- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7517 przez angellika1
eash - ja często mam takie dziwne potzreby zmiany...być może dlatego kolor włosów zmieniam co chwilę, mój mąż już sie nie raz denerwuje bo nie jest do końca pewien co a raczej jaki kolor włosów żony zastanie po powrocie hehehe
przeszłam już całe kolory tęczy
obecnie pozostaje już 5 m-cy blond.
Wczoraj byłam na wizyćie kontrolnej u gina i usg wykazało "pęcherzk dojrzewający o wmiarach 15,9mm" tak sie zastanawiam kiedy on może juz "dojrzeć" i kiedy się zacznie owulacja ?? Może mi coś podpowiecie
paula3264 życze powodzenia w staraniach w sumie super pomysł wychować dzidzi za "jednym zamachem" będą miały ze sobą świetny kontakt
pozdrawiam Was wszystkie moje drogie
buziaki

Wczoraj byłam na wizyćie kontrolnej u gina i usg wykazało "pęcherzk dojrzewający o wmiarach 15,9mm" tak sie zastanawiam kiedy on może juz "dojrzeć" i kiedy się zacznie owulacja ?? Może mi coś podpowiecie

paula3264 życze powodzenia w staraniach w sumie super pomysł wychować dzidzi za "jednym zamachem" będą miały ze sobą świetny kontakt

pozdrawiam Was wszystkie moje drogie
buziaki

Temat został zablokowany.
- paula3264
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7557 przez paula3264
a bardzo bym chciala byc w drugiej ciazy.no ale moze za 3 miesiace beda jakies staranka.chocja wolalabym juz teraz no ale moj maz sie jeszcze na to nie zgadza.my stosujemy stosunek przerywany.tylko jednej nocy udalo mi sie go namowic do pelnego stosunku. i klapa hehe bo ciazy nie ma a bylam pewna ze zajde.jeszcze ten sluz jaja kurzego na drugi dzien jak zobaczylam to juz wogole he.mozr dlatego ze za bardzo tego chcialam i nic nie wyszlo.a byly duze szanse.no ale co tam. narazie mam swoja 11 tygodniowa nicolke i kocham ja nad zycie.wlasnie obudzila sie
- Asieńka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7591 przez Asieńka
Mirella jestem spokojna może dlatego, że wychodzę z założenia, że jak dzidzia będzie mi dana to będzie a jak nie to nie... Jestem dopiero pół roku po ślubie i szczerze mówiąc planowałam dziecko dopiero za jakiś rok ale nigdy nie mówiłam, że nie chcę dziecka teraz! Jak bym go teraz nie miała to na pewno zacznie się walka o nie prędzej czy później! Ale na razie podchodzę do tego bardzo lajtowo
Czerpie przyjemność z przytulańców z mężem w 100%. Myślę tylko o sobie i mężu i może dlatego tak spokojnie do tego wszystkiego podchodzę
Ale nie powiem korci mnie żeby iść na badanie krwi albo zrobić test bo wkurza mnie ta niepewność ale jak na razie mam dużo silnej woli i czekam do piątku a później się okaże co na to powie gin jak nie przyjdzie @.
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i na pewno każdej z Was się uda tylko trzeba w to głęboko wierzyć
I dużo grzeszyć z mężem

Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i na pewno każdej z Was się uda tylko trzeba w to głęboko wierzyć

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7647 przez kivi
cześć!!! Ja jestem PO tych dniach
ale chyba jeszcze pogrzeszymy, robiłam testy owulacyjne, w 17dc pojawiły się dwie mega krechy, tj. 12 marca... Marcowaliśmy niemalże codziennie więc teraz tylko czekać i na Święta zrobić teścik
wierzę, że wiosna sprzyja...wszystko rozkwita
moi rodzicie przyjeżdżają do nas na Święta, obchodzić będą w tym czasie swoją 40 rocznicę ślubu
to by był prezent
))))) znów się napalam choć staram się wyciszać i nie myśleć zbyt wiele...najchętniej nie robiłabym testu przed czasem ale...znów jest jakiś powód ( zawsze takie znajduję)....
Powodzonka!!!!!!!!!

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7873 przez angellika1
Cześć,
Ja dzisiaj w pracy też miałam kocioł i cały dzień chodziłam podminowana "bez kija nie podchodz"
masakra jakaś....
kivi a my znowu razem bo też mam zaplanowany teścik na 28

Mam jeszcze 3 dni łącznie z dzisiejszym na owocne przytulanko
ale napewno po tych dniach nie zrobimy przerwy..
koniecznie muszę sie dzisiaj odstresować bo nie wiem jak jutro w pracy wytrzymam mam mega wizytację z samej "góry" i musze dobrze na niej wypaść
pozdrawiam i WIERZĘ, że takich informacji o 2 kreseczkac będzie w tym miesącu duuuuuuużo
mam takie przeczucie
pozdrawiam buuzziiaakkii
Ja dzisiaj w pracy też miałam kocioł i cały dzień chodziłam podminowana "bez kija nie podchodz"

kivi a my znowu razem bo też mam zaplanowany teścik na 28

Mam jeszcze 3 dni łącznie z dzisiejszym na owocne przytulanko

koniecznie muszę sie dzisiaj odstresować bo nie wiem jak jutro w pracy wytrzymam mam mega wizytację z samej "góry" i musze dobrze na niej wypaść
pozdrawiam i WIERZĘ, że takich informacji o 2 kreseczkac będzie w tym miesącu duuuuuuużo

pozdrawiam buuzziiaakkii
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- grazia
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- grazia
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7904 przez grazia
grazia
witajcie dziewczyny dzisiaj bylam u lekarza mialam usg , jak sie okazalo dzisiaj lub wczoraj byla owulacja ,poniewaz widac bylo szczatki pecherzykow endo ladne 11mm plyn w zatoce dauglasa , lekarz powiedzial ze przytulac sie poniewz jest dobry okres plodny , przepisal mi duphaston mam go brac od soboty 2*dziennie a pozniej zrobic test a i kazal dupke podniesc do góry po aby wszystko pozostalo w srodku , wiecie co mam przeczucie ze nam sie laski uda ujrzymy dwie krechy zobaczycie trzymam za was kciuki , troche mnie lekarz podbudowal wiec przesylam pozytywne fluidki wszystkim po kolei , Eash mysle o tobie kochana wyluzuj nie trzeba sie denerwowac ja w tym miesiacu pelny luz i tobie to radze zobaczysz bedzie dobrze trzymajcie sie kochane POWODZENIA
grazia
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7972 przez eash
wiecie co, ja powinnam miec okres tak kolo 23 - 25 marca, ale w sumie jak go nie dostane, to tez sie z testem postaram wstrzymac do 28. tylko czy wytrzymam? cos mi sie zdaje, ze w razie opozniajacej sie miesiaczki rzuce sie na test jak pies na kosc, hehe

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
15 lata 3 tygodni temu #7974 przez eash
grazia, dobrze ci mowic, zeby na luz wrzucic - nie tak latwo. ja teraz bede negocjowac taka dosc wazna dla mnie umowe. jak wszystko pojdzie po mojej mysli, to zagwarantuje firmie wysoki dochod na najblizsze 8 - 15 miesiecy, przygotowuje sie wiec do tego i denerwuje jak cholera. rozstrzygajaca rozmowa jutro. a do tego jeszcze inne problemy. np. poszly pozwy sadowe do dluznikow, ludzie maja do mnie pretensje, odbieram niemile telefony, musze sie tlumaczyc, spac po nocach nie moge przez to... no i biezace sprawy - udostepniamy teraz obie sale na szkolenia, trzeba wszystkiego dopilnowac, jednoczesnie musze wywalczyc korzystne warunki dla umowy na remont obiektu i dopilnowac malowania robionego we wlasnym zakresie... kolomyja chwilami, a nawet jak mam chwile na wytchnienie, to i tak stres nie puszcza. jesli naprawde zajscie w ciaze zalezy od wyluzowania, to chyba umre jako kobieta bezdzietna... chociaz - staram sie ze wszystkich sil odpuscic. np. postanowilam zrezygnowac z dodatkowego zatrudnienia. mialam z tgo jakis grosz ekstra do pensji, ale kosztuje mnie to bardzo wiele nerwow i chyba od nowego miesiaca rezygnuje. trudna decyzja, ale choc tyle zrobie dla moich skolatanych nerwow, heh...