- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Eh Mavi...i to ma być zdrowe śniadanie. Już by dali jedną kromkę a jakieś warzywa w zamian, drożej by im to nie wyszło. Masakra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Mavi ble jednak ciesze się ze zdecydowałam się na zakładanie rodziny w UK tutaj na śniadanie 2 tysty z dżemem albo płatki z mlekiem, a na obiad i kolację to już dają menu jak w restauracji i sobie wybierasz na co masz ochotę
Mulian juz to przerabiałam z Adamem po odejściu wód jechałam od razu do szpitala, w drodze dostałam skurczy właśnie takich bylejakich tz bolały mocno ale trwały 10-15sekund co 2 min, męczył am się w szpitalu z nimi 2 dni. Z Arturem to samo kilka regularnych i do szpitala, prawie 3 dni leżałam bo skurcze były za kurtkie i za słabe i co jakiś czas odpuszczały na 1-2godziny. Tak więc teraz nie panikuje wole pomęczyć się w domu. Jak pojawia się 2 takie konkretne co 10 min zadzwonię po siostrę a po 3 jadę na porodówkę
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Honka ach w sumie i tak już jesteś dosyć daleko. Ale wiadomo im dłużej tym lepiej. A ta Nospe odstawilas tak? A jak Artek chory jeszcze?
Dodi ciesze się że antybiotyk działa
Co do budzenia się w nocy to może nasz organizm przyzwyczaja się do nocnego wstawania. Tez kilka dni miałam ze mogłabym wstać w środku nocy i iść coś robić.
Wczoraj w końcu torby spakowalam i jest tego dużo... A i tak nie mam wszystkiego. W ogóle mi się wydaje ze mam za mało rzeczy dla Lili.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Artek juz zdrowy podejrzewam ze ta gorączka ba żeby bo ma dziąsła z tyłu spuchniete a piątek brak
A jak córa? Lepiej ze skórą ?
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Co do skóry to jest lepiej ale nie super. To ostatnio ciągle wraca... Wyciągnęłam ja sterydem w maści. Oczy się zagoily, ale dziś ma już zaczerwienienie... I pewnie znowu wróci :'( w nocy znowu się cala drapie biedna. Ach nie mogę jej przecież często podawać diferganu. A tran jej podawalam jesienią i nie wiedziałam że ma takie właściwości, wrócimy do niego.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja dziś też bezsenność od 3 do ok. 5 i dlatego do 9 pospałam
Mavi, dobrze, że pojechałaś do szpitala, jesteście pod dobrą opieką. A to jedzenie szpitalne to w szkoda słów. Jak można tak karmić kobiety w ciąży Napisz co tam po obchodzie.
Honka, ja to bym pewnie pojechała od razu do szpitala z takimi objawami jak Ty miałaś. Ale wiesz co robić..a jak się teraz czujesz??
U nas świeży śnieg spadł to pójdziemy z młodym na sanki, ja bardziej jako obserwator i na spacer, a synek z tatusiem poszaleją.
Megi, jak występy córki, zadowolona?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
U mnie po obchodzie odstawione leki, jutro badania i do domu
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz jest dobrze tz nie mam żadnych skurczy ale jestem mega zmęczona
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mavi nie ma to jak jedzenie szpitalne jak lezalam to też dostawałyśmy coś w tym stylu, jednym słowem dramat najgorzej bylo z jedzeniem w niedzielę, bo nawet ten chleb był niezbyt swiezy... A kolezanka z sali miala raz nawet dodatek w postaci slimaka na lisciu salaty do obiadu
Dziewczyny trzymajcie się, juz polowa stIycznia, więc jeszcze tylko troszkę
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Mi chyba też czop zaczął odchodzić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Z córka nie wiem kiedy...troche się martwię teraz.Boli brak...
Torbę spakowałam dziś w większości
Kochane 3majcie się w tych szpitalach
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurcze chyba zaczynam panikować, co chwila mam ucisk na odbyt i kucie w pochwie. Skurcze nieregularne i prawie bezbolesne do tego jestem głodna ale nic nie mogę przełknąć. Na obiad zjadłam banana a czuje się tak jak bym ze 3 kebab wciągnęła.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Ja zaczelam zapisywac skurcze zebym wiedziala ile ich jest i mam od rana dokladnie co godzine ale te bezbolesne... Wczoraj byly czestsze ale nieregularne i im pozniejsza godzina tym było ich więcej... No i czuję parcie na to nieszczęsne krocze