BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 2 miesiąc temu #1044328 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 2 miesiąc temu #1044329 przez Cornick

8 lata 2 miesiąc temu #1044334 przez madzialenka
Cornick to obstawiam że z niechcianej wolniej leci no ale żeby zaraz głowę z fochem do cycka w drugą stronę?; ))

Mamy domowe sposoby na mega ból gardła proszę w dodatku to uczucie w nim pelnosci wydzieliny z zatok. Nos mam drozny ale wydzielona mi spływa do gardła i dziwnie mówię P umowil mnie do lekarza.. zapisy uwaga są na..... czwartek dopiero. czy u was teteż taki chory system zapisów jest? Owszem mogłabym jechać o 6pod przychodnie i czekać na jej otwarcie czyli do 7, 30 ale zawsze już są dziadkowie co nie mają co robić z czasem i siedzą już o 5i później numerów nie ma

8 lata 2 miesiąc temu #1044382 przez magmus88
Madzia... w każdym mieście chyba takie dziadki są hahaha.
Ale aż takich odległych terminów raczej nie ma... Obym się prędko nie musiała o tym przekonac... Bo z rana ostatnio mnie kichanie łapie :(

W poniedziałek mamy wizytę prywatną u okulisty. Z NFZ terminy na styczeń... a małemu oczko strasznie ropieje :( wczoraj była już tragedia samym wieczorem... Już miałam plan, ze jak się nic nie polepszy to pojadę na ostry dyżur okulistyczny... Ale na szcęście jest trochę lepiej.
Dzisiaj ogólnie coś nie miał apetytu... oby to niczego nie wróżyło....

Co do jedzenia.... to mały patrzy mi w oczka, lub patrzy na cyca lub przysypia hehe. O ile się nie kręci :P wtedy patrzy wszędzie ehehhe. Za to ja - obserwuje go cąły czas hehe. Napatrzeć się nie mogę :) Poza tym obydwie ręce mam zawsze zajęte.... Już przed ciążą miałam ogromniaste! piersi a teraz to już dopiero.... Muszę cały czas ją trzymać zeby mu noska nie zatkać... więc m ogę tylko pomarzyć o czytaniu książek przy karmieniu hehehe

8 lata 2 miesiąc temu #1044385 przez Sevilla
Co do karmienia u nas każda pierś jest preferowana. Są dni, że upatrzy jedną konkretną i przy drugiej się drze, ale to raz na jakiś czas. Basia z reguły jak je patrzy na mnie i uśmiechamy się do siebie. Ona do mnie ja do niej i znów patrzy na cyca i je.

8 lata 2 miesiąc temu #1044386 przez Sevilla
Miedzy mną a siostra jest 6 lat różnicy i dopiero teraz powoli się dogadujemy, choć jeszcze są zgrzyty.

8 lata 2 miesiąc temu #1044395 przez madzialenka
A ja wczoraj udalam się na dorazny i mam antybiotyk. Gardło boli głową okropnie od zatok i goraczka

8 lata 2 miesiąc temu #1044428 przez Sevilla
Madzia współczuję i wracaj do zdrowia, bo kiczowate samopoczucie przy jednym to tragedia ale przy dwójce to apokalipsa.

8 lata 1 miesiąc temu #1044471 przez Anna1991
Nie mam czasu więc tylko odniosę się do Smerfetki... ja karmię butlą ale swoim pokarmem. Mój synek robi się w barach "bykowaty". Zawsze wyprzedzam jego płacz... i mu wcześniej daje jeść niż on chce.

8 lata 1 miesiąc temu #1044472 przez magmus88
Hej :)

Madzia Jak zdrówko? Smerfetka, jak zdrówko małej?? Byliśmy u lekarza? Już lepiej z jedzeniem??

Między mną a siostrą jest 6 lat róznicy... zaczęłyśmy się dogadywać jak siostra się wyprowadziła :D czyli tak mniej więcej jak ja miałam 20 a ona 26 lat.

Co do piersi... Mały obie lubi tak samo :P Ale denerwuje się jak już musi mocniej ciągnąć heheh. Wtedy przychodzimy na pozycję "spod pachy" i wszystko gra :)

Byliśmy dziś na długim spacerze. Pogoda dopisała. Pięna polska złota jesień :)

Jutro mamy "fitness" heheh a o 18 okulistę.

Ania pokaż swojego "byczka" :)

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044476 przez Anna1991

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1044480 przez Ewaaa1988
Moja kluseczka dzisiaj skonczyla 3 miesiac z waga 6700g :laugh:

Załączniki:

8 lata 1 miesiąc temu #1044481 przez Sevilla
Moja pewnie 2 tygodnie temu ważyła 5300g (kończąc 3 miesiące)

8 lata 1 miesiąc temu #1044485 przez Cornick

8 lata 1 miesiąc temu #1044488 przez Ewaaa1988
Sevilla a tez je w dzien co 2.5h? :laugh:
Moja to taki łasuch ze za zadne skarby nie chce sobie wydluzyc tego czasu, za to w nocy spi pieknie bo jak nakarmie o 20 to nastepne karmienie ok 5 lub 6 a nawet czasami o 7 :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka