BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #513620 przez dzidzia1234
ferritka- no nie wiem- może jutro nasikam jak się nic nie zmieni- ponoć wyglądam na ciężarówę

julka- ale ja mam tyłek jak szwajcarski zegar, więc przynajmniej to dziwne jak na mnie

taka stara, taka doświadczona jestem a taka głupia- echhhhhhhhhh
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #513623 przez pani_p
moje cykle też są do d...y... niby jest @ co miesiąc, ale żebym wyliczyła dni płodne to zapomnij... :-\ dlatego ja tez już nie liczę.
12 lata 1 tydzień temu #513625 przez dzidzia1234
po robieniu testów owu też wiem , że mam w cały świat- mimo , że @ idealnie
12 lata 1 tydzień temu #513630 przez ferritka
nigdy nie robiłam testów owu...ale mialam monitorowane cykle jak byłam na CLO. pamietam że 16 dnia cyklu miałam działać ;D jakoś mi tak zostalo i jeszcze dla bezpieczeństwa działam kilka dni przed 16dc i kilka dni po ;D

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513631 przez Agusia83
Dzidzia a bylas w grudniu chora ze coś sie pochrzanilo? Moze coś jest na rzeczy?

Jak tylko zobaczę bocka,powiem by do was poleciał.

Pani,współczuję gardlo musi cie bardzo boleć.

My na 12 idziemy do lekarza. Martwie sie o dziecko,bo zaraz płuca wypluje.
12 lata 1 tydzień temu #513632 przez ferritka
Aguś, tule Cię mocno i przesyłam ciepełko. Obyś szybko wróciła do zdrowia ;***

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513634 przez dzidzia1234
jestem teraz przeziębiona i byłam na wczasach- ale to nigdy się na @ nie przełożyło

agusia- powtórzę się septosan i inhalować

feritka- ja z pierwszym i ostatnim nie miałam pojęcia kiedy bociek przyleciał- ale środkowe to była istna bitwa o Midway
12 lata 1 tydzień temu #513636 przez pani_p
No masakra jest, jeszcze nigdy mnie tak nie bolało... i jeszcze ten smak ropy w ustach- fuuuuuj!
12 lata 1 tydzień temu #513645 przez ferritka
Pani, na angine to lody są dobre podobno ??;> a mój A mówi zawsze ,że na każdą męską chorobe dobrze działa "okład z młodych piersi "

oj dziewczęta moja, co Was tak w nowy rok rozkłada ;//// sypie u Was też teraz? bo u mnie rozszalało się na dobre :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513646 przez sylka
Agus zdrowka, daj znac po wizycie.

Ja nie liczylam dni bo i tak nie bylo jak przy cyklach 30-120 dni. Rozpoczynajac starania po prostu w ciemno dzialalismy co 2-4 dni i zafasolkowalam w dniu swoich urodzin czy tuz po.
12 lata 1 tydzień temu #513650 przez dzidzia1234
ferritka- lody???????? świntucha hi hi
12 lata 1 tydzień temu #513655 przez ferritka
zaczytywałam się właśnie kiedy najlepiej się przytulać. co osoba to inna opinia. wiem że najlepiej jak się ma ochotę, ale jak jest najlepiej dla plemników i dla zapłodnienia?
jedni mówią że czym częsciej tym lepiej, inni że nie za często a najlepiej przed planowanymi dniami płodnymi zrobić przerwę kilkudniową żeby plemniki były silniejsze.

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513656 przez Agusia83
Dzidzia dzis idziemy do naszej dr,z nią porozmawiam,bo poniedziałkowy konowal nie byl przekonany do inhalacji. Niby Emi nic nie jest,to czemu chyrla Jak ja?
Gdy w 2010 r.staraliśmy sie o dzidzie cykle mialam regularne jak w zegarku, a teraz rozpitolone na amen. Raz 31,34,41,47 dniowe.. a i tak udało sie w pierwszym. Bylam w szoku.
12 lata 1 tydzień temu #513664 przez ferritka
Agusia, faktycznie u Ciebie z cyklem to jak zawieje, ale widzisz ktoś tam mimo wszystko czuwa i 3ma rekę na pulsie , i jak trzeba trafić to nie ma bata i nawet rozpierniczony cykl nie ma szans ;DDD

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513666 przez dzidzia1234
agusia-nie słuchaj kochana konowała- zrób i już- nie zaszkodzi- jak moja miała pięć mies i do tej pory stosuję jak coś się dzieje

ferritka- przytulanie fajna rzecz- mój czasem nie zerknie na mnie , ale jak go najdzie to strach się schylić :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia