- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #152998 przez Agusia83
Dziewczynki, witam Was slonecznie w koncu ladna pogoda...
Gosiak, babcia wymiata...nie slyszalam jeszcze jej rozmowy z pania z tp ..jestem ciekawa jak tacy ludzie dogaduja sie telefonicznie nawet ze swoja rodzina? Chyba trzeba krzyczec do sluchawki...haha
Asik, bus sliczny....ogromny,Szymek chyba spory chlop faktycznie bardzo sie obnizyl...mysle, ze mozesz tych 2 tyg nie doczekac, tylko synek pojawi sie wczesniej Spodobalo mi sie Twoje stwierdzenie, ze chcesz pojsc, postekac, wypchac a pozniej podziekowac i pojsc super podejscie...
Kalka, witaj wsrod staraczek Nic sie nie martw, dopiero zaczeliscie staranka, tak jak dziewczyny pisza, organizm musi troszke do siebie dojsc...zobaczysz, ze za niedlugo pojawi sie fasolka
Gosiak, babcia wymiata...nie slyszalam jeszcze jej rozmowy z pania z tp ..jestem ciekawa jak tacy ludzie dogaduja sie telefonicznie nawet ze swoja rodzina? Chyba trzeba krzyczec do sluchawki...haha
Asik, bus sliczny....ogromny,Szymek chyba spory chlop faktycznie bardzo sie obnizyl...mysle, ze mozesz tych 2 tyg nie doczekac, tylko synek pojawi sie wczesniej Spodobalo mi sie Twoje stwierdzenie, ze chcesz pojsc, postekac, wypchac a pozniej podziekowac i pojsc super podejscie...
Kalka, witaj wsrod staraczek Nic sie nie martw, dopiero zaczeliscie staranka, tak jak dziewczyny pisza, organizm musi troszke do siebie dojsc...zobaczysz, ze za niedlugo pojawi sie fasolka
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 5 miesiąc temu #153009 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry
Kalka witamy i powodzenia!!
Kalka witamy i powodzenia!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #153096 przez Dorciaition
Witajcie
Kalka trzymam kciuki żeby szybciutko się udało. Trzymaj się staraczek- to już półowa sukcesu
Kalka trzymam kciuki żeby szybciutko się udało. Trzymaj się staraczek- to już półowa sukcesu
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #153183 przez madziaska
kalka witaj ja bralam tabl. dwa lata, w sierpniu zeszlego roku ostatni cykl, wrzesien, pazdziernik, listopad jeszcze uwazalismy, zeby organizm doszedl do siebie. W listopadzie zacze;am brac kwas foliowy, od grudnia zaczelismy starania... 2. marca doszlo do zaplodnienia wejdz sobie na staraczki meldunek, zobaczysz ile dziewczyny sie staraja I glowa do gory Jeszcze wspomnie, ze przed braniem tabl lekarz podejrzewal u mnie endometrioze...
Mirella no jakos nudno dawajcie z testami !!!! albo chociaz sluzami...hmmm???
Asik brzusio piekny i Szymek to chyba chce juz wyjsc
Mirella no jakos nudno dawajcie z testami !!!! albo chociaz sluzami...hmmm???
Asik brzusio piekny i Szymek to chyba chce juz wyjsc
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Mniej Więcej
- KALKA17
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #153270 przez KALKA17
cześć dziewczyny,
Emma gratuluję, piękny teścik, mam pytanie jak długo się staraliście? , ja właśnie jestem w trakcie oczekiwania na @, powinna przyjść w środę, wczoraj wieczorem zrobiłam teścik wiadomo było że będzie negatywny 6 dni przed @ ale nie mogłam się powstrzymać, dzisiaj rano jeszcze było przytulanko bo miałam małą nadzieję że może nie jest jeszcze za poźno, a bolał mnie wieczorem jajnik, nadzieja umiera ostatnia.
Emma gratuluję, piękny teścik, mam pytanie jak długo się staraliście? , ja właśnie jestem w trakcie oczekiwania na @, powinna przyjść w środę, wczoraj wieczorem zrobiłam teścik wiadomo było że będzie negatywny 6 dni przed @ ale nie mogłam się powstrzymać, dzisiaj rano jeszcze było przytulanko bo miałam małą nadzieję że może nie jest jeszcze za poźno, a bolał mnie wieczorem jajnik, nadzieja umiera ostatnia.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #153277 przez emma
Kalka: napisalam ci wczoraj : lekarze powiedzieli, ze tylozgiecie mam i "ojojoj, bedzie ciezko", a staralismy sie 3 tygodnie szczerze mowiac, jak nie dostalam okresu i zobaczylam II kreski to bylam baaardzo zdziwiona: "to juuuzzz?!?!?" - myslalam, ze bedziemy sie bawic duuuuzo dluzej. wyluzuj i nie mysl o "robieniu" tylko o "kochaniu", a NA PEWNO sie uda.
Madzia: pewnie masz racje, 18 bedzie juz 8 tydzien, wiec mam nadzieje, ze cos tam juz "zaswita"
Madzia: pewnie masz racje, 18 bedzie juz 8 tydzien, wiec mam nadzieje, ze cos tam juz "zaswita"
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #153278 przez Marta M
Emma ja tu zaczynalam od wypisywania o sluzach i czemu mi sie nie udaje, potem bylo zdjecie dwoch kreseczek, jednego testu, potem drugiego, potem pecherzyka ciazowego, w koncu fasolinki 5mm, a teraz moja fasolina ma ponad 40cm i tak daje znac o sobie..jak juz masz dwie kreseczki wystarczy poczekac kilka tygodni az poczujesz malenstwo
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej