywał się ponad tydzień to wtedy idź do lekarza. Nie lekceważ katarku i odciągania go bo blisko póki co nos od uszu jest blisko i wtedy jak katar spływa do uszu to podobno niebezpieczne. (z pierwszą córką bujałam się po lekarzach i z katarem bardzo dużym przez miesiąc... ogólnie wtedy cała rodzina była chora... miałam 39,5 stopni gorączki a tu z dzieckiem w szpitalu musiałam siedzieć i spać na podłodze)
Pozdrawiam mamusie i życzę dużo sił. :)

8 lata 6 miesiąc temu #1042098 przez madzialenka
Sevilla ty też chustowa? Pokażcie foty z waszych motan. Jak długo chodzicie z maluchami tak?

8 lata 6 miesiąc temu #1042157 przez magmus88
Hej.

Bylimśmy wczoraj w przychodni, która jest otwarta w weekendy. Tam przeważnie nie ma ludzi więc nie bałam się tam iść z małym. I też tak było. Puściutko. Małego od razu lekarka posłuchała - czysty. Tylko katarek. Ale powiedziałą też, ze utakich maluszków choroby bardzo szybko postępują. Poza tym nawet gdyby mu coś dolegało to nie może maluchom do 3 miesiaca nic wypisywać.... Poleciła jedynie podawanie winaminki C. Od razu kupiliśy i od wczoraj podajemy...

Dziś byłam u naszego pediatry. Też osłuchał małego - potwierdził, że tylko katarek. Mamy się karmić cycusiem i dalej brać tą witaminkę... No i odstawić tatę na kilka dni ehhe. Bo tata nam przyniósł katarek do domu.

Boje się tego, zeby ten katarek nie rozwinął się w nic gorszego.... Tym bardziej, ze mamy jesień :(

Poza tym dostaliśmy dziś zdjęcia od Pani fotograf. Pochwalę Wam się moim małym modelem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jutro jadę zapisać go do endo, a w środę na USG główki.

U Was też tak ponuro?

Madzia jak tam motanie? :)
Załączniki:

8 lata 6 miesiąc temu #1042170 przez madzialenka
Magmus mecze się; )) cieszę się że tylko katarek U Bartosza

8 lata 6 miesiąc temu #1042171 przez magmus88
Madzia prosimy o fotki :)

8 lata 6 miesiąc temu #1042175 przez madzialenka
Magnus I zdjęcia przepiękne jak z obrazka. Ile taka sesja kosztuje u was

8 lata 6 miesiąc temu #1042185 przez magmus88
Madziu, znalazłam Panią na OLX. Jest chyba na początku kariery ehhehe. Cena bardzo przystępna bo 150zł za 23 zdjęcia. Pytałam jeszcze przed porodem u kilku fotofrafów to życzą sobie praktycznie 2 razy tyle... czasami nawet za mniejszą ilość zdjęć. Więc naprawdę nam się udało i jestem zadowolona z efektów :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka