- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #513500 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonta No widzisz tak to jest, niby się boimy myśleć , planować, nawet nie dowierzamy a głowa i tak marzy i ustawia sobie wszystko Też tak miałam 2 tygodnie byłam w ciązy a sypialnia juz była w głowie meblowana JUż niedługo tez będziesz musiała codziennie odkurzać.
Ja muszę Wam przyznać odkurzam góra 2 razy w tygodniu, raz w tygodniu myję podłogę. Ale nas prawie w domu nie ma... Wiki już teraz to sama odkurza, a najwięcej brudzi królik Wczoraj wylizałam chate
Ja muszę Wam przyznać odkurzam góra 2 razy w tygodniu, raz w tygodniu myję podłogę. Ale nas prawie w domu nie ma... Wiki już teraz to sama odkurza, a najwięcej brudzi królik Wczoraj wylizałam chate
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 1 tydzień temu #513515 przez dzidzia1234
dzień dobry dziewczynki- przespałam jak wiecie cały nowy rok i dziś mam plana nie wstawać z łóżeczka do 15- mąż w pracy- ja sama - trzeba czas wykorzystać- bo moje tornada wracają dziś do domu- oj
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 1 tydzień temu #513521 przez pani_p
Hej
ja też dzisiaj raczej nie rusze się z łóżka... no nie licząc wizyty u lekarza, bez której się nie obejdzie bo podejrzewam u siebie anginę...
wczoraj to już miałam kryzys, że jestem beznadziejna bo znowu jak byśmy mogli się starać to ja chora jestem... ehhh
ja też dzisiaj raczej nie rusze się z łóżka... no nie licząc wizyty u lekarza, bez której się nie obejdzie bo podejrzewam u siebie anginę...
wczoraj to już miałam kryzys, że jestem beznadziejna bo znowu jak byśmy mogli się starać to ja chora jestem... ehhh
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #513531 przez dzidzia1234
pani p- przecież i tak leżysz w łóżku to co Ci szkodzi hi hi- a wypocić się w chorobie zdrowo
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 1 tydzień temu #513541 przez ferritka
witam Was kochane w nowym roku, zyjecie? widzę tu jakieś choróbska ;/ tule i przesyłam zdrówka dużo )
ale się rozpisałyście, kurcze blaszka ;D nic to trzeba tu zaglądać codziennie , bo potem tyle tematów, że musze notatki robić na co odpowiedzieć ))
ja we wrześniu skończę 27...biorąc pod uwagę, że plan jest, iż do 30tki 2 dzieci to sama nie wiem....
aaaaa piękne zdjęcia dziewczyny laski jesteście nie z tej ziemi:)))
wiecie co mi się dziś przyśniło, już opowiadam- moja koleżanka z liceum ( nie widziałam jej od matury) przyszła i powiedziała, że muszę wesele wcześniej robić bo ona spodziewa się blixniaków- chłopców. I śmiała się że jest taka płodna bo ma przecież już bliźniaki i syna i bedzie musiała się po tych bliźniakach zaszyć... hmmm mam nadzieje, że to jakaś cicha wróżba na styczeń ))))
Moniaaaa a jak u Ciebie kochana ? wszystko gra, krech jest mocny i wyraźny?( wybacz nie doczytałam )
i jak u innych testerek ? czy sylwester okazał się booomem na II?? chce pozytywne informacje dziewczynki ,kce kce kce )
odkurzanie, sprzątanie - aaa mój żywioł. ja kocham sprzatać, odkurzam czasami rano i wieczorem, kurze ścieram codziennie, uwielbiam jak w domu pachnie płynem do mycia podłóg - kupuje takie z masłem marsylskim kocham ten zapach ;D
Mirella a jak Twoje zdrowie? już jest ok??
ale się rozpisałyście, kurcze blaszka ;D nic to trzeba tu zaglądać codziennie , bo potem tyle tematów, że musze notatki robić na co odpowiedzieć ))
ja we wrześniu skończę 27...biorąc pod uwagę, że plan jest, iż do 30tki 2 dzieci to sama nie wiem....
aaaaa piękne zdjęcia dziewczyny laski jesteście nie z tej ziemi:)))
wiecie co mi się dziś przyśniło, już opowiadam- moja koleżanka z liceum ( nie widziałam jej od matury) przyszła i powiedziała, że muszę wesele wcześniej robić bo ona spodziewa się blixniaków- chłopców. I śmiała się że jest taka płodna bo ma przecież już bliźniaki i syna i bedzie musiała się po tych bliźniakach zaszyć... hmmm mam nadzieje, że to jakaś cicha wróżba na styczeń ))))
Moniaaaa a jak u Ciebie kochana ? wszystko gra, krech jest mocny i wyraźny?( wybacz nie doczytałam )
i jak u innych testerek ? czy sylwester okazał się booomem na II?? chce pozytywne informacje dziewczynki ,kce kce kce )
odkurzanie, sprzątanie - aaa mój żywioł. ja kocham sprzatać, odkurzam czasami rano i wieczorem, kurze ścieram codziennie, uwielbiam jak w domu pachnie płynem do mycia podłóg - kupuje takie z masłem marsylskim kocham ten zapach ;D
Mirella a jak Twoje zdrowie? już jest ok??
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #513546 przez dzidzia1234
pani p- zawsze można obejrzeć sufit i przemyśleć czy juz malować czy jeszcze nie- facet się nie zorientuje
feritka- zapraszam do mnie- miałabyś co robić- odkurzanie czasem kilka razy dziennie jak dzieciaki zaszaleją
feritka- zapraszam do mnie- miałabyś co robić- odkurzanie czasem kilka razy dziennie jak dzieciaki zaszaleją
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ferritka