- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Tak Madzia, niestety ale oda rana, a nawet od wczoraj ciągle leje... jesień

Śliczna ta Twoja pannica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny, ja wiem, ze to żadne pocieszenie - ale właśnie ostatnio od dwóch koleżanek słyszałam, które mają dwójkę dzieci - że przy pierwszym mąż się starał a przy drugim już olewał sprawę, bo przecież już to "potrafi".
Ja na ten temat się nie wypowiadam bo to nasza pierwsza pociecha. Jak same mówiłyście, przy pierwszym jest inaczej

Małemu zatkał się znowu kanalik łzowy... masujemy.

Byliśmy dziś na pierwszej wizycie w poradni rehabilitacyjnej. Mieliśmy instruktaż. Jak nosić, podnosić, przewijać, przebierać. Muszę po prostu na wszystko bardziej wracać uwagę. Broń boże podnosić za paszki!!!!
Jutro prawodopodobnie będziemy szczepić. Jeżeli znowu nic nam nie stanie na przeszkodzie

W sobotę byłam u fryzjera - co prawda tylko podciąć grzywkę. Ale tak się uśmiałam... bo fryzjerka mi mówi, ze faktycznie już zarosłam heheh - a ja jej... no w sumie to tak, bo ostatnio byłam się ścinać przed porodem a to już dwa miesiące minęło.... Ona się mnie zapytała - czy myśmy się widziały - ja jej, ze tak! A ona nie umiała uwierzyć, ze ja w ciąży byłam ehehhe.... Mówiła, ze jak zakłada ludziom pelerynę to chyba już nic nie widzi ehhee. I jeszcze się mnie pytała (oczywiście w żartach) czy ja o tym wiedziałam, ze jestem w ciąży ehhe. I mi opowiedziała historię znajomej obok ze sklepu, która nie wiedziała, ze jest w ciąży. Leczyła się na nerki i pęcherz.... aż dostała takich bóli, ze pojechała do szpitala.... lekarze nie wiedzieli co jej jest... aż w końcu jakiś jeden wysłał ją "z ciekawości" na ginekologię, zeby ją skontrolować pod tym kontem... ona wchodzi na kozła a lekarz

- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 31
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dalej bez szczepienia.... Dzwoniłam dziś rano, Pani, która szczepi jest nieobecna do końca tygodnia.... Trochę się wkurzyłam, bo jest tam pełno "personelu" ... Ale widocznie tylko ta jedna Pani szczepi.
Jutro mamy rehabilitację na 7 rano ... przemilczę tą godzinę ehhehe
Cornick jak się cieszę, ze Was widzę! Ale fajny Dżon!

- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ewaaa1988
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pochwalcie się swoimi maluszkami

My w weekend mamy gości - przychodzą znajomi na gry hehe.
Robiłyście kiedyś muffiny na słono? Ja mam zamiar jutro debiutować w tej dziedzinie hehe
- Ewaaa1988
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najszczęśliwsza!!! ;-)

Czytam ze nie jest to jakies powazne ale troche przy tym trzeba sie nameczyc i to mnie martwi, ciagle odbijanie, ulewanie, zmiany bodow, kwasny zapach no i ja przelyk tez zaczyna piec bo zaczyna mi plakac po ulaniu

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My w poneidziałek byliśmy na rehabilitacji. W sali była z nami kilku miesięczna dziewczynka, którą całe pół godziny przepłakała... mama mówiła, ze ona tak zawsze i że to normalne.... Mały dzięki temu też przepłakał całe pół godziny

Poza tym mały coraz bardziej mnie zaskakuje, bo jak poszedł wczoraj spać ok 20 to obudził się dziś o 7.10!!! Normalnie to tak koło 5 - 6 się budzi. Ale dziś to nas zaskoczył

Na dzień dzisiejszy mały waży 5,150 kg . Podobno mieści się w normie ale jest przy dolnej granicy

- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anno masz czas na robótki ręczne? Kiedyś próbowałam nie było zbytu niestety w moim przypadku.. ale mam nadzieję że sięTobie uda.
Magmus póki przybiera jest dobrze. Nie ma co jeszcze panikowac. Cieszyć się tylko ze spać daje; ) będzie dobrze. Zobaczysz. A powiedz coś więcej o ćwiczeniach na czym polegają jak wyglądają ile u was taka wizyta kosztuje na cwiczeniach
- Smerfetka005
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-