BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 3 miesiąc temu #1042192 przez Smerfetka005
Czesc mamusie wracam do was, pamietacie nas jeszcze? Moja Lilka ma skaze :( dzis Psni doktor przepisala specjalistyczne mleko dodatkowo skierowanie na usg brzuszka i nerek.. i badanie moczu, za 2 tyg usg, badanie moczu w tym tyg zrobie, jutro zaczynam podawac nowe mleko ..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 3 miesiąc temu #1042194 przez Lustigpaula
Ale super zdjęcia, piękna pamiątka dla przystojniaka ;) a cenowo super trafiłaś,taniutko.

8 lata 3 miesiąc temu #1042198 przez madzialenka
Dzień dobry kochane. Ale Zu dziś mi nocke dala; ) też katarowo U nas ja się jeszcze jako tako trzymam ale Zu momentami też nadchodzi; / my zanowimy chyba wizytę domową bo katarek taki mamy już tydz. Prawie. Muszę jeść że z tym mlekiem spróbować może jednak?

Magnus zdjęcia piękne to ta Paniod Ciebie z miasta?

8 lata 3 miesiąc temu #1042213 przez Sevilla
Madzia u nas chusta w domu się sprawdza jak mała nie śpi, nie chcę leżeć ani na macie, ani pod karuzela czy w leżaczku a ja muszę w domu porobić. I na spacerach, bo rzadko się zdarza by jazda w wózku ją ululała. A to my

Załączniki:

8 lata 3 miesiąc temu #1042282 przez madzialenka
Sevilla ale pięknie wam to wychodzi ją mam wrażenie że mam nadmiar materiału na szerokosc; / 2x mi wyszło fajnie ale zdj nie zdążyłam pstryknac bo po prostu zapomniałam

8 lata 3 miesiąc temu #1042387 przez magmus88
Hej :)

My po USG główki. Wszystko ok :)

Sewi - super wyglądacie :) fajna chusta!

Madzia - jechaliśmy kawałek do tej pani... jakieś 30 km

Smerfetka, jasne, ze pamiętamy ) odzywaj się częściej jak masz czas, oczywiście. Może po nowym mleku będzie wszystko ok :) trzymam kciuki

Ciekawe jak tam inne dziewczyny.... nie mają czasu czy może oblegają fb... :)

Dziewczyny, zaktualizujcie suwaczki :)

8 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 3 miesiąc temu #1042389 przez Anna1991

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 2 miesiąc temu #1042492 przez madzialenka
Jak tam mamusie. Czasu brakuje?; )

8 lata 2 miesiąc temu #1042497 przez Smerfetka005
Oj brakuje brakuje, dzis nie mialam mozliwosci noc zrobic w domu bo mala pochlonela caly moj czas a pod koniec dnia straszna kolka razem plakalysmy :( nie dosc ze skaza to jeszcze kolka :( a co nowego u was? Jak malce? Przesypiaja wan juz noce?

8 lata 2 miesiąc temu #1042508 przez magmus88
Hej Madzia :)

A powiem Ci, ze nie ma tragedii.... Jakoś się organizujemy.... gorzej z porządkiem :D ahha

Smerfetka - mój mały śpi od ok. 20 (czasami zanim zaśnie to jest 21, ale leży grzecznie w łóżeczku) do 3, później do 6-7 . Jak mama chce jeszcze pospać to po jedzonku śpimy jeszcze gdzieś spokojnie do 9 :)

Ja już po spowiedzi - jutro chrzciny. Dziś jeszcze nauki wieczorem. Oby tylko pogoda dopisała bo zamarznę jutro :D

8 lata 2 miesiąc temu #1042516 przez Anna1991
To ja wybudzam syna niż na odwrót. Zazwyczaj spi cały dzień a budzi sie o 18.00 i się rozgląda. Na Karmienie w nocy budzi się zazwyczaj o 1.00 lub o 4.00 albo wcale. Tak jakbym wcale nie wstawała. Za to moja 20 miesięczna daje czadu w dzień.

8 lata 2 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1042550 przez madzialenka
A jak tam z rozwojem waszych maluchów. Czy sztywno trzymają główkę czy podnoszą ją leżąc na brzuszku wysoko. Czy wodzą chętnie oczetami za Wami bądźza zabawkami?

Czas mi tak ucieka... od kiedy młody do szkoły chodzi..

Magmus zwalczony katarek?

8 lata 2 miesiąc temu #1042589 przez Lustigpaula
U nas już 3 miesiace ;) Olek trzyma sztywno główke jak go nosze,kiedy leży na brzuszku to cały czas sie denerwuje,chyba że na moim brzuchu lęży to się potrafi podnieść. Leniuch z niego :P .

Magmus jak chrzciny? Koncert w kościele był :cheer: ?

Czekam za terminem obrony i wolne chwile spedzam na nauke ;(

8 lata 2 miesiąc temu #1042628 przez magmus88
Kuleee.... miałam napisaną wiaodmość i mi się komp zresetował... wrrr

My jesteśy po chrzcinach :) Lusti, dał koncert, ale pupą :PP ahhaha a tak na poważnie powiem Ci, ze było 9 dzieci chrzczonych i praktycznie przez całą mszą ani jednego dzieciątka nie było słychać :) Termin już wyznaczony? A co studiujesz, jeśli mogę spytać??

Madzia, nasz maluch nie bardzo lubi leżeć na brzuchu hehee. Ale jak już leży to trzyma głowkę, wiaodmo, nie cały czas.... Pani neurolog powiedziała nam, że mamy go jak najczęściej kłaść na brzuszek bo mały zadziera a nie podnosi główkę. Głownie przez trzymanie go pionowo, przytulonym do siebeie... wtedy zadziera... i teraz mamy go nosić pionowo, ale zeby widział co się w koło niego dzieje :)

Katarek praktycznie zwalczony. Ale jeszcze odciągamy katarkiem. Ale ewidentnie widać, ze już jest go coraz mniej.

Jutro mmay endokrynologa a w środę bioderka i wizytę w poradni rech. Juz moglibyśmy tam nie iść bo mamy neurologa zaliczonego ale jak już mamy termin to pójdziemy... nic nam nie szkodzi.... Szczepienie zostawimy raczej na przyszły tydzień.

Maluch wczoraj skońćzył 8 tygodni. Powiem Wam, ze macierzyństwo to chyba najlepsze co mi się mogło trafić :) no i mój mąż :P żeby nie był obrażony hahah.

Jutro mamy rocznicę ślubu, w przyszłym tygodniu mąż ma urodzinki. Same imprezy :)

8 lata 2 miesiąc temu #1042633 przez Smerfetka005
Magmus mamy wspolny temat, robisz jakis prezent mezowi na rocznice? My my mamy 17 pazdziernika,13 urodziny meza a 27 moje caly miesiac uroczysty

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka