BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #152998 przez Agusia83
Dziewczynki, witam Was slonecznie :laugh: w koncu ladna pogoda...

Gosiak, babcia wymiata...nie slyszalam jeszcze jej rozmowy z pania z tp :silly: ..jestem ciekawa jak tacy ludzie dogaduja sie telefonicznie nawet ze swoja rodzina? Chyba trzeba krzyczec do sluchawki...haha

Asik, bus sliczny....ogromny,Szymek chyba spory chlop :lol: faktycznie bardzo sie obnizyl...mysle, ze mozesz tych 2 tyg nie doczekac, tylko synek pojawi sie wczesniej :silly: Spodobalo mi sie Twoje stwierdzenie, ze chcesz pojsc, postekac, wypchac a pozniej podziekowac i pojsc :silly: super podejscie...

Kalka, witaj wsrod staraczek :laugh: Nic sie nie martw, dopiero zaczeliscie staranka, tak jak dziewczyny pisza, organizm musi troszke do siebie dojsc...zobaczysz, ze za niedlugo pojawi sie fasolka :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #153006 przez Marta M
To fajnie, ze naturalnie, Asik Ty juz rodzilas wiec wiesz co Cie czeka..:) Ja to mam wielka niewiadoma przed soba..gdybym nie zdazyla to zycze szczesliwego rozwiazania :kiss:

Kalka powodzenia! Mnie np w 6 cyklu sie udalo :)
13 lata 5 miesiąc temu #153009 przez MagdaM
Dzien dobry :)
Kalka witamy i powodzenia!! :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 5 miesiąc temu #153096 przez Dorciaition
Witajcie :)

Kalka trzymam kciuki żeby szybciutko się udało. Trzymaj się staraczek- to już półowa sukcesu ;)

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #153148 przez Mirella
Kalka witaj i rozgość się :D

Przekonałam męża do tej deszczownicy, przypomniałam, że Duśka deszcz uwielbia :lol:

Nie zatestowałaby któras? Nudno jakoś....
13 lata 5 miesiąc temu #153183 przez madziaska
kalka witaj :) ja bralam tabl. dwa lata, w sierpniu zeszlego roku ostatni cykl, wrzesien, pazdziernik, listopad jeszcze uwazalismy, zeby organizm doszedl do siebie. W listopadzie zacze;am brac kwas foliowy, od grudnia zaczelismy starania... 2. marca doszlo do zaplodnienia ;) wejdz sobie na staraczki meldunek, zobaczysz ile dziewczyny sie staraja ;) I glowa do gory :) Jeszcze wspomnie, ze przed braniem tabl lekarz podejrzewal u mnie endometrioze...
Mirella no jakos nudno ;) dawajcie z testami !!!! albo chociaz sluzami...hmmm???
Asik brzusio piekny i Szymek to chyba chce juz wyjsc ;)
13 lata 5 miesiąc temu #153245 przez Marta M
Nie ma testow, nie ma sluzow, to prosze kopniaki:

13 lata 5 miesiąc temu #153248 przez Dorciaition
Ale Maja sobie cudnie tańczy w brzuszku :) Takie filmik to wspaniała pamiątka :)

13 lata 5 miesiąc temu #153263 przez emma
Marta: cudny film! tez bym taki chciala! :)
brakuje wam testow? to prosze! czwarty pozytywny!! wiem wiem, lekarz, ale dopiero za poltora tygodnia... niech zyje nfz :silly:
:kiss:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #153270 przez KALKA17
cześć dziewczyny,
Emma gratuluję, piękny teścik, mam pytanie jak długo się staraliście? , ja właśnie jestem w trakcie oczekiwania na @, powinna przyjść w środę, wczoraj wieczorem zrobiłam teścik wiadomo było że będzie negatywny 6 dni przed @ ale nie mogłam się powstrzymać, dzisiaj rano jeszcze było przytulanko bo miałam małą nadzieję że może nie jest jeszcze za poźno, a bolał mnie wieczorem jajnik, nadzieja umiera ostatnia.
13 lata 5 miesiąc temu #153275 przez madziaska
kalka wejdz na staraczki meldunek...
Emma piekne dwie krechy :) Dobrze, ze do lekarza za poltora tyg, teraz mogloby nic nie widac i tylko zestresowalabys sie...
13 lata 5 miesiąc temu #153277 przez emma
Kalka: napisalam ci wczoraj :): lekarze powiedzieli, ze tylozgiecie mam i "ojojoj, bedzie ciezko", a staralismy sie 3 tygodnie ;) szczerze mowiac, jak nie dostalam okresu i zobaczylam II kreski to bylam baaardzo zdziwiona: "to juuuzzz?!?!?" - myslalam, ze bedziemy sie bawic duuuuzo dluzej. wyluzuj i nie mysl o "robieniu" tylko o "kochaniu", a NA PEWNO sie uda.

Madzia: pewnie masz racje, 18 bedzie juz 8 tydzien, wiec mam nadzieje, ze cos tam juz "zaswita" :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #153278 przez Marta M
Emma ja tu zaczynalam od wypisywania o sluzach i czemu mi sie nie udaje, potem bylo zdjecie dwoch kreseczek, jednego testu, potem drugiego, potem pecherzyka ciazowego, w koncu fasolinki 5mm, a teraz moja fasolina ma ponad 40cm i tak daje znac o sobie..jak juz masz dwie kreseczki wystarczy poczekac kilka tygodni az poczujesz malenstwo :)
13 lata 5 miesiąc temu #153279 przez emma
strasznie ci gratuluje, Marta!!
poczekac KILKA TYGODNI?! wiesz, ze na razie brzmi to jak wiecznosc :laugh: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #153283 przez Dorciaition
Emma nawet się nie obejrzysz, a poczujesz maluszka :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka